BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 790
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Казанлък
Валпан, аз вече поръчах тази карта с 32ГБ и добре , че не знаех за другата щях да се триумя Crazy
Така ,че ме улесни в избора т.е. като няма избор Joy
Нямам търпение да пристигат  Flutter
Joy Joy
И аз си я поръчах днес! Допълних поръчката със едни слънчеви очила,лан карта за свързване на таблета към интернет и едни четки за гримиране.
Писах им допълнително да не разделят поръчката,а да пратят всичко заедно...трябва да е с тракинг номер.  Да видим дали ще сработи  Wink

Между другото днес все пак видях при плащането в Пейпал възможност да им оставя съобщението. Беше си точно под адреса. Note to seller. Натиска се и се появява прозорче. Там писах да ми пратят очила с бяла рамка.
Но досега никога не съм имала проблем...винаги са пращали нещата със цвят,избран от мен при слагането им в кошницата  Peace

Heros,благодаря за съвет!  Hug

Джемма ,честито! Дано скоро да дойде и моята от февруари(от друг сайт)

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка да ползвате купон 5%eBay2012,важи веднъж за всеки акаунт. Успех!

# 406
  • в 1001-та нощ
Привет,

включвам се в темата, тъй като проявявам интерес към този артикул http://www.buyincoins.com/details/electric-nail-file-drill-manic … roduct-11666.html

ще се радвам, ако ме насочите на какво да обърна внимание при пазаруването в сайта, евентуално кодове и т.н.

Благодаря  Hug  bouquet

# 407
  • Казанлък
a.l.e.n.a,  добре дошла Hug   bouquet
Няма нещо много специално при пазаруването. Регистрираш се с е-мейл и парола, ще получиш писмо за потвърждаване и трябва да влезеш във сайта чрез линк от него. По този начин активираш акаунта. Слагаш нещо в кошницата и плащаш с Пейпал. Можеш да въведеш адреса си предварително на страницата My Account. После всичко ще виждаш там. Историята на поръчите, уишлиста,бонуси и т.н. Оттам можеш и да комуникираш със сапорта чрез съобщенията.
При първа поръчка можеш да ползваш ник на приятел(препоръчител) има доста тук в темата...това ще ти даде отстъпка 5%.
Иначе от сайта често дават кодове за намаления,гледам да ги пиша към съобщенията на всяка страница.
Да...към този уред ще ти трябва преходник. Ако нямаш такъв вкъщи,този е добър.
Дават безплатен проследяващ номер за поръчки над 30$. Винаги пишат по-ниска цена,но можеш допълнително да ги помолиш да го направят.
Успех!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка да ползвате купон 5%eBay2012,важи веднъж за всеки акаунт.

# 408
днес реших да пазарувам отново в сайта и на мястото на кода ми изписва този текст

Sorry, coupon cannot be used together with recommender, but you can use it within your next order.

исках да попитам защо не приема кодове или тези които пробвах вече не работят ,ако има някаква друга стъпка моля споделете или препоръчайте някой действащ купон ,все още не съм пуснала поръчката към плащане ще оставя за довечера .благодаря ако някой се  включи с обяснение  newsm78

# 409
risi_67, най-вероятно е бъг в сайта. И на мен ми се случи при една от поръчките. Сменях браузъри, рестартирах - и все така. При един от поредните ми опити се получи.

# 410
  • Варна
risi, според мен иска да каже, че не може да се използва едновременно код и рекомендер. Или едното или другото.  Peace

Да ви кажа за моята поръчка от 25.2. Пуснах диспут и веднага ми върнаха парите. А вчера пристигна пратката. Днес ще им напиша и-мейл, за да ми пратят нова фактура и да платя пак. Така ли? Някой с опит?

# 411
  • Ловеч
Днес ще им напиша и-мейл, за да ми пратят нова фактура и да платя пак. Така ли? Някой с опит?
Да, пишеш им да ти пратят инвойс за поръчка номер... и тн.,

исках да попитам защо не приема кодове или тези които пробвах вече не работят ,ако има някаква друга стъпка моля споделете или препоръчайте някой действащ купон
Приема от близо месец само и единствено по един код.
В постовете на valpan има единият валиден  код за отстъпка към момента. Освен него има още един 5%THANKS, валиден 1 път и до 30.04.2012 и  един с 8% отстъпка само от таблети 8%Tablets валиден до 16.05.2012. И един от 2% колкото да кажем, че сме ползвали купон  Grinning
2%dropper

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 13:15 от heros

# 412
И аз поръчах таблета на велпан. Пратката е диспачната. На снимката се вижда ли се сумата, която са писали?
http://prikachi.com/images/243/4669243K.jpg

# 413
  • Ловеч
На снимката се вижда ли се сумата, която са писали?
http://prikachi.com/images/243/4669243K.jpg
Не, сумата е на декларация CN22 на гърба на пратката.

# 414
risi_67, най-вероятно е бъг в сайта. И на мен ми се случи при една от поръчките. Сменях браузъри, рестартирах - и все така. При един от поредните ми опити се получи.

наистина е бъг от сайта и   аз така пробвах поне 10-тина опита и с двата браузъра но прозорчето не проработи и пуснах така поръчката ,сега отивам в пощата че имам покана  дано е една заблудена поръчка от началото на март  че чакам и още 2  пакета  с бижутерийки и зеления чорапогащник от този месец  но тия дни и те трябва да са тук ,

може ли някой да сподели нещо за розите че искам да поръчам и 4-тях цвята ,четох преди коментари но има ли поникнали Simple Smile

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете   risssi 

# 415
  • в 1001-та нощ
а къде са тези рози  Rolling Eyes като че ли не виждам такива артикули  Rolling Eyes

# 416
  • Ловеч
днес реших да пазарувам отново в сайта и на мястото на кода ми изписва този текст
Sorry, coupon cannot be used together with recommender, but you can use it within your next order.
И на мен ми изписва подобно съобщение, но под прозорчето за кода, а самия код си го приема нормално..

# 417
момичета харесахме си с приятелката ми ето тази чанта http://www.buyincoins.com/details/hot-fashion-lady-simple-leisur … roduct-13622.html но ако ги поръчам заедно дали няма да се наложи да ходя на митница.дори и да напишат по мака сума ми се струва ще са доста обемни?

# 418
Пусни две отделни поръчки и няма да има проблем. Simple Smile

# 419
  • Испания
а къде са тези рози  Rolling Eyes като че ли не виждам такива артикули  Rolling Eyes

Ето ги http://www.buyincoins.com/categories/Home-Garden/Home-Appliances/5.html
http://www.buyincoins.com/details/rose-of-sharon-beautiful-purpl … roduct-10144.html
Аз поръчах и от четирите цвята,ама доста време ще мине за отзиви.та затова и аз чакам такива  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт