Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако котката ми има реакция към капките за бълхи?
Кога е подходящият период за даване на хапчета против паразити на котката?
Как да подрязвам ноктите на котката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако котката ми има реакция към капките за бълхи?
-
Кога е подходящият период за даване на хапчета против паразити на котката?
-
Как да подрязвам ноктите на котката?
-
Как мога да намеря котилото на домашна котка, която живее в апартамент?
-
Какво да правя, ако котката ми има цистит?
Радвам се, че тиксото е помогнало, и хайде моля не се косИ че не помниш!
Сладък Макси
! То и аз го научих този номер тук във форума, но преди мнооооого теми и също не помня кой го беше споделил
, или Мис Нели, може и някой друг, но така си беше отучил котката да се качва на кухненската маса. Аз го приложих срещу пишкането под леглата в детската. Впрочем още не съм го махнала. Вчера в този "капан" попадна едно от гостенчетата ми - Томас котаракът на дъщеря ми, който е затворен в детската. Моят Силвестър е затворен в гостната. А другите гостенки - кучките Тара и Лиса шетат с нас в кухнята и хола. Ето едната помощничка в боядисването на яйцата - Лиса 

! Сиско набухна двойно, хвърли се напред и захапа яко ... алуминиевите щори
, и се скъсва да го лае и да му се ежи. Най-кротка е Лиса - ходи тихичко напред-назад, или си лежи тихо, душица, да има да няма 30-40 килца и то отслабнала. Като са я прибрали от улицата е била още по-дебела 

!

Пак в тази биоферма: