BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 655
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  здравейте ,
влизам с един въпрос искам да си поръчам от тези приставки  , интересува ме някой поръчвал ли е и какви са отзивите за  тях  , стандартни ли са или ми препоръчайте кой размер става за нашите чешми

http://www2.buyincoins.com/details/sensitive-water-light-led-str … -product-440.html

# 601
  • В друго измерение
rallii, и това го знам, знам и колко е минималният остатък на моята банка, също и знам, че мога да го прехвърля, те не ме търсят изобщо за това - познаваме се с всички в офиса, от който трябва да ме търсят...с две думи - минималният остатък не е проблем  Hug
Сайтът като цяло си има проблеми, не е нормално да инсталирам хиляда браузера, за да го ползвам  Crossing Arms
Забелязах и нещо, за което скоро бяхте писали - не мога да изляза...log off нито приема, нито предава...
Изобщо не е адекватно да търгуват онлайн и да имат постоянно такива проблеми  ooooh!
Сега отивам да се пробвам и аз като ВечеПетя с IE  Crazy

# 602
  • Ловеч
BIC са постоянно атакувани от хакери. Ама постоянно. За предпочитане е да пазарувате рано сутрин. По няма проблеми..

# 603
Heartbeat  Hug

Поръчки пускам през Операта и Гугъл хрома, рядко през Мозила.
И както heros спомена вече - сутрин рано се работи най-добре със сайта. Въпреки това последните ми поръчки са пускани през деня и минаваха.
На 11.5. пуснах 5 поръчки от 12:20 до 16ч. - проблем с плащането нямах, но с пълненето на кошницата - да  Tired
На 17 и 18.5. - отново по обяд поръчвах безпроблемно.

здравейте ,
влизам с един въпрос искам да си поръчам от тези приставки  , интересува ме някой поръчвал ли е и какви са отзивите за  тях  , стандартни ли са или ми препоръчайте кой размер става за нашите чешми

http://www2.buyincoins.com/details/sensitive-water-light-led-str … -product-440.html
Поръчала съм подобни накрайници и душ-слушалки, чакам да пристигнат и ще споделя отзивите.

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26856434.big

# 604
  • В друго измерение
 Hug

Яснооо, търпение трябва  Sunglasses
Аз съм на вълна купувай, купувай, купувай...и се улисах в поръчици из други сайтове, нали вчера все пак успях да се разпиша в Бик  Whistling
Сега да видим кога ще дойде  Party

# 605
Heartbeat
И аз имах същия проблем в петък вечерта почвам плащане през пейпал и  като кажа плати ми даваше грешка на 3-4 пъти ама накрая стана.

# 606

[/quote]
Поръчала съм подобни накрайници и душ-слушалки, чакам да пристигнат и ще споделя отзивите.

аз ползвам само Мозила и нямам проблем с влизането в сайта ,наистина оня ден имах проблема че като стигам до пейпал и плати даваше грешка но на 2-3  опит  успях да платя 2 поръчки

и  душ слушалките ми харесват и ще поръчвам и от тях но ще изчакам твоите отзиви rallii

и новото попълнение в картата че я изпразних  Laughing

# 607
  • БУРГАС
Да се оплача, получих си таблета и като го включих дава че няма грам батерия.Вкючих да зарежда в тока но след 1-2 мин се изключва.Успях да му сменя на 1 включване езика, на второ да си вкарам паролата за интернет.Реших да не го пипам и го оставих  цяла вечер да зарежда.Сутринта успях да дръпна 2 игри за 1 мин и пак се изключи.Каква може да е причината.Първия таблет,който получих работи добре няма такива проблеми, но като дойде като го пуснах имаше 10 мин работа с първоначалния си заряд и после го включихме на зареждане а този от начало още нямше грам ток.И да ви кажа по  протектора личеше като че ли е пробван и върнат и пратили на мен.Протектора беше надраскан не като новичък.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 13:14 от anita_anita

# 608
  • София
Може ли да ми препоръчате калъф и протектор за 7инчов таблет.
Изобщо какви аксесоари и допълнителни джаджи мога да си взема за него.
Гледам тук че говорите за доп. памет и клавиатури и такива екстри  Thinking

# 609
  • Ловеч
.◦♥Toche♥◦, калъф щ евземеш според таблета, който си поръчала. Протектор по-добре си вземи за 10 инчов таблет и го изрежи по размер така че да покрива цялата повърхност отпред. Клавиатурата не е лоша като идея когато ще се ползва таблета за чат.Скъпички са 12-15 долара обаче. Памети бол в BIC. Вчера получих една 8гига но още не съм я слагал на таблета, за да я пробвам.
anita_anita, Струва ми се че работата с твоя таблет отива на връщане. Явно батерията ти не държи никакъв ток- просто е скапана. Пиши им, че искаш да им върнеш таблета, но ако така и така не ти държи батерията вземи снимай на клип как дава че е пълна батерията и как след това след 2 минути изгасва. Ще хване декиш на момента. Иначе ще искат да те компенсират с 10 -на долара само.

# 610
  • БУРГАС
Писах им казаха да го дам на сервиз, викам не нов таблет на ремонт не.Да видим довечера ще снимам .

# 611
  • Ловеч
2 минутно клипче ще ги откаже от намеренията им да го носиш в сервиз..

# 612
  • Балчик
heros, айде и аз в твоя отбор, поръчах си Хюндайчето. дано пристигне читаво и безпроблемно.

Сега трябва да избера калъфче. newsm78

# 613
  • Казанлък
Да се оплача, получих си таблета и като го включих дава че няма грам батерия.Вкючих да зарежда в тока но след 1-2 мин се изключва.Успях да му сменя на 1 включване езика, на второ да си вкарам паролата за интернет.Реших да не го пипам и го оставих  цяла вечер да зарежда.Сутринта успях да дръпна 2 игри за 1 мин и пак се изключи.Каква може да е причината.

anita_anita, spoko
направи,както ти каза heros  и искай пълен рефунд. Наблегни и на драскотините по протектора. За сервиз...те винаги предлагат първо този вариант.  #Cussing out

Преди това пробвай и със друго зарядно(понякога това може да е проблема...) След като си го зареждала цяла нощ,дали ти показва пълен заряд на батерията?

# 614
  • БУРГАС
клипчето стана мн голямо, как да им го пратя.

Общи условия

Активация на акаунт