От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 218
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
klopess
 Габко не задържат пратките, просто не получаваш никаква информация зя тях преди те да се появят в София Peace Нали си описала пратките в сайта? Ако не - направи го Grinning

# 556
момичета,дайте съвет  ,имам две пратки от амазон на адрес на габко,едната трябваше да пристигне на 27.03,а другата на 31.03,до този момент ...нищо и съм в неведение,обаждах се вчера до габко и те ми казаха  да изчакам малко защото ,щом са с безплатна доставка може да се забавят,незнам да пиша ли на продавача или да изчакам до края на седмицата.На продавача ли трябва да се пише или на амазон и дали възстановяват сумата?До сега не ми се е случвало и незнам какво да правя.И двете пратки са без тракинг номер.
Поръчките от Амазон не се бавят нищо,че са без тракинг . Търговците се стремят да доставят преди деня който е като дата на доставка . Направи запитване към  търговеца ,на коя дата е пусната пратка .Много са любезни,ако не ти отговорят в рамките на 2дни,обърни се за помощ към Амазон . Peace
много благодаря   bouquet само още един въпрос ,дали е възможно да са пропуснали да напишат на пратките ID и затова габко да са я задържали ?
Амазон не пропускат ИД-то (ако е записано към фамилията ,например) , частния търговец може да е пропуснал

# 557
  • Русе
Някой има ли отразени кг при гъбите?

# 558
# 559
Моля кажете ми кога трябва да пратя мейл на превозвача,че съм пратила към адреса им нещо...веднага щом направя поръчката или трябва да изчакам да видя,че е диспачната..? И трябва ли да описвам в писмото каква точно е покупката ми?

# 560
  • София
Моля кажете ми кога трябва да пратя мейл на превозвача,че съм пратила към адреса им нещо...веднага щом направя поръчката или трябва да изчакам да видя,че е диспачната..? И трябва ли да описвам в писмото каква точно е покупката ми?
За кой магазин става въпрос, че ако е ХМ, там е по-различно. Не трябва да им описваш какво съдържа покупката, само имената, с които си поръчала

# 561
За кой магазин става въпрос, че ако е ХМ, там е по-различно. Не трябва да им описваш какво съдържа покупката, само имената, с които си поръчала
За Амазон и ибей принципно питам

# 562
  • София
За Амазон и ибей принципно питам

Аз лично уведомявам превозвача, когато диспачнат поръчката - за да бъда сигурна, че ще пътува до адрес и тогава  Peace

# 563
  • София
Аз уведомявам само, ако си сменя имената, иначе те си ме имат в базата данни. Става въпрос за КД и Габко Peace

# 564
За кой превозвач става въпрос, при повечето условията са различни - според мен пишеш им мейл след като поръчаш.  Peace

# 565
ninnann, NellyR   bouquet благодаря и на двете ви,че ми е първа поръчка,която пращам  Simple Smile А от продавача следва ли да получа някаква информация като да речем кога е изпратена, тракинг номер и т.н. ?

# 566
За кой превозвач става въпрос, при повечето условията са различни - според мен пишеш им мейл след като поръчаш.  Peace
Към КД пращам.
Moля спешно за помощ!
Сега виждам,че има разлика в изписването адреса на КД в УК... Shocked
На сайта е изписан така: 125 Cherry Orchard Rd, Croydon ,
а на формата за поръчки в секцията "новини" е даден с "Oxagon"  отпред....:Oxagon 125 Cherry Orchard Rd. Е кое от двете е вярното,че аз го изписах по първия начин без това ""Oxagon"  отпред и дали ще мога да го променя преди да са ми диспачнали поръчката, ако този адрес е грешен... ooooh!

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 19:15 от huliganka

# 567
  • Русе
Спокойно и така става, аз лично не съм писала Oxagon и пак ми пристигат пратките.

# 568
Спокойно и така става, аз лично не съм писала Oxagon и пак ми пристигат пратките.

Viki&Niki благодаря   bouquet

# 569
  • в 1001-та нощ
и аз днес рано сутринта бях приятно изненадана да видя 2 пратки с кг в системата за курс 91, а не бяха отразени в UK, но аз ги очаквах, така, че всичко е наред, надявам се в петък да ги взема Wink

Общи условия

Активация на акаунт