От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 188
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Доставена е да.

# 616
  • София
За пореден път се убеждавам ,че всички нови фирми са ок докато не се набухат с клиенти! Като им набъбне работата им спада качеството на услугата. KD започнаха да се излагат, чакаме ukto. Дано поне те не се посрамят.
ами нормално, за сметка на това я виж Гъбите какви бързаци станаха напоследък  Joy Joy Joy

# 617
  • Русе
Гъбите ги ползвам повече от две години и прекрасно ги познавам, до скоро не бях виждала след обработката номер над 500-600, сега аз самата съм 5000+, за какво говорим......то с тия цени в България на всичко скоро и пържоли можем да започнем да поръчваме от Англия.

# 618
  • БГ
Току-що си получих пратката по Еконт.    Peace   От uktobg са ми я пуснали като пощенска пратка и общите разходи по транспорта от uk до bg ми излязоха 10,80лв, в т.ч. 4,25лв таксата на Еконт, по мои сметки кашона е с тегло около 2кг.

като имаш пратка , регистрираш ли я винаги в системата на uktobg , за да ти дадат номер или не е необходимо ?

За първи път ги ползвам. Регистрирах пратката и с номера, който ми продоставиха получавах е-майли за движението й, дори тази вечер получих такъв с инфо за отписването й от склада им.   Peace

# 619
Моля някой ако получи актуално инфо от KD за обработващия се курс да сподели  Hug

Писах им на 05.04 за изпратена поръчка на техния адрес, потвърдиха ми и между другото:
Цитат
Имате пристигнали пратки утре ще Ви ги изпратим с Еконт.

# 620
Аз имам пратка получена на английския адрес на КД на 28.03 , а те имат курсове с дата на тръгване 29.03 - 05април статус "обработва се" ; 30.03 - 06 април  статус "обработва се".

Как да разбера дали пратката ми е в някой от тези курсове ?

# 621
  • София
Аз имам пратка получена на английския адрес на КД на 28.03 , а те имат курсове с дата на тръгване 29.03 - 05април статус "обработва се" ; 30.03 - 06 април  статус "обработва се".

Как да разбера дали пратката ми е в някой от тези курсове ?

В тези курсове ти е PeaceЩе бъдат комбинирани според мен в едно раздаване двата курса.На мен лично ми звънят вечерта преди деня на раздаването.На други мами пращат имейли.Така че по един от двата начина ще се свържат с теб. PeaceОчаквай включване най-вероятно утре.

# 622
Барби, много ти благодаря.  Simple Smile

# 623
Ползвам КД, обаче досега си вземах пратките на място от техния офис. Последната я заявих с куриер до адрес в София. Може ли инфо как се плаща в този случай? С наложен платеж може би?  newsm78

# 624
Привет на всички Flutter
Може ли да ми кажете проблем ли е да се поръчва на адреса на KD аерозолен продукт?Харесала съм един лак за коса за обем,но от сайтовете нямат международна доставка понеже транспортират с еърмейл.Чудя се ако поръчам до КД после ще има ли проблем да ми я доставят до БГ?

# 625
Бубка, по принцип няма, не съм чела някой от превозвачите да са сложили забрана за такива стоки.
Повечето от нас така си поръчваме "забранените" за изпращане извън Англия продукти.
Аз примерно съм ползвала Габко, дори днес се надявам, че ще получа поредния пакет от Франгнеса, пуснат до техен адрес.
Пускай смело, ако няма нещо писано допълнително в Условията на КД.  Peace
Ползвам КД, обаче досега си вземах пратките на място от техния офис. Последната я заявих с куриер до адрес в София. Може ли инфо как се плаща в този случай? С наложен платеж може би?  newsm78
Аз с тях получавах с пощенска пратка до Еконт и да, на място, когато си вземах пакета от Еконта си платих наложения платеж.

С друга фирма превозвач ми ги носи Спиди, на тях вкъщи плащам с наложен платеж (Англия-България + Спиди доставката).

# 626
На мен са ми изрязвали  аерозол пощенските куриери в Естония , когато бях поръчала един продукт за оръжия.

# 627
  • Пловдив
Привет на всички Flutter
Може ли да ми кажете проблем ли е да се поръчва на адреса на KD аерозолен продукт?Харесала съм един лак за коса за обем,но от сайтовете нямат международна доставка понеже транспортират с еърмейл.Чудя се ако поръчам до КД после ще има ли проблем да ми я доставят до БГ?

Зимата бях поръчала слънцезащитен спрей от Амазон на адреса и КД и ми го доставиха без проблем. Платих си само за транспорта като го получих. Струваше 2,2, защото пратката беше под кг. Ако не живееш в някой от градовете, в които КД имат офис транспорта ще ти струва 2,2 (ако е само лака) + куриерската такса.  Peace

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 20:34 от tinki_winki

# 628
Аз с тях получавах с пощенска пратка до Еконт и да, на място, когато си вземах пакета от Еконта си платих наложения платеж.

С друга фирма превозвач ми ги носи Спиди, на тях вкъщи плащам с наложен платеж (Англия-България + Спиди доставката).
[/quote]

Благодаря за инфото. Последно по мейла ми върнаха, че за София ползват вече Рапидо. Иначе преди май беше с техен превоз за 3лв.  Peace

Някой има ли вече мейл или обаждане за пратките от курсовете, които обработват в момента КД?

# 629
  • Русе
Аз получих по Еконт днес пратка от KD.

Общи условия

Активация на акаунт