Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 335
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Честит празник мили дами!За протокола да отбележа че тези
http://www.javari.de/Josef-Seibel-Damenschuhe/s/ref=sr_nr_bra?ie … 18%26pageCode%3Dd

са произведени в България.Иначе са страхотни
Да марката е много качествена и скъпа макар, че фабриката им се намира в Добрич.За вътрешния пазар нищо не се допуска да се изнася на по- евтина цена и чифтът струва около 130-180лв в магазините им( във Варна са два). Препоръчвам ги абсолютно, с качеството на Camper са. Преди много теми доста ги обсъждахме- в Жавари ЮК, мъжките модели бяха на по 16- 18 лири преди време.
Kъде?  bouquet
п.п. магазините...

# 646
Flash*, питаш магазините къде са? Единият е на Владислав преди Била и ъгъла на Образцов дом, а другия - по Ленин в посока "Черно море"  и по- точно в отсечката м/у църквата Св. Никола и Макдоналдс. И в двата продават "Ромика".

# 647
  • София
Момичета, един въпрос... някой има ли обувки на ток на Dr.Martens, например такива и дали си отговарят на номерата? Понякога се появяват на приятна цена в амазона, а сега и на английския сайт на Dr.Martens, но все не се решавам да ги поръчам... Thinking Много ще съм благодарна за информация  Hug
Май аз съм най-голямата фенка на марката докторска тук! С широк крак съм и мога да твърдя, че номер 8 или 42 са ми малко широки с 1/2 см. Имам вече 5 чифта различни видове. Тези ги нямам, но кожата, изработката, удобството на Д-р Мартенс става любима завинаги! Не гледай, че се произведени в Тайланд, качеството си е първо! Аз дебнех едни "балатумки" кубинки с холограма цяла зима и накрая се сдобих с тях на много сносна цена. Успех с марката ти желая!
Благодаря за отговора!  Hug Аз нося 39.5 и си пуснах UK6, дано не са ми големи... Ех, какво щях да правя без тази прекрасна тема.... Joy

# 648
  • Варна
Днес направих поръчка от френското джавари, получих и-мейл, че е експедирана, но в него забелязах, че държавата на доставка е Франция, а не България. Явно не съм я променила  newsm78. Писах им за сгрешения адрес, та се чудя дали има шанс да я пренасочат. Вие как мислите?
Зависи кога си направила поръчката! Ако е изпратена, няма шанс да се промени адреса. Ако не е, според мен е поправимо! Кога ти пише дата на доставката?
Изпратена е, т.к. получих този отговор, но не разбрах от преводача  дали да ги поръчам отново или като се върнат при тях, те ще ги пренасочат
Bonjour,

Je me permets de vous recontacter au sujet de votre commande n°403-3562308-6460325.

En effet, je suis au regret de vous annoncer que notre transporteur, Chronopost, ne peut procéder à la modification de l'adresse de livraison de livraison car il s'agit d'une adresse à l'international.

Je vous demande de bien vouloir nous indiquer si vous souhaitez que votre colis nous soit retourné afin de procéder au remboursement. Ainsi, vous aurez la possibilité de repasser commande pour le même article vers la bonne adresse.

Dans le cas où vous souhaitez maintenir votre commande, je vous rappelle qu'elle vous sera livrée le 9 Mars à l'adresse suivante :

Hristina Filcheva
ul. Neofit Bozveli 45, et.1 ap.1
Varna, 9000
France

Vous avez la possibilité de suivre vous-même l'évolution de vos commandes dans Votre compte en ligne:

www.javari.fr/youraccount

Veuillez accepter mes excuses pour toute gêne occasionnée.

je vous remercie de votre patience et votre compréhension.

A bientôt sur Javari.fr

Alae A.
Javari.fr

# 649
Индийските обувки не блестят с качество на кожата и изработката като цяло/ако не съм права, поправете ме!/.
Гледам и едни немски марки , пак произведени в Индия и пак супер изгодни, но още на снимките в едър план си личи лошата изработка, та какво ли ще са на живо!

Аз имам два чифта индийски сандали - детски и дамски. Със сигурност има нещо, защото са наистина по-евтини индийските обуща като цяло, но мисля е по-скоро в кожата. По тези нямам забележки относно изработката, много добре си изглеждат, а детските са супер сладурски. Но като цяло за качеството не мога да говоря, защото са за лятото, още не са носени.

Колкото до френските сайтове, от опита ми с един друг всеизвестен френски сайт, по-добре да си нямаш работа с тях да ти връщат нещо. Много размотавки, не зная какъв им е проблемът на тези хора. Все се надявах като е Джавари да са по-различни нещата, но явно си е от нацията.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 09:11 от yoshko

# 650
  • София
Днес денят започва добре  Laughing една чанта която я дебнех от 1 месец се появи в кошницата и хоп бързо стана моя  Party  Crazy
Успешни покупки на всички днес и дано се появи код за немския  Praynig

# 651
Днес денят започва добре  Laughing една чанта която я дебнех от 1 месец се появи в кошницата и хоп бързо стана моя  Party  Crazy
Успешни покупки на всички днес и дано се появи код за немския  Praynig
Покажи коя де Grinning

# 652
  • София
Ето тази синята обаче  Simple Smile http://www.javari.de/ESPRIT%20Vanessa%20V15021%20Schultertaschen … ZWVKBW,B004ZQ15WW . Дебнех я чаках код и докато се появи кода тя изчезна, сега набързо я грабнах за 18.99 без код. Laughing  Ето я синя  http://ecx.images-amazon.com/images/I/51h8ujWmXAL._SL500__SS75_.jpg

# 653
 не знам дали това беше обсъждано, но индийци правят обувки на ръка Grinning Ако не греша, в Индия практически действа забрана на автоматизирано производство - иначе няма как да изхранят толкова хора. Навсякъде ръчен труд и, както разбирате, няма как да достигнат качество на фабрики Mr. Green не че аз лично не се натресох на индийски патъци и мога да потвърдя, че качество не е добро Confused
 И между друго, сигурно точно ръчна изработка обяснява доста висока начална цена newsm78

# 654
  • FR
hristis, пишат, че не могат да я пренасочат за чужбина, защото е с националната им поща. Ако искаш да им съобщиш да им се върне обратно колета и да ти върнат парите. После да си направиш нова поръчка.
Гледайки адреса обаче, той колета им няма и да тръгне от там дето са го оставили  Grinning

# 655
Благодаря за отговора!  Hug Аз нося 39.5 и си пуснах UK6, дано не са ми големи... Ех, какво щях да правя без тази прекрасна тема.... Joy

С тясно краче ли си? Че това ЮК 6 е наше 39. И ся що пак показахте чанти, а, а, а?! Money

# 656
  • София
big pufana, по-скоро нормално, но гледам, че не са остри обувките и затова смятам да ми станат... от твоя отговор разбрах, че си отговарят и затова заложих на 6  Rolling Eyes Но не е късно да ги променя, ако трябва, гледам, че не са поръчани още... Thinking

# 657
  • Варна
hristis, пишат, че не могат да я пренасочат за чужбина, защото е с националната им поща. Ако искаш да им съобщиш да им се върне обратно колета и да ти върнат парите. После да си направиш нова поръчка.
Гледайки адреса обаче, той колета им няма и да тръгне от там дето са го оставили  Grinning
Благодаря за отговора, писах им вече. До колко дена ще ми върнат парите?  newsm78

# 658
big pufana, по-скоро нормално, но гледам, че не са остри обувките и затова смятам да ми станат... от твоя отговор разбрах, че си отговарят и затова заложих на 6  Rolling Eyes Но не е късно да ги променя, ако трябва, гледам, че не са поръчани още... Thinking

Да де, но 6 се води 39, а ти си 39,5, не 38,5, нали? По изчисления моят крак е 41,5, затова поръчвам 42 и имам резерв. Ако имаше 7,5 щеше да ме е страх да ги поръчам. Но ти си знаеш все пак какъв ти е крака, изборът е твой. Не ти давам съвет!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 10:42 от big pufana

# 659
  • София
big pufana, ще видим каква съм я свършила с изчисленията като дойдат - за всеки случай прочетох подробно политиката за връщане на сайта  Joy Благодаря за мнението ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт