BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 60 214
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Да се похваля, днес си получих таблета(като този на valpan). Шипнат на 02.04  Mr. Green. Те направо експресни са станали тези китайци.
Таблета е много готин, очаквах да е по-дървен, но направо съм изненадана за парите си е страхотен. Сега притежателите на такъв да ме светнат от къде свалят игри и приложения. Благодаря   bouquet
И как разбирате, че е с андроид 4, ами то никъде не пише.
Редактирам се, намерих какъв е модела и андроида.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 15:07 от misi77

# 346
  • Казанлък
misi77  Hug
Честито!!! И да го ползваш дълго и безпроблемно  Wink

Игри и приложения се свалят от Маркета. След последните ъпдейти вече се казва Google play.
Търси в менюто едно от тези названия и влизай там,ако имаш връзка с интернет.
Трябва да имаш акаунт в Google,с него се регистрираш в маркета и можеш да сваляш всичко,което си харесаш. Има огромно разнообразие от безплатни неща,има и платени,но аз засега не съм и допряла до тях.

Аз ще поръчам тази джаджа...доколкото разбирам с нея ще мога да ползвам и кабелен интернет. Някой разбиращ от това да ме светне дали е така  Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 347
Здравейте , искам да попитам може ли да се плаща с Е-pay?  Hug

# 348
  • Казанлък
Здравейте , искам да попитам може ли да се плаща с Е-pay?  Hug

^_^BuKu^_^, плаща се само с PayPal  Peace

# 349
  • Бургас
misi77  Hug
Честито!!! И да го ползваш дълго и безпроблемно  Wink

Игри и приложения се свалят от Маркета. След последните ъпдейти вече се казва Google play.
Търси в менюто едно от тези названия и влизай там,ако имаш връзка с интернет.
Трябва да имаш акаунт в Google,с него се регистрираш в маркета и можеш да сваляш всичко,което си харесаш. Има огромно разнообразие от безплатни неща,има и платени,но аз засега не съм и допряла до тях.

Аз ще поръчам тази джаджа...доколкото разбирам с нея ще мога да ползвам и кабелен интернет. Някой разбиращ от това да ме светне дали е така  Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

Много благодаря за информацията. Аз започнах да си правя акаунт в гугъл плей, ама като видях че телефонен номер се изисква се спрях, то българина мнителен за всичко  Laughing, но сега ще продължа и ще свалям безплатни файлове.

# 350
  • Ловеч
Аз ще поръчам тази джаджа...доколкото разбирам с нея ще мога да ползвам и кабелен интернет. Някой разбиращ от това да ме светне дали е така  Hug
Би трябвало да може да ползваш интернет с ниска скорост обаче, но ще трябва и преходник женско usb- мъжко micro usb. Аз ето това си купих преди време, но още не съм го ползвал

# 351
  • Ловеч
Дами, моля споделете тези топки вършат ли някаква работа? Жена ми ги е видяла и сега иска да и поръчам, а и гледам намалена им е цената.

valpan, като дойде време да откриваш нова тема може да добавиш освен сайтовете за проследяване и тази програма http://www.trackchecker.info/ Изключително полезна, с много опции, известява автоматично къде се намира проследяемата пратка до България. Препоръчвам я на всички ви. Лелките в пощата винаги се изненадват как разбирам кога ми идват пратките  Simple Smile

# 352
Дами, моля споделете тези топки вършат ли някаква работа? Жена ми ги е видяла и сега иска да и поръчам, а и гледам намалена им е цената.

мисля, че малко си сбъркал линка  Peace
ако става въпрос за тези http://www.buyincoins.com/details/2-x-no-chemicals-washing-laund … product-1863.html според мен са нещо, което може да не се поръчва  Peace не виждам кой знае каква полза нито при прането, нито при сушенето  Peace Поръчах ги от тук понеже доста време ги заглеждах по френските сайтове, но бяха на цена около 6€  Crazy

# 353
  • София
Тея топки наистина не са кой знае какво.
Аз да се включа с впечатления за две играчки.
тези са много хубави като качество, обаче са тясни за дебели пръсти, но за детски стават http://www.buyincoins.com/details/10pcs-velvet-finger-animal-pup … product-4824.html
Това ни е страшно забавно, мислех да е за подарък но дойде без опаковка, надраскано и с леко счупен крак, все едно е използвано. В началото се ядосвах, че и не ще да седи устата отворена, и че не работи, но установихме,че трябва да се обърне с надолу с главата за да се застопори, ама като няма инструкции откъде да разбереме http://www.buyincoins.com/details/-product-2920.html

# 354
  • Ловеч
мисля, че малко си сбъркал линка  Peace
ако става въпрос за тези http://www.buyincoins.com/details/2-x-no-chemicals-washing-laund … product-1863.html според мен са нещо, което може да не се поръчва  Peace не виждам кой знае каква полза нито при прането, нито при сушенето  Peace
Да,  за тези топки става въпрос, но понеже се загледах и по рендето и съм сбъркал линка   Cry
Е значи не са нищо особенно топките, но ще взема едни да не и убивам мерака  Simple Smile

# 355
Аз от тези, които имат такива топки...то 1 остана де, малката запиля някъде втората  hahaha
честно казано стои в пералнята, редовно, слагам си обаче и препарат за пране, но...  Blush има случаи, когато пускам пералнята, приготвила съм отгоре в капачето препарата или съм отворила хаповете и съм забравила да ги сложа, та и само с топките съм прала, но не нещо лекясано и очевадно мръсно...бе пере се, но с препарат и миризма на свежо повече ми харесва  Mr. Green

# 356
  • Ловеч
Благодаря за инфото. Ще им тестваме и китайските топки.
Иначе онзи ден получих пратка с повече технологични джаджи.
Тази ръкавица за чистене  вчера установих, че я има и в китайските магазинчета за лев на почти същата цена, но друго си е да ти дойде оригинална от Китай  Simple Smile
Разклонителчето за фасунги го ползвам в гаража с 2 енергоспестяващи лампи за повече светлина. Удобен е, но малко калпава изработка.
На тези светещи вентили мноого се зарадваха децата за колелетата. Изглеждат зелени, но реално светят в синьо. 4бр. са в комплект и светят само при движение. Стават и за коли разбира се Simple Smile
Този комплект отвертка с всякакъв род накрайници макар и скъпичък никак не е лош. При мен дойде със спукана кутия. Професионална серия и изглежда е с по-качествени битове.
Безжична мишка ферари в цвят червен малка и стилна добра изработка и никакви проблеми с инсталацията. За момчета е супер, но и за татковци става  Simple Smile
Този термометър е достатъчно прецизен и евтин за качеството си. Търсех вариант с влагомер, но там дава температурата до цял градус.
С мускулният масажор падна борба докато го подкарам. Няма да изтраят дълго електродите му, понеже почват да не лепят хубаво, но иначе добро като замисъл и изпълнение.

# 357
  • София
Божее, тея топки без препарат ли се слагали, щото аз си ги пусках с всяко пране, но и с препарат, просто си мислех че разбъркват по-добре  дрехите и така се изпира по-хубаво с тях. Без препарат не си представям каква работа ще вършат. Ама аз много не съм критерии, щото не съм впечатлена и от магическата гъба.

# 358
Дами, вие на какъв език пишете ревютата? На английски или на български newsm78

# 359
  • Ловеч
Аз пиша само на български. Руснаците се скъсват да пишат на руски, що аз да им пиша на английски  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт