От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 155
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
anny_,мерси   bouquet Сега вече мога да поръчвам Peace
аХ`Не!,аз затова чрез KD искам да си купя спрея.Иначе от никой сайт няма доставка директно до БГ Tired

# 631
Аз получих по Еконт днес пратка от KD.

В кой град?

# 632
  • Русе

В кой град?
В Русе, но не мисля, че това е от значение.

# 633
Би трябвало да има - аз чакам за София и то от курса, който пристигна в сряда. Дала съм адреса в офиса и се опасявам да не би да са минали след 14:00ч и да сме се разминали  ooooh!

# 634
  • София

В кой град?
В Русе, но не мисля, че това е от значение.

Има значение!От едно мамче тук разбрах,че първи си получават пратките из страната тези,които са с куриер.След тях всички останали-по офиси и с куриер в града(където има офис).Чакам всеки момент да обявят датите за раздаване. Rolling Eyes

# 635
И аз нямам имейл , никой не ми е звъннал, а съм посочила за място на получаване един офис на ЕКОНТ  в нашия град, понеже не знаех, че тъкмо са отворили собствен.  Rolling Eyes Почвам да се притеснявам, че нещата ми са спешни за болницата като раждам.

# 636
И аз нямам имейл , никой не ми е звъннал, а съм посочила за място на получаване един офис на ЕКОНТ  в нашия град, понеже не знаех, че тъкмо са отворили собствен.  Rolling Eyes Почвам да се притеснявам, че нещата ми са спешни за болницата като раждам.
И аз нямам нищо още  -  във понделник ще са при нас мисля  Peace

# 637
  • София
На мен днес са ми я пратили по Еконт, в понеделник ще е при мен Peace

# 638
  • Бургас
Аз се надявам (а и би трябвало) нещата ми да пътуват с тези курсове на КД.
Очаквам да получа мейл, както и да обявят кога ще е раздаването за Бургас.

# 639
  • София
Аз се надявам (а и би трябвало) нещата ми да пътуват с тези курсове на КД.
Очаквам да получа мейл, както и да обявят кога ще е раздаването за Бургас.
Пиши им, на мен ми ги бяха пуснали и не ми бяха писали или обадили. Добре, че аз им писах, за да разбера какво става Peace

# 640
Забавени пратки от началото на март имате ли  newsm78
Имам едни спечелени обувки в края на м февруари. Пратени са до Гъбите, но от няколко курса ни вест, ни кост за тях. Писах на продавача, твърди, че ги е пратил отдавна, отбелязал е 29.02....
в последните 2 курса на Г, които обединиха пише и на двата, че имам 2 пратки, но нали така отбелязвали общия брой, когато курсовете ще се раздават на веднъж, надявах се да са 4 общо пратките, ама не би, днес дойдоха само 2...

# 641
  • Пловдив

Видя ли, само дето ги оплю момичетата! Имайте малко повече търпение момичета, не сте само вие - курса им пристигна в четвъртък следобед и цяла вечер сигурно са обработвали пратките. Значи съвсем коректно са си ги изпратили в петък, за да са в събота при теб! Аз лично им ползвам услугите повече от година и винаги са били повече от коректни и въпреки, че обема на работа им се е увеличил. Винаги са били страшно бързи при обработката и раздаването на пратките. Имайте в предвид, че и те имат семейства, а курсове пристигат по 2 пъти в седмицата. Поставете се на тяхно място поне веднъж, преди да започнете с упреците, което става абсолютно всеки път при пристигането на всеки курс!! Peace

# 642
Така е - винаги са били много бързи.

Отговорили са ми на мейла, че в момента обработват и ще ми пратят писмо, когато приключат  Peace

# 643
  • София
Раздаване офис Пловдив 09.04 от 17 до 20 часа
Раздаване офис Варна      09.04 от 17 до 20часа
Раздаване офис Бургас     09.04 от 12 до 17часа
Раздаване офис София     09.04 от 17 до 20 часа

10.04 от 9.00 до 11.00часа

Куриерът ще разнася във вторник 10.04.
Това за КД!

# 644

Видя ли, само дето ги оплю момичетата! Имайте малко повече търпение момичета, не сте само вие - курса им пристигна в четвъртък следобед и цяла вечер сигурно са обработвали пратките. Значи съвсем коректно са си ги изпратили в петък, за да са в събота при теб! Аз лично им ползвам услугите повече от година и винаги са били повече от коректни и въпреки, че обема на работа им се е увеличил. Винаги са били страшно бързи при обработката и раздаването на пратките. Имайте в предвид, че и те имат семейства, а курсове пристигат по 2 пъти в седмицата. Поставете се на тяхно място поне веднъж, преди да започнете с упреците, което става абсолютно всеки път при пристигането на всеки курс!! Peace

Аз КД ги ползвам от няколко месеца и съм съвсем на друго мнение - бяха бързи и коректни, нещата доста се промениха. Всеки курс обработват по 4-5 дни, отделно трябва аз да ги търся, защото някак все пропускат да ме уведомят че имам пратка, а аз трябва да знам за да има някой вкъщи.
Отделно това неочаквано сменяне на куриера с Рапидо малко ме изнерви, както и увеличението на цените  Crossing Arms
При всеки доставчик, към който се насочат много хора изведнъж много рязко пада качеството на обслужването.

Общи условия

Активация на акаунт