Отговори
# 540
  • София
annie2002, темата е за свободно пуснатите кучетата с леко лирическо отклонение към кучешките екскременти от последните страници. Има ли кучешки л***? Има.
"Да, ама има и човешки" какво общо има с темата и с какво омаловажава факта с кучешките?
Кажи сега за курешките на гълъбите. Страшна работа.

# 541
annie2002, темата е за свободно пуснатите кучетата с леко лирическо отклонение към кучешките екскременти от последните страници. Има ли кучешки л***? Има.
"Да, ама има и човешки" какво общо има с темата и с какво омаловажава факта с кучешките?

Ама нали са ви проблем ла*ната? На вас само кучешките ли ви пречат? Значи, ако аз реша, че ми се ходи до тоалетна на вън, няма проблем да си свърша работата в парка, в детската градина, пясъчника и т.н. ?

# 542

О, това е редовен похват в темите за кучета.Когато аргументите напълно се изчерпат, винаги се намесват убитите поради пиян или неправоспособен шофьор, кражбите на циганите, управляващите, лошите майки и т.н.

mim987, темата е ясно зададена.На теб адекватно ли ще ти се види, ако сега започна да ти обяснявам, че имам проблем с едно наследство, точно в тая тема? И там са едни л...а, ама касаят друга тема.

# 543

Ама нали са ви проблем ла*ната? На вас само кучешките ли ви пречат? Значи, ако аз реша, че ми се ходи до тоалетна на вън, няма проблем да си свърша работата в парка, в детската градина, пясъчника и т.н. ?

Какви са тия глупости?

# 544
  • София
В парка, в детската градина, пясъчника и т.н. има кучешки л****, от вас научавам, че из храстите има човешки. На другите места не съм намирала такива. Ама може и да не съм търсила добре.

# 545
  Глупости на търкалета. Орди от деца акат по улиците, моля ви се Joy

# 546
Елица, нещата са свързани. Всичките лайна са гнусотия, не може за едното да си затваряме очите, защото не го виждаме, а за другото не.

Освен това е някак некоректно, човек който изисква да се чисти след кучето, да няма проблем с това да има лайна по храстите от човек, само защото не ги търси.
Или още по добре - майка, която не е почистила след себе си, детето си, шпюпките от семките, соковете, памперсите и всякакви неща, да има изисквания към това аз да чистя, тя да цапа - малко е грозно.

И преди да скочите, не казвам, че всички хора са такива, напротив,  но в крайна сметка или никаква толерантност към всички проблеми или всъщност се оказва, че и така ставаме част от проблема затваряйки си очите за определени неща.

Няма орди деца, но както кучешките лайна са проблем и за Вас и за мен, така и човешките са проблем за мен, когато кучето ми ги намери и докато го пребия да не яде си хапне и после ги повръща вкъщи - чудесна картинка, много ми е приятно  Laughing Mr. Green Laughing

# 547

Не, проблем са ни "домашните кучета тичащи свободно из парка". За това е темата. Не за децата, съседката, продавачката в магазина, шефа ни или глобалното затопляне.

Чувствай се поканена да пуснеш тема "Орди от деца акат по улиците", както услужливо го е формулирала Iris04 и ще се присъединим към теб, за да обсъдим кога, къде, как и защо за детските л*йна.

# 548
  • София
Хич не ми дреме какво намира кучето ти и какво повръща.
С кучешките изпражнения се разнася кучешка тения.

# 549
Не, проблем са ни "домашните кучета тичащи свободно из парка". За това е темата. Не за децата, съседката, продавачката в магазина, шефа ни или глобалното затопляне.

Чудесно, мога ли тогава да помоля да се въздържате от лиричните отклонения за кучешките лайна, защото всяко второ мнение е за тях. Да се придържаме към свободно тичащите кучета и как можем да се справим с това. Аз лично не виждам там никакво развитие, уви.

# 550
Хич не ми дреме какво намира кучето ти и какво повръща.
С кучешките изпражнения се разнася кучешка тения.
Елица, чудесно е, че не ти пука, жалко е, че може да водиш разговор само агресивно. Не помня да съм те обидила с нещо.
С човешките изпражнения също се разпространяват солидно количество паразити.

# 551

Чудесно, мога ли тогава да помоля да се въздържате от лиричните отклонения за кучешките лайна, защото всяко второ мнение е за тях. Да се придържаме към свободно тичащите кучета и как можем да се справим с това. Аз лично не виждам там никакво развитие, уви.

Ще се повторя, макар че почна да ми омръзва - ако кучетата не бяха навсякъде и тотално безконтролни, то и л*йната им нямаше да са навсякъде.

# 552
  • София
Чудесно, мога ли тогава да помоля да се въздържате от лиричните отклонения за кучешките лайна,  
Кучкарите отклониха темата.

annie2002, и аз не помня да съм те обидила.
Води си кучето на каишка, за да го предпазиш.

# 553
Според мен , няма оправия.  Tired Прясна случка от вчера- с приятелско семейство сме завели децата да карат колела в парка. Огромно дого аржентино тръгва към тях , и на молбата ми да бъде хванато,  собственикa  ми заявява :"Тука е зона за разхождане на кучета" Shocked.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 18:09 от Мама Еви

# 554
Ще се повторя, макар че почна да ми омръзва - ако кучетата не бяха навсякъде и тотално безконтролни, то и л*йната им нямаше да са навсякъде.

Да бе, ясно. И на мен ми омръзна всяко второ мнение в темата да бъде как някой мразел кучешки изпражнения. Да, и аз мразя. Мир! Нали настоявате тук да говорим за другия проблем?

Mina_21, за кой парк става въпрос и къде точно сте се разхождали?

Общи условия

Активация на акаунт