Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 319
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
  • По широкия бял свят
честит 8 март, мили момичета   bouquet

РингиРингиРае

по-рано didd говореше за същия проблем newsm78 пак французите са й върнали 1.66 евро вместо 22 лева. Да не би това е им практика да връщат по-малка сума? Може би тя ще ти каже как са развили нещата при нея...

Писах им и се оказа, че са сбъркали. Първоначално са ми върнали 9.56E и тези 1,66Е са доплащане за да стане общата сума 11,22Е.

Аз основно си проверявам имейла, когато очаквам възстановяване, но разбрах че е по лесно да се отваря поръчката. Там много точно отразяват какво връщат.

# 631
  • Варна
Честит Осми март на всички дами!
Вече Петя,
Голяма ли е много чантата, която получи? Може ли размери, ако не те затруднява.
Очаквам я в кафяво, но се оглеждам и за някоя в черно.

# 632
  • Варна
Днес направих поръчка от френското джавари, получих и-мейл, че е експедирана, но в него забелязах, че държавата на доставка е Франция, а не България. Явно не съм я променила  newsm78. Писах им за сгрешения адрес, та се чудя дали има шанс да я пренасочат. Вие как мислите?

# 633
Кой номер са вашите ботушки(детските ) и отговарят ли си на номера.Благодаря предварително    bouquet

28 номер са. И тук носи този номер, но тези са й малко големи; така че може би са уголемени.

Честит Осми март на всички дами!
Вече Петя,
Голяма ли е много чантата, която получи? Може ли размери, ако не те затруднява.
Очаквам я в кафяво, но се оглеждам и за някоя в черно.

40 см. е ширината долу, 48 см. в средата, а височината й е 32 см. Не е чак толкова голяма; просто аз си мислех, че е по-малка и в първия момент ми се стори огромна. Сега вече ми се вижда с идеални размери  Grinning

# 634
Отново съм аз момичета  Laughing Писах на javari.co.uk, мога да изпратя ботите и да ми върнат парите за тях,заради дефекта. С какво връщата обувки към UK? Колко ще ми струва това?  Моля, някоя от вас, която е връщала обувки да ми обясни какво да направя  Simple Smile

# 635
Днес направих поръчка от френското джавари, получих и-мейл, че е експедирана, но в него забелязах, че държавата на доставка е Франция, а не България. Явно не съм я променила  newsm78. Писах им за сгрешения адрес, та се чудя дали има шанс да я пренасочат. Вие как мислите?
Зависи кога си направила поръчката! Ако е изпратена, няма шанс да се промени адреса. Ако не е, според мен е поправимо! Кога ти пише дата на доставката?

# 636
una_loca

В зависимост от теглото на обувките пощенските са  15.50 или 22 лева в поща. това е цената с препоръка) Ще ги опаковаш там след претегляне. След това пишеш им писмо, че си ги изпратила и пращаш сканирана бележка от поща. Кога ще ти върнат пощенски не знам, защото на мен са ми ги върнали 2 пъти  Mr. Green и днес за пореден път общувах с тях в тази  връзка. Но дори да не ти ги върнат веднага - ще ги получиш заедно с парите за самите обувки. Не се притеснявай, всичко ще върнат и много пъти ще изразят дълбоко съжаление за доставено разочарование hahaha

И за протокола - на 27.02 изпратих сгрешени обувки на немците, днес получих кредитна нота Simple Smile

# 637
Честит празник мили дами!За протокола да отбележа че тези
http://www.javari.de/Josef-Seibel-Damenschuhe/s/ref=sr_nr_bra?ie … 18%26pageCode%3Dd

са произведени в България.Иначе са страхотни

# 638
  • София
Честит Празник, много щастие, здраве и любов!

Моля, за мнение за тези маратонки http://www.javari.fr/Ben-Ten-Chaussures-basses-gar%C3%A7on/dp/B0 … ;asins=B006JLHDNQ
Аз ги поръчах за подарък. На мен ми харесаха (леки и удобни мисля) и сега с кода стават на добра цена.

# 639
Честит празник мили дами!За протокола да отбележа че тези
http://www.javari.de/Josef-Seibel-Damenschuhe/s/ref=sr_nr_bra?ie … 18%26pageCode%3Dd

са произведени в България.Иначе са страхотни
Да марката е много качествена и скъпа макар, че фабриката им се намира в Добрич.За вътрешния пазар нищо не се допуска да се изнася на по- евтина цена и чифтът струва около 130-180лв в магазините им( във Варна са два). Препоръчвам ги абсолютно, с качеството на Camper са. Преди много теми доста ги обсъждахме- в Жавари ЮК, мъжките модели бяха на по 16- 18 лири преди време.

# 640
Днес получих тези ботички. Отговарят си, взех 37,5  и са ми точно, аз съм между 37 и 38. Бих предпочела да са ми малко по-свободни, но няма 38 номер. Веднага ги сефтосах  Blush Много са удобни, подметката е мекичка и наистина създава чувство за "Walking on air"  Simple Smile Токът е странен и направо смешен,стои като "прещъпнат", но за всеки ден са супер. Доволна съм   Grinning

# 641
  • София
Момичета, един въпрос... някой има ли обувки на ток на Dr.Martens, например такива и дали си отговарят на номерата? Понякога се появяват на приятна цена в амазона, а сега и на английския сайт на Dr.Martens, но все не се решавам да ги поръчам... Thinking Много ще съм благодарна за информация  Hug

# 642
Мнения за тези? Много ми харесват, но този плат дали няма да жули крака  newsm78 И като номер дали отговарят?

# 643
Да стават, аз съм с широк прасец и ги закопчах без да ги отпускам от катарамите Peace, може би ако трябва да вкарам слим дънки ще трябва да ги отпусна една дупка.

ДАли могат да станат и за прасец с обиколка 40 см?

100% ще станат като се отпуснат от катарамите Peace. Моят прасец е 38 см и ги закопчавам без да ги отпусна. Долу при глезена обиколката е 26 см ако ти върши работа иначе мога да ти измеря обикалката на 39 и 40ти горе, не знам кой номер си, нали имам една 40 ка излишна Joy

За съжаление, нося 39-и номер. Долу ми върши перфектно работа. Ако можеш горе да измериш сантиметрите на двата номера, ще съм ти много благодарна.

# 644
Момичета, един въпрос... някой има ли обувки на ток на Dr.Martens, например такива и дали си отговарят на номерата? Понякога се появяват на приятна цена в амазона, а сега и на английския сайт на Dr.Martens, но все не се решавам да ги поръчам... Thinking Много ще съм благодарна за информация  Hug

Май аз съм най-голямата фенка на марката докторска тук! С широк крак съм и мога да твърдя, че номер 8 или 42 са ми малко широки с 1/2 см. Имам вече 5 чифта различни видове. Тези ги нямам, но кожата, изработката, удобството на Д-р Мартенс става любима завинаги! Не гледай, че се произведени в Тайланд, качеството си е първо! Аз дебнех едни "балатумки" кубинки с холограма цяла зима и накрая се сдобих с тях на много сносна цена. Успех с марката ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт