Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 988
  • 719
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Моля за размер на стелка на номер 3УК на тези ботуши Gabor Praynig

Останах с впечатление, че доста момичета ги поръчаха...   bouquet
Отговарят си точно. Даже има място при пръстите. Аз съм точно 36 номер.
Благодаря за отговора но не ми помага. Следя темата и знам, че си отговарят на номера каквото и да значи това. Това е номер който евентуално ще носи дъщеря ми следващата зима, затова попитах конретно за сантиметри. С тях мога да се ориентирам в номерата. Погледнах в ибей специално за Габор, в повечето случаи пишат, че 3.5УК = 36н, на една кутия видях 3УК=35,5н, а на някои си пише 3=36... както и да е, ще се надявам ако някой има 3ка или 2ка и знае колко см му е стъпалото да сподели.  bouquet Конкретно на този модел.

# 316
някой има ли мнение за тези на дюн. или за такъв вид ток

http://www.javari.co.uk/Dune-Womens-Platforms-S11L-Ocd0062/dp/B0 … HGG8%2CB004BSF64W

# 317
  • София

Точно този модел нямам, но на този, номер 36, стелката / измерена с приблизителна точност / е 23,1 см.

# 318
Получих си дизелките: http://www.javari.co.uk/dp/B005BNMXKG?ie=UTF8&ie=UTF8  страхотни са, много секси. Разхождам ги в къщи в момента, и съм висока, висока  Grinning. Бях обещала реални снимки, по късно ще ги снимам и ще пусна.
танитаааа, ще ми скъсаш сърцето - давай снимки Crazy, не мога да си представя просто как изглеждат на живо... С бяла завист ти се радвам   bouquet
Grinning  ето ги снимките, май не можах да ги докарам съвсем:
http://tanita66.snimka.bg/daily/javari.659007

# 319
Момичета, Roxy отговарят ли си ?

# 320
  • София

куршумчо би ли споделила за чантата на Бенетон много ли е голяма и става ли за елегантна или си е чисто спортна. Ако може и реална снимка ще съм много благодарна Simple Smile

Голяма е чантата, размерите са като описаните в сайта. Не е нито елегантна/не става за костюм или рокля/, но не е и спортна-може би нещо по средата, Чудесна ежедневна чанта/торба 
Ето една снимка-от светкавицата изглежда по-лъскава, всъщност не е

И аз да питам за чантата на Бенетон- как е ципът, движи ли се лесно?

Ципът отначало заяждаше, но след 10-тина отваряния и затваряния вече се движи плавно

# 321
  • София
camel active отговарят ли си?
Според повечето мнения са уголемени с около 0,5 номер. Стелката на 7-цата е 26,5 см. Peace
Pangea, може ли да видиш какво пише като референция за еврономера на кутията? 7=40 или 7=41? Благодаря ти  Peace

# 322
и аз се интереувам от същите.
Нося 38, но от Бъфало ми станаха 39 онези лачените с холандския ток (взех си ги от Ив73  Heart Eyes).
Сега се чудя от този модел с леко широк крак дали да си взема отново 39. Моля за съвет.

# 323
  • Бургас
Имате ли наблюдения върху тази марка и по-конкретно този модел .
Имам боти на марката и купувах мокасини за позната. Изпълнението е добро, но са изкуствени материали. Личи си, че са евтини като се вгледаш. Смятам, че си отговарят на размера.
Бижу, благодаря ти   bouquet Отпадат.

# 324
Kaк запазвате обувки , ако нямате достатъчно пари в картата,за да се платят веднага ?

# 325
  • София
Купуваш ги, и утре примерно си внасяш пари. На мен ми се случва като пазаря събота неделя, и не ми се ходи до банкта, просто после си потвърждаваш плащането още веднъж.

# 326
Betelgeize, "купих" си ги, ама ми пратиха мейл, че по-късно пак ще пробват да си блокират парите. Колко време ще ме чакат ?

# 327
  • София
Спокойно, ще те изчакат поне три, четири дни, може и повече, ама не зная с точност.

# 328

Точно този модел нямам, но на този, номер 36, стелката / измерена с приблизителна точност / е 23,1 см.
Безкрайно благодаря за жеста! Hug

Grinning  ето ги снимките, май не можах да ги докарам съвсем:
http://tanita66.snimka.bg/daily/javari.659007
Радост, радост за окото са - със здраве да им се относиш. Peace

# 329
  • София-в сърцата на моите деца
Страхотни са Peace

Общи условия

Активация на акаунт