Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 388
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Ето ви нещо забавно докато си чакаме фрагмана:

Когато Керим купи лаптопа и обясняват как има интернет и т.н. Рахми гледа с интерес , а Мукадес :"Рахми, какво гледаш като, че ли разбираш."

После Мурат: Татко, да включа ли компютъра?
Рахми: Недей, да не го счупиш.

# 106
На мен ми беше много смешен Рахми като излизаха на среща за първи път Мериам и Кадир - как чукаше ентусиазирано по прозореца след тях, а Фатмагюл му викаше възмутено "Аби, ашколсун!". Забелязвате ли, че тук освен основната нишка на изнасилзането сценаристите на отправят и още едно послание - ако има някой "по-специален" член на нашето семейство като Рахми - то той може да бъде не по-малко обичан и обичащ от всеки друг  брат или сестра. Даже на моменти Рахми е доста по-мъдър от останалите редови хора. И за разлика от много други комплексари винаги е имал Мурат за свое дете и даже след като разбра, че не е бащата, з анего нямаше никаква разлика.

# 107
migi_megi Не, аз имах предвид "Спомни си любима", а не сериалът, който се обсъжда тук.

в VBOX7 май го има http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%A1%D0%BF%D0% … %D0%BC%D0%B0+-1-1

# 108
За Облака - Доктора!
Сега си пуснах 16-та серия на Облака и направо съм потресена от доктора. Нарин се е обесила, а той й обещава, че няма да я остави в този ад. До там ли трябваше да стигне клетата Нарин, че да "обещае" такова нещо докторът. А момичето за пореден път казва "Аби, защо ме спаси"! Накрая като се разбра, че Нарин е бременна - пак даде назад! А нали й обеща! Нали е модерен и тинтириминтири, а пак даде назад! Порева си и толкоз! И я моли да отиде при Мустафа в болницата, като знае, че Нарин я втриса от тази мисъл. Нека другите да я молят и ако се реши. Свети Сердар я моли за такова нещо. Незнам всички момичета, които харесват доктора как биха живяли с този Свети Сердар в реалността, ако беше до тях. Мъка!!! Разговорите на Нарин с доктора наистина приличат на разговори с някой светец. Все едно момичето отправя молбите си и тревогите си към облаците и неслучайно пускаха хвърчила с него. Не искам да провокирам Сердарките, а само казвам, че образът на Доктора за мен е проекция на другата Нарин - еманципираната и силна жена, но не и на Мъжа за Нарин. Неслучайно накрая образът му изчезва. Просто Нарин вече е достатъчно силна и без него. Съжалявам, ако звуча малко объркано, ама просто доста ме изнервя Сердарчо. Изобщо не ми изглежда да подкрепя Нарин. Нарин сама си се крепи.

# 109
  • София
Л_Д Нарин никога не е казвала, че мрази Мустафа. Напротив, тя го обича, но като братовчед. Тя се моли за душата му, иска той да намери мир и спокойствие. Тя е загрижена той да не извърши грях. Но тя не го приема като съпруг. Първо, защото чувствата и са сестрински, и второ, те са роднини и според нейния Бог, това е грях.

Тя като цяло изобщо казвала ли е нещо за чувствата си, нещо наистина искрено?! Говоря по моя преценка за истинските й чувства. Всичко е на база на моите усещания за нещата.
Да, точно това имах и аз предвид- никога не си е позволявала да мисли различно за Мустафа, но това не значи че не би могло да чувства друго дълбоко в сърцето си,  а да го подтиска. И такъв вариант има. Прави ли ви впечатление, колко често говори за греха на Мустафа като техен общ грях!

С това изказване на Сердар съм съгласна.Четох го още сутринта, когато го написа.То също обяснява наистина много неща. Но въпреки всичко, дали защото ми се иска или шестото ми чувство казва нещо друго, Нарин не е напълно открита и със самата себе си. Понякога позицията й на жертва в името на семейството й ми се струва като предтекст и параван, зад който се крие.

п.п. Много е хубаво, че има различни мнения и гледни точки, така по-лесно ще стигнем до истината  Hug!

Аз темата за Сердар не я почвам, щото ще съм груба. Като цяло - предпочитам крайни истински хора, пред такива които се крият, които правят нещо за да са "някакви", а мънички други действия подсказват, какви са всъщност. Или си смел или не си, среден вариант няма!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 22:42 от Л_Д

# 110
Момичета, някой публикувал ли е тук едно старо интервю на Енгин направено в Гърция, когато е снимал "брак с чужденец"? Дълго е и не посмях да го постна, ако не сте го чели ще го  направя.

# 111
Момичета, някой публикувал ли е тук едно старо интервю на Енгин направено в Гърция, когато е снимал "брак с чужденец"? Дълго е и не посмях да го постна, ако не сте го чели ще го  направя.

Постнато е вече

# 112
# 113
  • Пловдив

Намирате ли прилика? С изпълнителя от Modern Talking....

За сравнение и поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 22:55 от mariana51

# 114
Не мисля,че нещата между тях се развиват бавно.Фатмагюл допусна в сърцето си Керим,който въпреки,че не я е изнасилил има вина за кошмарната й нощ.Все пак през цялото време докато гледах филма тръпки ме побиваха от всяко тяхно докосване,всеки поглед,всеки жест..........а за целувките думи нямам.Според мен така е по-вълнуващ филма,отколкото тя бързо да му се хвърли в прегръдките,а и непрестанните проблеми,които ги връхлитат също оказват влияние,та те нямат време да се отпуснат и да се порадват на любовта си,но силно се надявам и това да се случи в най-скоро време.
Трейлър още може да няма,но пък подсказките не са малко  Mr. Green

# 115
  • София
Момичета,не знам как е при вас,но аз изпитвам някаква носталгия по живота им/на Фатмагюл,Керим,Мерием,Рахми,Мукито и Мурат/в къщичката им до реката!!!За мен това бяха най-вълнуващите серии,там най-много ми трепваше сърцето като ги гледах,как градят и се учат да живеят заедно,в кухнята им,варенето на билките на Мерием и един от най-докосващи ме  моменти от  там-подаряването на подаръците......... smile3521.Всичките им битовизми там ми бяха много мили,много близки и някак ме трогваха !!!Майсторенето на Керим,простирането на Фатмагюл,Градинката им,разговорите под беседката до реката ,лодките и всичко всичко ме разчувстваше!!!

# 116
ebe nine,отписа билките от живота си някъде  от преди 30 епизода... и не сети за тях,защо ли!

# 117
ebe nine,отписа билките от живота си някъде  от преди 30 епизода... и не сети за тях,защо ли!
Е вари лайка от време на време, за някой с температура Joy

# 118
  • Стара Загора
Блеки,как да се занимава с билките Мерием,като им се случват все неприятности-Керим беше в затвора,преместиха се в др.къща,трябваше и за ресторанта да се грижат,после процеса,журналистите,Рахми в затвора,Йозге,прострелването на Керим и тревогите за живота му,айде тъкмо се пооправиха нещата и хоп отвлякоха Фатмагюл...
evelin и аз изпитвам носталгия към живота им в тази къща край реката..беседката,разговорите им ...но знаем ли на финала може Керим да купи къщата за тях двамата,имат си много спомени там и двамата обичат къщата и градината....

# 119
За Облака!
Момичета имам един въпрос към всички, които гледат Облака. Според вас в 16 еп. 11 мин. преди края на първа част, защо Нарин отвърна "няма" на доктор Сердар, когато той й каза, че ще бъде до нея до края на живота й. Тя звучеше толкова сигурна в това, което каза, че направо незнам какво да си мисля. В бъдещето ли вижда!?

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 23:47 от miranda78

Общи условия

Активация на акаунт