ЮНСКИТЕ мами с големите кореми през Март са здрави и засмени

• 37 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета, и честит празник на всички!
Калимера, благодаря за прекрасната темичка!!!!!  Hug
Елисън, честит рожден ден, мила!!!!!!!!!  newsm51 newsm51
Наистина момичета трябва да мислим позитивно!

# 31
Честит празник,маменца !

Елисън,честит рожден ден !!! Hug

# 32
Калимера, благодаря за темичката!

Елисън,  bdbaloni!

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!

# 33
  • София
Моми4ета прегледайте се на 1-ва страница и ако имате за добавяне щъркел4е пишете най-добре на ли4ни. Статистиката е доста стари4ка явно, девойките и мом4енцата ни са абсолютно равни - 51 на 51 така 4е ви о4аквам да ви обновя и изброя на ново  bowuu

# 34
Мами, я да ви питам нещо - на някоя от вас да са и се увеличили бенките от бременността? На мен ми излезнаха едни ужасни малки по врата, но не като петънца, а едни малки и изпъкнали. Не знам как да ги обясня.  newsm78  Дали ще ми паднат сами?

# 35
Виталче и аз да те попитам за количките. Ти като човек който се занимава с това какво би казала за Малибу на Хоук. Бях я харесала, но прочетох в нета лоши отзиви за марката, както и за Чиполино, Бертони и т.н. Аз лично съм ползвала на Cangaroo с баткото и бях доволна.

# 36
  • Бургас
Здравейте!
Честит празник! bg
Ели, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и много обичана!
Честито на всички празнуващи!

# 37
Момичета искам да попитам за мнението ви за продуктите на марка Bertoni?

# 38
Честит празник на всички     bg!Елисън Честит Рожден Ден,пожелавам ти много здраве,щастие и най-голямата радост юни месец newsm30 newsm47 smile3525 newsm59!Благодаря на Калимера за прекрасната тема newsm74 smile3501 Hug!За Бертони мога да кажа,че не струват,но това си е лично мое мнение!С дъщеря ми имах количка на тази марка лятна обаче и след няколко излизания,нямяше и месец откакто я купихме започнаха да и се чупят колелетата!Съжалих затова,че избрах тази марка,защото слабото място на техните колички са гумите!Пак казвам това си е лично мое мнение

# 39
  • София/Правец
Добър ден и от мен Simple Smile

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ!!!

Елисън, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Много усмивки и много приятни емоции ти пожелавам (особено през юни)!!!   bouquet

Калимера, много е хубава темата! И заглавието е супер Simple Smile Браво на потрудилите де и благодаря!   bouquet  bouquet

За съжаление като сме с нова тема не мога да цитирам много имена, че забравих кой какво беше писал Simple Smile

За д-р Обретенова мога да кажа, че един път заместваше нашата педиатърка (в поликлиниката в Овча Купел) и ние бяхме там само за пробно мерене де. Много бяхме доволни от нея... Много приятна ни се стори.. Simple Smile До миналия път като ходих и ми крещя безобразно за болничните и картоните... Аз ви се жалвах тук. Много тъпо постъпи, навиква ме и по телефона, поставяше ми неизпълними срокове и ме обвиняваше та се бях побъркала от нерви, за да се окаже накрая, че нямам никаква вина аз!!! Нелепо отношение към пациент, клиент и още повече бременна!!! Разбрах после, че си е малко избухлива по начало, ама не е лоша жената... за мен е дявол номер 1 напоследък, но като педиатър нали казах много хубаво впечатление ми направи Simple Smile Макар, че не сме били за лечение или нещо такова Simple Smile

А за хомеопатията Усмихнатото, аз писах за тонзилотрена, така че не им казвай пак на всички Simple Smile (Аз съм нарушителя, ако може така да се каже.) Много добре знам мнението ти! Не един път си го казвала (а пък аз го и чета  Hug).
Според мен всеки има право на мнение. Лично на мен това лекарство (по лекарско предписание) ми помага много повече от другите боклуци, които продават и при мен нямат никакъв ефект. В 90% от случайте даже съм стигала до антибиотик за гърло и мисля, че определено тонзилотрена би ми навредил по-малко! А и ефекта е бил моментален!
Мнение за хомеопатията като наука нямам! Не съм специалист нито в тази област, нито в друга свързана с медицина! Не мисля, че форума е подходящо място да се образовам! Ако ми се наложи бих препочела да ида при специалист, а не да слушам всякакви мнение и да се объркам накрая или да се подведа... 
Най-добре е да се пита лекар! Колкото и да не се знае дали са компетентни или съсредоточени като отговарят за съжаление Sad

Извинявам се за дългия пост, ама не мога да се изразявам кратко и ясно и това си е Simple Smile

# 40
Добре ако има желаещи да обсъждат марките на коя Вие бих те се спря ли - Cangaroo, Chipolino, Bertoni?

# 41
  • Бургас
Морова, и аз съм се спряла на Бертони. Количката, която съм си харесала има всичко, което ми трябва. За сега не съм намерила друга количка, която да покрива всичките ми критерии.

# 42
Аз съм за Cangaroo. Общо взето моделите и на трите марки се припокриват.

# 43
Диди, съгласна съм разбира се, че всеки има право на мнение. Обаче не ми се иска да подвеждаш останалите, като препоръчваш това лекарство. Защото вреда има, противно на обществено разпространеното мнение. Продължавам да мисля, че не би ти навредил по-малко от АБ и щом толкова ти харесва - просто иди на хомеопат, мини си през интервю и се лекувай спрямо неговите предписания. Абсолютно си смятам, че сами не можем да си предписваме каквото и да било хомеопатично средство. И не казвам да се образоваш само от форумите, а да прочетеш малко, за да знаеш при какъв точно хомеопат да идеш (за съжаление много от тях също не спазват основни принципи, без които просто няма хомеопатия). Защото в тези теми, чиито линкове пуснах, има много подробни писаници, има много, ама много информация за това какъв трябва да бъде хомеопатът (а съм сигурна, че този, който ти е изписал тонзилотрена, просто се пише такъв - ако въобще се и пише де) - не те карам да ставаш хомеопат Wink.

Това за последно го пиша, защото е много офф и ми се иска после, ако ще продължаваме - да е на лични  Peace. Просто исках да обърна внимание, защото навсякъде се тръби (тук не си само ти "нарушител" Wink - не тръгва от теб), че хомеопатията е безвредна, а това не е така.

С най-добри чувства, нали си знаеш  Hug

# 44
Морова, и аз съм се спряла на Бертони. Количката, която съм си харесала има всичко, което ми трябва. За сега не съм намерила друга количка, която да покрива всичките ми критерии.

Ако е удобно сподели коя е ..

Общи условия

Активация на акаунт