От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 189
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Тъй като не ме отразиха в друга тема, моля за помощ от вас.
Превозвача е uktobg и пратката ми ще замине явно с днешния камион, който ще е тук на 12.04. Обаче аз до 17.04 не съм в София, дали ще раздават по празниците или не? И ако раздават докато не съм тук, как следва да процедирам?
Благодаря предварително за вниманието
Не съм сигурна дали ще раздават по празниците. Ако раздават, докато те няма и не си посочила куриер, предполагам ще остане да си вземеш пратката на следващо раздаване. И аз от скоро ги ползвам, но от това, което съм чела, мисля така се случват при тях нещата Peace
Аз бих им звъннала да питам.

# 601
Днес казаха, че ще направят всичко възможно да раздадат камиона преди Великден (за uktobg става дума). Така, че ще трябва да се разбереш с тях.

# 602
В моя случай с якето, може и да са невинни от Г.
Якето беше от ибей, писах директно на провача, че не съм го получила, продавача не отговори няколко дни и аз отворих кейс през ибей и на другия ден продавача върна парите, без да ми напише и един ред.
Напълно е възможно да му е досвидяло да го прати, защото го спечелих на търг на доста ниска цена  Crossing Arms

# 603
  • БГ
Цитат
Инфо от сайта на UKtoBG:
КУРСОВЕТЕ 26 и 27 В гр.СОФИЯ  ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ НА 05.04.2012 от 11.00 до 18.00ч.

Това е повече от чудесно. А курс 27 трябваше да дойде в събота Flutter. Бързи са, и аз имам мейл Heart Eyes

Хм, явно днес не са успели и продължават и утре:   Thinking  КУРСОВЕТЕ 26 и 27 В гр.СОФИЯ  ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ НА 06.04.2012 от 17.00 до 19.00ч.

# 604
  • Русе
Моля някой ако получи актуално инфо от KD за обработващия се курс да сподели  Hug

# 605
Искам да попитам момичетата които поръчват от Джордж/Асда/колко е доставката до английски адрес.С кой адрес се регистрирахте.И Габко доставят ли от там?

# 606
  • София
Въпрос към използващите uktobg- тъй като нямам възможност да си взема пратките от офисът им, кой е най-удачният и съответно най-икономичен вариянт за доствака до вкъщи- техният транспорт (гледах някъде на сайта, че предлагат куриер в рамките на София за 5 лв. до 10 кг.), Спиди, Еконт или Европът?   bouquet

# 607
  • София
Искам да попитам момичетата които поръчват от Джордж/Асда/колко е доставката до английски адрес.С кой адрес се регистрирахте.И Габко доставят ли от там?
доставката по спомен беше 2,95 паунда, Джордж доставят до адреса на Габко и регистрацията е с адреса на Габко  Peace

# 608
доставката по спомен беше 2,95 паунда, Джордж доставят до адреса на Габко и регистрацията е с адреса на Габко  Peace
  bouquet

# 609
Само за инфо. Вчера се опитах да пусна поръчка от feelunique на адреса на Гъбите. Резултата беше - едно голямо Ц. В резултат пуснах на адреса си в България, пък да видим БГ пощите как ще се представят.

# 610
  • БГ
Въпрос към използващите uktobg- тъй като нямам възможност да си взема пратките от офисът им, кой е най-удачният и съответно най-икономичен вариянт за доствака до вкъщи- техният транспорт (гледах някъде на сайта, че предлагат куриер в рамките на София за 5 лв. до 10 кг.), Спиди, Еконт или Европът?   bouquet

Току-що си получих пратката по Еконт.    Peace   От uktobg са ми я пуснали като пощенска пратка и общите разходи по транспорта от uk до bg ми излязоха 10,80лв, в т.ч. 4,25лв таксата на Еконт, по мои сметки кашона е с тегло около 2кг.

# 611
  • в 1001-та нощ
да споделя задоволство  Blush днес ходих да взема пратка от Габко, като ми подаваха пратката ми прочетоха името - да потвърдя, че съм аз  Hug искрено се надявам да има по-малко объркани пратки  Blush

# 612
Току-що си получих пратката по Еконт.    Peace   От uktobg са ми я пуснали като пощенска пратка и общите разходи по транспорта от uk до bg ми излязоха 10,80лв, в т.ч. 4,25лв таксата на Еконт, по мои сметки кашона е с тегло около 2кг.

като имаш пратка , регистрираш ли я винаги в системата на uktobg , за да ти дадат номер или не е необходимо ?

# 613
  • Русе
За пореден път се убеждавам ,че всички нови фирми са ок докато не се набухат с клиенти! Като им набъбне работата им спада качеството на услугата. KD започнаха да се излагат, чакаме ukto. Дано поне те не се посрамят.

# 614
  • СТАРА ЗАГОРА
имам поръчка от асда, като следя тракинг номер ми дава това изписано, какво означава:

In transit 56 05:39 Today BST
In transit 56 01:54 Today BST
In transit 56 21:59 Wed 04 Apr 2012 BST
Received by carrier 05 08:19 Wed 04 Apr 2012 BST
Elec Advice recd by carrier  21:09 Tue 03 Apr 2012 BST
Despatched  20:00 Tue 03 Apr 2012 BST

Delivered
13:06 Thu 05 Apr 2012 BST
Дали е при превозвача вече  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт