От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 214
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
вече потвърдих Wink

Раздаване на Курс № 91

1. ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН:
05.04.2012г. от 11.00ч. до 20.00ч., 06.04.2012г. от 10.00ч. до 17.00ч

2. ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ:
06.04.2012г. от 12.00ч. до 19.00ч., 07.04.2012г. от 10.00ч. до 17.00ч.

3. ЗАЯВИЛИТЕ ДОСТАВКА С "ЕКОНТ" и "СПИДИ".
Пратката ще бъде препратена на 06.04.2012г. по посоченият във Вашият профил начин.
Доставките ще се извършат на 07.04.2012г.

Можете да задържите Вашата пратка в СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН, до 11.00ч. на 05.04.2013г.

ПРАТКИ ИЗВЪН ОБЯВЕНИТЕ ДНИ И ЧАСОВЕ НЕ СЕ РАЗДАВАТ.

# 571
Имам една бързо и тъпо въпросче към вас Grinning За сефте ми е да си пускам пратка през гъбковците.

Пратката ми пристигна, обработиха я, всичко си е точно. Утрe трабва да си я взема от централния офис. Цъкнах "потвърди доставка на пратка" и сега да не вземат да ми я пратят на адрес, защото не искам и не ми се чака да ми я носят?

# 572
Имам една бързо и тъпо въпросче към вас Grinning За сефте ми е да си пускам пратка през гъбковците.

Пратката ми пристигна, обработиха я, всичко си е точно. Утрe трабва да си я взема от централния офис. Цъкнах "потвърди доставка на пратка" и сега да не вземат да ми я пратят на адрес, защото не искам и не ми се чака да ми я носят?
Зависи ти какво си написала в профила.Ако си написала да ти ги пратят,ще ти ги пратят,ако ли не отиваш да я вземеш.

# 573
  • в 1001-та нощ

те знаят ли, че искаш да я вземеш от централния офис  Rolling Eyes

какво пише в профила ти? каква информация си им насочил  Rolling Eyes

# 574
Ми в профила съм си написал адреса, но за начин на доставка съм избрал "склад София - централен". Ама с това потвърждение дето му дадох да не ми пратят пратката вкъщи?  Laughing

# 575
  • в 1001-та нощ
е, значи няма проблеми  Peace ако все пак си написал адреса си някъде в профила - изтрий го  Peace

# 576
Добре Simple Smile Мерси за бързият отговор.

А то пък не ми дава да си променя нищо в профила, ако не си сменя и паролата... Както и да е. Утре ще отида така и така да си взема пратката, пък дано всичко е ОК Simple Smile

# 577
  • в 1001-та нощ
на мен не ми иска нова парола за такива неща  Rolling Eyes

# 578
Нещо се е било бъгнало, сега стана Grinning Мерси пак Peace

# 579
вече официално - имам втора загубена пратка с Габко, от 25 февруари до сега нищо  ooooh!
не съм се свръзвала с тях, защото нямам тракинг и няма смисъл, но определено вече всички пратки си ги насочвам към уктобг и се надявам да не почнат и там да се дънят
мъжът ми първия път като ходи да взема нещата ми от тях ме пита какви са тия, имали много престъпни физиономии  Joy
ама важното е, че всичко идва и то доста бързо
сега съм си пуснала кейс в ибей, но ми намирисва, че ще пия една студена вода за якето на детето  Sad

# 580
  • София
И тук да си задам въпросчето:)
Момичета,имам следния въпрос.За първи път направих поръчка в асдата вчера.Тази вечер съм получила имейл,че поръчката ми е диспачната.Поръчала съм я с КД.Та мисълта ми е за колко горе долу време ще пристигне на англииския адрес?Това,което ме притесни е ето това:
Delivery Expected:
08:00 Tomorrow BST - 20:00 Tue 10 Apr 2012 BST
В мейла ми има линк към Хермес и в него е този надпис.Да не би 10.04 да ми е крайна дата за пристигане на поръчката на англииския адрес?Утре тръгва камиона на КД и се надявах да се класирам,но май.....
До сега само от СД съм поръчвала и нещата там са супер бързи.

# 581
Някой ползвал ли е easy2buy? Днес си взех от тях един пакет, който се оказа отварян и залепян отгоре допълнително с тиксо, но това го забелязах у дома. Нищо не липсва от описа на стоките, но подозирам, че са ми взели подаръка порцеланова чаша, която получих с поръчка за същата сума няколко дни преди това, но през uktobg. Освен това клаузата на easy2buy за плащане на "обемно тегло" си е голяма прецаквация... Определено ме загубиха като клиент.

# 582
  • Бургас
И моята пратка е пристигнала с курс 91 на Г. Само се чудя защо при положение, че е пристигнал на 03.04, ще си получа нещата /със Спиди/ чак на 07.04 Confused Голяма обработка, голямо нещо!

# 583
  • в 1001-та нощ
предполагам, защото са гхиляди пратки, сега моите са с номер 2000 и нещо, имала съм и с 5000 и нещи - за един ден не успяват явно  Confused

anbibian, кофти  Confused Confused погледна ли в пратките без получател  Rolling Eyes точно гледах яке - последно  Rolling Eyes

# 584
  • В реалността
Вчера пуснах поръчка от АСДА, но съм забравила да напиша в името КД - за превозвача. Някой правил ли е тази глупост ooooh!. Добре, че поне се сетих адреса да сменя, че съм си правила регистрацията доста отдавна и ми седеше стария им адрес

Общи условия

Активация на акаунт