BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 643
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Моля за отзиви за мишките за лаптоп - оказа се, че имам нужда от две в момента, много бързо са развалиха. Препоръчайте, ако сте купували от този сайт.

Ако искате да направите 5% отстъпка при първа поръчка, можете да заявите препоръчител:
slavva

# 121
Днес дойде флашката и даже работи! Laughing

Хари, диспут ли пусна? Колко време точно чака?
Изчака ми се чакането на мен  Rolling Eyes

# 122
Писах на сайта да им кажа, че чакам 35 дни и поръчката ми я няма.Писаха ми, че ще проверят.Накрая казаха, че са ми променили адреса, каквото и да значи.Действието се развива преди 2 дни.И днес дойде.

Но исках да пускам диспут днес или утре, в случай че не дойде.

Ти колко дни чакаш вече?

# 123
Писах на сайта да им кажа, че чакам 35 дни и поръчката ми я няма.Писаха ми, че ще проверят.Накрая казаха, че са ми променили адреса, каквото и да значи.Действието се развива преди 2 дни.И днес дойде.

Но исках да пускам диспут днес или утре, в случай че не дойде.

Ти колко дни чакаш вече?

Днес е 37 ден. Мисля в понеделник да пускам диспут ... или пък днес да им пиша ...

# 124
Пиши им днес.Диспут се пуска до 45 календарни дни, така че имаш време.Съпортът им е безупречен и ще видите къде е проблема.

# 125
  • Бургас
Ама то ми се изчака чакането вече, от сънтека от 31.01 чакам, от койнса от14.02 няколко поръчки  Crossing Arms защо така се зациклиха тези пощи  newsm78

# 126
  • Казанлък
Момичета, помагайте, някой ще ми каже ли как да напиша бележка в пайпал за какъв цвят искам да получа, че си поръчах една чанта ама нз къде в пайпал да напиша цвета ???
fryti88,не си ли избрала цвета на чантата при добавянето в кошницата??? Обикновено така става и не се налага да се пише допълнително в Пейпал.
Просто за твое спокойствие им пиши съобщение чрез формата на сайта(намира се в долен десен ъгъл). Съобщи им и номера на поръчката.
Можеш да го направиш и чрез My Account>>>Order history>>>view order... горе вдясно над продуктите ще има бутон Message to BuyInCoins

Еееее, супер! Най-накрая пристигна,а моята все още я няма,но ще изчакам още 5-6 дена... Praynig

ВечеПетя,сигурно е някаква грешка или бъг на сайта...пробвай пак и от друг браузер. Пробвайте и този нов код 5%DELAY при нужда  Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купони 5%BICFANS и 5%DELAY Успех!!!

# 127

Еееее, супер! Най-накрая пристигна,а моята все още я няма,но ще изчакам още 5-6 дена... Praynig

Ще дойде, къде ще иде.Добре, че ни светна за тия китайски сладури, че щях да си умра в неведение.  bouquet

# 128
Получих поръчка от 17.02:
органайзери за кабели:
http://www.buyincoins.com/details/6-x-cabledrop-cable-drop-clips … product-3005.html
Леко синьо шалче:
http://www.buyincoins.com/details/fashion-hitom-flower-print-chi … product-7324.html
Чорапки  Laughing:
http://www.buyincoins.com/details/fashion-hot-plush-snowfield-au … product-8902.html
очаквам и друга

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 12:30 от @west

# 129
Вест как е шалчето като материя мекичко ли е?

# 130
  • софия
Разделили са ми поръчката на 2, но са си дръпнали цялата сума. Яд ме е, защото това, което най-много искам, точно него няма в момента (а не е отбелязано в сайта). Сега ще трябва много да внимавам и следя. ooooh!

# 131
Вест как е шалчето като материя мекичко ли е?
Да, меко е, за тези пари е много добро.
Ще си поръчам и още, но с тази дълга доставка направо забравям какво съм поръчала  Mr. Green

# 132
Аз пък не мога да се начудя на късмета си- поръчка от 29.02, изпратена на 05.03 я получих вчера  #Crazy   Беше доста голяма, за около 75 долара, но са я разделили на две, дойде само една част от нещата- лампички
http://www.buyincoins.com/details/new-4-led-light-battery-powere … product-3136.html
 и някакви аксесоари за колата  Peace

# 133
Разделили са ми поръчката на 2, но са си дръпнали цялата сума. Яд ме е, защото това, което най-много искам, точно него няма в момента (а не е отбелязано в сайта). Сега ще трябва много да внимавам и следя. ooooh!

Спокойно, вероятно ще е налично пак и ще ти го изпратят, само че след няколко дни (3,4) заедно с другата част от поръчката. Ако ли не ще ти върнат сумата и ще те уведомят. И при мен така стана, разделиха ми поръчката на 2, като един артикул във втората част липсваше. След 3 дни ми писаха, че вече всичко е налично и пуснаха и втората част. Даже втората част, която бяха пуснали по-късно вече я получих, а първата още я чакам  Rolling Eyes

# 134
  • София
dani 09, ха-ха, май си единствената с поръчка изпратена в началото на март и вече получена.

Общи условия

Активация на акаунт