Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 444
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • Тук някъде.....
Така, СЛУХОВЕ:

Първо, Берен Саат е болна и в момента не се снима. Трейлър скоро няма да има, не се знае и следваща серия кога ще е. Ако това е вярно - когато оздравее. Считат, че това се дължи на облеклото й в предната серия в склада.

Надяваме се за 8-ми март да е на линия момичето, живо и здраво!

Второ, из форумите циркулира слухът, че някой ще умре в следващата серия, но със сигурност няма да е Мустафа. Или Фахретин, или Хаджер.

Освен да пожелаем на Берен да оздравява по-бързо и само да ни радва с играта си!

# 211
  • В Града на липите
Много лоши слухове. Дано скоро оздравее Берен.

Иначе за т. Фахретин от доста време си го мисля, и особено като прочетох онзи слух, дето М. стрелял по него, ама не смеех да го споделя, да не вземе да се сбъдне.
Това ще е много, много зле за Керим. Не знам колко серии ще са му нужни за да се възстанови, особено, ако трябва да ги прекара и в затвора.
Да се надяваме в този случай, слуха за Хаджер да излезе верен. Ако трябва да правя избор де. Не че искам да умира.
Нещо ми се скапа настроението.  Weary

Марта, много ми хареса поста ти.   bouquet И за мен момента беше много силен, когато я намери. Нищо не ми липсваше.

Дано нямаме празна седмица наистина. Не знам дали могат да си го позволят заради рейтинга с новия сериал, но дано все пак Берен да има лека настинка, и да не е нещо по-сериозно.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 16:28 от hrissi_sz

# 212
Марта_49,абсолютно съм съгласна с теб! В този момент К и ФГ направиха следващата голяма крачка един към друг, доказвайки си взаимно чувствата си, без думи, само с  погледи и действия . Думите, целувките( някой спомена ,че не се целунали като се намерили), ласките в този момент не бяха нужни. Важни бяха решителните  действия да спасиш любимия човек, каквото и да струва това. Ето това е истинска любов... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 213
  bouquet
Благодаря за новата тема,mariana51!
Много лоши слухчета,дано част от тях не са верни. Praynig

# 214
  • Пловдив

Марта_49, както винаги перфектна в преценките - страхотен пост. Sofi_q, да се надяваме за втори път да нямаме празна седмица. Не вярвам да разочароват феновете баш за празника. На Берен - бързо оздравяване от нас.

Скрит текст:
Когато нямаше серия първият път - две седмици сериалчето ни бе на 2-ро място. Падна му рейтингът. Та в тоя дух - дано са си взели поука и да имат заснети кадри занапред...

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 16:38 от mariana51

# 215
Ама, че слух!  ooooh! Gecmis olsun на Берен!  Praynig

Марта_49, чудесно сравнение!  smile3501

freespirit, би ли си оправила поста!  Praynig  Peace

# 216
Слухчета наистина лоши, но по-лошото е, че едното потвърждава предно  слухче, че Хаджер умира при раждането на детето си.

# 217
Първо разболяват момичето.  Mr. Green Държаха я по бельо и боса на студа. Mr. Green Още в четвъртък забелязахме, че тя бе почти гола, а мъжете бяха навлечени, та чак им бе трудно да бягат.
Сега да направят епизод без нея. И без това прекалиха с присъствието на Мустафа.  Mr. Green  #2gunfire

# 218
Марта_49   newsm10   по - добре казано, онагледено и красноречиво не може да бъде!

Ако служчето за Хаджер се окаже вярно, то след себе си предизвиква и потвърждението за престоя на керим в затвора. И Аз като Хриси, ако трябва да избирам, нейният персонаж няма много голямо развитие и е време да напусне  сериала. Другият вариант наистина би съсипал Керим.

Дано Берен оздравее бързо. Тя и като Фатмагюл може да играе болна, ако не е толкова зле (което най - вероятно ще направи заради рейтинга), пак поради същата причина - оскъдното облекло в склада.  newsm78  Както и да е, важното е да се  оправи   bouquet

Тези рускини май нещо не го дават много оптимистично, но това е защото са по-далеч  Grinning Ние тук с едно бинокълче и виждаме снимачната площадка. Затова сме спокойни   smile3548

# 219
Ако служчето за Хаджер се окаже вярно, то след себе си предизвиква и потвърждението за престоя на керим в затвора.

Защо?  Thinking Тя вече даде показания. И пред съда, и в полицията.  newsm78

# 220
Ето защо не се снима седмица за седмица... Новите слуховете никак, ама никак не ми харесват. Cry

Марта, ако е имало някой, който се е съмнявал в огромната любов на психото към Фатмагюл, мисля, че след 64-ти епизод вече всички са убедени колко много наистина я обича.  Hug

# 221
  • Стара Загора
Привет момичета!Влизам да видя дали има трейлър ,а то пак лоши новини no...дано се оправя бързо Берен и дано имаме епизод в четвъртък.
Марта_49,поздравления и от мен за поста със снимките - реакциите на Мустафа след изнасилването и Керим след отвличането  bouquet!
Предполагам и аз,че Хаджер ще умре.Най-вероятно след като избяга мръсника Мф ще я намери за да си отмъсти.

# 222
Някой път има слухчета и подсказки, които не са съвсем точни и има разминавания в казано и показано. Както и за реплики. Това, че Берен е болна не е добре, но може пък да разболеят Фатмагюл - няма само за "Глезан" да се грижи момичето - я малко да го видим като болногледач него.  Да и оправя възглавницата, да я храни, да и чете или рецитира поеми / както желае /.

Боровинка - много хубав подпис / сега го виждам /.

# 223
Боровинка - много хубав подпис / сега го виждам /.

И нов аватар. Честото!  smile3521

# 224
Марта,и на мен ми се иска нашия глезльо да се погрижи за болното ни момиче PraynigВидяхме колко всетдайна е Фати,сега искам сладура да я завива Hug

Общи условия

Активация на акаунт