От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 198
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
мисля, че е най-добре да уведомиш превозвача, да очакват пратка от теб с името, което си написала (без номер)  Peace

# 586
Вчера пуснах поръчка от АСДА, но съм забравила да напиша в името КД - за превозвача. Някой правил ли е тази глупост ooooh!. Добре, че поне се сетих адреса да сменя, че съм си правила регистрацията доста отдавна и ми седеше стария им адрес

Привет.
Аз имах същия случай. Тогава писах на превозвача, отговориха ми, че няма никакъв проблем и да не се притеснявам. Отдавна я получих тая поръчка...та...няма проблем, но за твое успокоение можеш да им драснеш един мейл.

# 587
  • В реалността
Благодаря ви за успокоението. Ще пиша на КД /не ми се искаше, че напоследък доста често им пиша/, само да не ме резнат от АСДА

# 588
Вчера пуснах поръчка от АСДА, но съм забравила да напиша в името КД - за превозвача. Някой правил ли е тази глупост ooooh!. Добре, че поне се сетих адреса да сменя, че съм си правила регистрацията доста отдавна и ми седеше стария им адрес
Аз видях два различни начина на изписване адреса на КД на тяхния сайт -  веднъж с "Oxagon" отпред и в секцията с новините - без това "Oxagon",та се зачудих кой от двата варианта е верният или дали няма да имам проблем с получаването,понеже го изписах без ...

# 589
  • БГ
Инфо от сайта на UKtoBG:
КУРСОВЕТЕ 26 и 27 В гр.СОФИЯ  ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ НА 05.04.2012 от 11.00 до 18.00ч.

Получих е-майл, че пратката ми е вече в БГ, надявам се всичко да е точно и скоро да си я получа!  Praynig

Момичета, ако искам преопаковане на пратката в офиса на превозвача, с цел по-ниска тарифа след това за спедитора, заплаща ли се допълнително нещо? Моля, ако някой вече е ползвал услугата да сподели.   Praynig

# 590
a.l.e.n.a след всеки курс, в който нямам мейл гледам пратки без име на получател но уви  Sad

# 591
  • в 1001-та нощ
ех .... все си мисля, че би било добре - при даване на пакетите пак да се проверява за имената, така ще се предотврати даването на пратка на грешен получател  Confused

според мен това е основният проблем  Confused

# 592
и това е възможно - аз до сега 2 пъти съм получавала пратки на други хора и един път друг човек беше получил моите пратки, но не се знае кога пратката ще бъде получена от някой, който няма да я върне  Tired

# 593
  • София
Никога не го пиша това КД, досега не съм имала проблем с пратката Thinking

# 594
  • СТАРА ЗАГОРА
имам поръчка от асда, като следя тракинг номер ми дава това изписано, какво означава:

In transit 56 05:39 Today BST
In transit 56 01:54 Today BST
In transit 56 21:59 Wed 04 Apr 2012 BST
Received by carrier 05 08:19 Wed 04 Apr 2012 BST
Elec Advice recd by carrier  21:09 Tue 03 Apr 2012 BST
Despatched  20:00 Tue 03 Apr 2012 BST

# 595
  • София
Цитат
Инфо от сайта на UKtoBG:
КУРСОВЕТЕ 26 и 27 В гр.СОФИЯ  ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ НА 05.04.2012 от 11.00 до 18.00ч.

Това е повече от чудесно. А курс 27 трябваше да дойде в събота Flutter. Бързи са, и аз имам мейл Heart Eyes

# 596
  • в 1001-та нощ
и това е възможно - аз до сега 2 пъти съм получавала пратки на други хора и един път друг човек беше получил моите пратки, но не се знае кога пратката ще бъде получена от някой, който няма да я върне  Tired

аз точно това имам предвид, жената, която дава пратките - да поглежда дали на пакета пише каквото е името в системата

поне аз като получавам нещо - казвам си номера, намират ме в системата, казват ми името, виждат номера на пратката в системата .... и я донасят - така не пречи да се провери за името все пак  Peace

няма да отнеме повече от 10 секунди  Peace

# 597
двете ми сбъркани пратки дойдоха в къщи с куриер, те още като ги подготвят ги бъркат, не само при раздаване в склада

# 598
  • в 1001-та нощ
да, да, и спороед мен бъркат, като ги разтоварват от камионите и ги разпределят  Rolling Eyes

# 599
Тъй като не ме отразиха в друга тема, моля за помощ от вас.
Превозвача е uktobg и пратката ми ще замине явно с днешния камион, който ще е тук на 12.04. Обаче аз до 17.04 не съм в София, дали ще раздават по празниците или не? И ако раздават докато не съм тук, как следва да процедирам?
Благодаря предварително за вниманието

Общи условия

Активация на акаунт