Отговори
# 555
Чудесно, мога ли тогава да помоля да се въздържате от лиричните отклонения за кучешките лайна,  
Кучкарите отклониха темата.

annie2002, и аз не помня да съм те обидила.
Води си кучето на каишка, за да го предпазиш.
Последно - Елица, да държа го на каишка, но това се случва в частта в която имам право да го разхождам без повод, съответно се получава, че трябва да се съобразям с мизерията на хората които нямат грам култура, вместо да бъдат сакнционирани, както ни се налага да гледаме къде стъпваме, защото собственика на Шаро не е почистил след себе си. Нито едно нито другото е нормално, тези хора просто трябва да бъда глобени и превъзпитани.

Mina_21, кой е парка и в коя част се е случило това?

# 556
Според мен , няма оправия.  Tired Прясна случка от вчера- с приятелско семейство сме завели децата да карат колела в парка. Огромно дого аржентино тръгва към тях , и на молбата ми да бъде хванато, наглия собственик  ми заявява :"Тука е зона за разхождане на кучета" Shocked. А патката до него приглася: " Ми вържетИ си дИцата!". Агресията покълна в съзнанието ми моментално. Tired

Вие ли бяхте истеричката, която викаше по детето си, а то не й обърна никакво внимание?

ПС: Ако според вас кучето "ДОГО АРЖЕНТИНО", което всъщност е на 20метра разстояние и се движи в съвсем друга посока, е тръгнало към децата, много здраве на психиатъра ви.
ПС2: http://sofia.bg/smet/zap_kucheta/Studentski.pdf?++=%D0%E0%E9%EE% … F2%F1%EA%E8%27%27

# 557
За заинтересованите къде се случва - Студентски град, около плавателния канал срещу ТУ.

Заповед за определяне на места за разхождане на кучета в  район Студентски

# 558
Борисовата градина, където обикновено прелива от дечурлига.

# 559
Борисовата градина, където обикновено прелива от дечурлига.
Ок, но коя част, къде?

# 560
За заинтересованите къде се случва - Студентски град, около плавателния канал срещу ТУ.

Заповед за определяне на места за разхождане на кучета в  район Студентски

Кое се случва там?

# 561
Срещу кортовете, където има едно шадраванче , отдавна изоставено.

# 562
Мама Еви абе да не би да е било едно черно дого?

# 563
  • София
Днес в Борисовата имаше и свободно плуващи домашни кучета. В езерото до детска площадка.

# 564
  • София

Последно - Елица, да държа го на каишка, но това се случва в частта в която имам право да го разхождам без повод, съответно се получава, че трябва да се съобразям с мизерията на хората които нямат грам култура, вместо да бъдат сакнционирани, както ни се налага да гледаме къде стъпваме, защото собственика на Шаро не е почистил след себе си. Нито едно нито другото е нормално, тези хора просто трябва да бъда глобени и превъзпитани.

Както не е възможно човек да върви нормално по тротоар или в парк, не говорим за местата за разхождане на кучета, защото някакви идиоти не си връзват помиярите, както не може да си разхождаш детето нормално, защото може да го заръфа някой пес, защото има голяма вероятност да цопне в кучешко ла***, да не говморим за препиканото, та дори и по детските площадки, както парковете са пълни с кърлежи, бълхи и зарази, така сложи на кантара намерените от теб и кучето ти човешки екскременти и се заеми с каузата изхождащите се из храстите човекоподобни да бъдат санкционирани. Успех в начинанието!

Не зная къде видя някой да намира такива изяви за "нормални".
Макар да нямат нищо общо с темата.

# 565
Пак сте успяли да се изпокарате. То затова няма оправия: защото всеки чува само себе си.

# 566

Както не е възможно човек да върви нормално по тротоар или в парк, не говорим за местата за разхождане на кучета, защото някакви идиоти не си връзват помиярите, както не може да си разхождаш детето нормално, защото може да го заръфа някой пес, защото има голяма вероятност да цопне в кучешко ла***, да не говморим за препиканото, та дори и по детските площадки, както парковете са пълни с кърлежи, бълхи и зарази, така сложи на кантара намерените от теб и кучето ти човешки екскременти и се заеми с каузата изхождащите се из храстите човекоподобни да бъдат санкционирани. Успех в начинанието!

Не зная къде видя някой да намира такива изяви за "нормални".
Макар да нямат нищо общо с темата.

Елица не разбирам, защо всичко трябва да е на нож. Аз разбирам проблемите с които се сблъскваш, аз се сблъсквам с подобни такива със свободно разхождащите се кучета, екскременти и подобни. Все пак не живея на Марс. Само не разбирам, защо се смята, обаче допълнителния проблем за нищожен, вероятно докато не стане голям.

Съгласна съм с Фея Кръстница.
Не всички "кучкари", както ме категоризираш са изроди в крайна сметка, идиоти и хора без желание за диалог. Както не всички майки са истерични.

Подавайте жалби и викайте полиция, когато има свободно разхождащи се кучета, на местата които се на определени за кучета.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 20:54 от annie2002

# 567
  • София
Какъв нож, какви 5 лева? Thinking
"Допълнителният проблем" е допълнение към какво и нищожен спрямо какво?
Съжалявам не мога да вникна в драмата с твоето намиращо човешки екскременти куче или да го сравнявам със заплахата за здравето на децата. Да, вероятно за теб е сериозен проблем, но не можем в тази тема да изброяваме всякакви земни несправедливости. И ще те помоля да спреш да съпоставяш несъпоставими обстоятелства, кучета с деца и прочее, защото с нищо не се разлбичаваш от призоваващите да си "вържем" на каишка децата.

# 568
Какъв нож, какви 5 лева? Thinking
"Допълнителният проблем" е допълнение към какво и нищожен спрямо какво?
Съжалявам не мога да вникна в драмата с твоето намиращо човешки екскременти куче или да го сравнявам със заплахата за здравето на децата. Да, вероятно за теб е сериозен проблем, но не можем в тази тема да изброяваме всякакви земни несправедливости. И ще те помоля да спреш да съпоставяш несъпоставими обстоятелства, кучета с деца и прочее, защото с нищо не се разлбичаваш от призоваващите да си "вържем" на каишка децата.

Елица, не всички имащи куче са луди природозащитници. Не всички искат да връзват деца на каишки и подобни неща. Никъде не съпоставям дете с куче, единствения човек който го мисли си ти. Това е толкова тъжно. Жалко е, че не виждаш, когато човека срещу теб е готов за диалог.

Лека вечер.

# 569
  • София
Не зная какъв диалог очакваш, след като при споменаване на проблема с кучешките изпражнения, като аргумент неизвестно за какво, посочваш наличието на човешки такива из парковете.
А при изтъкването на неудобствата, меко казано, и заплахите за здравето на децата, противостоиш с драмата какво намира, яде и т.н. кучето ти в храстите.

Лека вечер и на теб!
Прекалено досадихме на аудиторията.

Общи условия

Активация на акаунт