Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 44 007
  • 719
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Направо ще решат, че касовата ти бележка е в лева.
Хайде дано в тази тема немците се активират за код  Praynig Може да чакат техния Великден  Simple Smile

# 16
Правилно ли  разбрах, че в английското има код за - 20  newsm78

# 17
Записвам се да следя. Simple Smile

# 18
Dzuls, благодаря за темата!  bouquet

Край, изгорях и аз с тоя код. А уж се зарекох ...

# 19
Без мен накъде  Mr. Green

Джулс   bouquet

# 20
  • Sofia
Някой купувал ли е обувки HIP от немското? Дали отговарят  newsm78

# 21
  • Пловдив
Може ли, ако някой има затворени обувки 8 Carvela, да ми премери стелката.Благодаря.

# 22
Да помоля за малко помощ за проследяването. Последният статус е, че пратката е обработена в центъра за експорт, което ще рече, че е изпратена ли? В бълг.сайт на dhl нищо не излиза.
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true

# 23
Да помоля за малко помощ за проследяването. Последният статус е, че пратката е обработена в центъра за експорт, което ще рече, че е изпратена ли? В бълг.сайт на dhl нищо не излиза.
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true
И при мене излиза това. И на мене ще ми е от полза да обясни някой.

# 24
  • София
Изпратена е за БГ. Чакай следващ статус някъде след 8 дни, като пристигне в БГ. Дотогава ще си стои все така.

# 25
Момичета ,за да ми  върнат пощенските разходи искат касовата бележка в PDF формат.
Аз я имам сканирана на компютъра,ама чак пък в PDF...?Как ще стане  тази   работа?Нямам идея.
 newsm78
Снимай я, качи я някъде и им прати линк като пишеш през формата за контакт. Също така им посочи какъв е курсът лев-лира.

Много добре смятат....Като са ми връщали за пощенси разходи не съм им пояснявала колко е курса лев/лира.Не са се объркали и със стотинка даже! Peace

# 26
 О, вече 2 страници от новата тема   bouquet
 Тука съм, все така в очакване за код за немско Joy Не че има много надежда, но ние чакаме!

Момичета, те много добре знаят курсове лев-лира, лев-евро и ще върнат парите по курсове на своята банка. Единствено, трябва да пишете колко лева сте дали за пощенски.  Те знаят всичко Mr. Green Само понякога не знаят какво продават и тогава започват се преписки и изпращанета на сканирани бележки и снимки))

# 27
  • зад парка
Нося си дървените Hush Puppies и се чудя дали ще се отпуснат... Дайте моля съвет как мое да стане кожата по-мека /не са ми къси на дължина/

# 28
Може ли, ако някой има затворени обувки 8 Carvela, да ми премери стелката.Благодаря.
Според мен си купи номер по-големи. Тук имаше мнение че са умалени . Аз си взех с отворена пета и ми малеят.

# 29
Ина Дот, занеси ги при обущар. Да ти каже той, за да не ги съсипеш.

Общи условия

Активация на акаунт