Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 425
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добро утро мили дами и позотворна нова седмица!!!

# 376
Добро утро,сладурки!Желая ви усмихнат ден! Hug
Дани,благодаря за превода!
Малко по-спокойна се почувствах!Но ме притеснява,че Фати е стресирана от отвличането PraynigОтново страдание-и то за двамата ooooh! Оф яяя!

# 377
  • Стара Загора
Детелинка,спокойно  този път ще се оправи по-бързо.Всички ще са до нея и ще я подкрепят.Психоложката ще бъде също с нея!

# 378
Оф я....ама моя превод на 65 еп май ще излезе верен bowuu Joy,нали сценаристките първо четат тук и после си пишат сценариите Whistling Crazy

# 379
Момичета, благодаря за кафетата!
Дани за превода,   bouquet И аз се поуспокоих малко, но не ми хареса, че Мусти ще продължи да създава опасности за живота им. Дано се има предвид  лекото раняване на Керим и татко Фахретин, а не бъдещи нови проблеми, уффф....

Успешна седмица на всички !!!

# 380
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички.

Определено среднощните слухове влияят много зле на качеството на сънищата, поне на моите. Заради един от тях - т.е Ердоан и Селим опитват да избягат, цяла вечер съм сънувала безумия:

Скрит текст:
Тези двамката, решиха да бягат посред нощ с една от колите в гаража. Не знам защо се спряха на някакъв модел, който приличаше на Лада и едва го подкараха. Селим беше облечен в цикламената блуза на Мукадес и някаква пола, куцукаше и мрънкаше, че на майка му обувките му стискат, даже ги носеше като чехли. Имаше руса перука и очила с диоптър. Долу горе можеше да мине за зле облечено селянче. Обаче Ердоан си приличаше на травестит, със зеленото поло на Фатмагюл, онова с което танцуваше с Керим, преди да й скъса роклята, с една от полите й, и беше обут с джапанки. Не знам защо нямаха връхни дрехи през февруари /явно съм искала подсъзнателно да ги накарам да треперят/ Перуката му беше кестенява черта, имаше нарисувана бенка, не се сещам отляво или отдясно. Двамата се натовариха на колата, незнайно защо с моя куфар /познах си го по цикламената връзка на дръжката и твърде неспецифичния цвят/ и отпрашиха в неизвестна посока сред кълба дим. Ауспуха на колата, наистина беше зле. Вътре почнаха да се карат, но не мога да си спомня точно за какво. Сякаш думата червило ми се върти в главата. Когато излязоха от Истанбул вече взеха да се успокояват но изведнъж на пътя изскочи някакъв рошав и кървав индивид с пистолет и едва спряха преди да го прегазят. Той се метна на задната седалка и им нареди да карат към Бодрум. В този момент вуйчовото се обърна и като видя Мустафа, ми се стори че аз пък видях някакво подозрително петно на полата му, но може и да бъркам, или много да ми се е искало. И се събудих, да му се не види.
Пак казвам, че си беше кошмар, защото Ерди си беше грозна гледка. Цял ден ще ми е пред очите.

п.п. Този път по изключение, не си измислям, наистина го сънувах. Peace

Славенка, мерси за инфото. Направо се успокоих, че освен мързелива съм вече и модерна.  Grinning

п.п. Детелинка, а и това, което ще каже за Керим, ще е като балсам за раните, които му нанесе Мустафа. Душевните имам предвид. Няма как нещо подобно да не й даде отражение, колкото й силна да стана, все още е много уязвима.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:55 от hrissi_sz

# 381
hrissi_sz  #Crazy Crazy #Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Смях с глас на този твой сън Хриси,особено и като си ги представих /добре че съм сама в офис/

Баба казваше "
Скрит текст:
Д*пе спало,сън подбрало"
Wink

# 382
Хриси,много се смях на съня ти hahaha hahaha Така колоритно и цветно си ги сънувала,че и аз си представих Laughing

# 383
  • В Града на липите
Радвам се, че ви разсмях, ама на мен ми е още едно такова кисело. Как пък веднъж не сънувах Керим, бе.  newsm78  Поне веднъж.
Честно да ви кажа толкова ярък и реален беше съня, че преди малко ходих да проверя дали куфара ми си е в къщи  Joy Има смекчаващи вината обстоятелства за психичното ми състояние: един час след ставане съм съвсем неадекватна.  Grinning

# 384
  • Стара Загора
Толкова цветно си ги описала Ердоан и Селим,че  си ги представям Grinning..Много забавен сън си имала и мен ме разсмя newsm53

# 385
Добро утро момичета и честита нова седмица. Хебаво почна с тези подсказки за мен поне, най-накрая Яшаранови ще се почувстват несигурни това ме радва много особено израженията на лицата на двамката хубавци ще ме задоволи максимално Laughing дали ще са толко доволни като в четвъртък когато се подозираше смърта на Фатмагюл .

# 386
  • София
Добро утро и от мен,аз виртуално съм във Венеция и ви черпя с италиански кифлички и капучино.Да ви е сладко!!! newsm51

Скрит текст:

А може татко Фахретин да изпрати Фатмагюл и Керим във Венеция на чок романтик травел Laughing

# 387
Евелин,благодаря за романтичната разходка из Венеция Hug
Боровинка,забравих да те поздравя за новата премяна Crazy Много си джиджана Party Аресваш ми Wink

# 388
Рецепта от менюто на ресторанта на Розата  chef  chef  chef

Скрит текст:
Супа от казана на дявола /порциите са за повече хора/

Наливате няколко литра вода,след като заври посолявате с щипка Мукадесови излияния,след което разбърквате енергично /като гледате да не се попарите по краката/,
След което си приготвяте зеленчучите-благ пипер от сорта „Рахми”,ситно скълцан лук от типа „Рядката брада на Мустафа”,нарязан на едро морков ала „Носа на Мюнир”,няколко сладки картофа от сорта „Мерием”,тиквичка ала „малката Елиф”.Прибавяте зеленчуците.След което слагате месото-изсушен чироз от Ришат Яшаран,тлъстичко от бута на прасенцетоМукадес,контрафиле от говедата Селим и Ердоан,колбас тип „онова на Мустафата”,нарязан на кръгчета....след като всичко се свари,сгъстявате супата с благи думи „Кадир бей” и подправяте с усмивка от „Фатма”,целувка от Керим.Супата се сервира гореща с препечен хляб ала лъжите на Хаджер /леко мухлясал и пречечен до въглен/.

Забележка:За повече екзотика може да се добави и миризливо сирене тип лъжите на клана Яшаран
ПП:Не се готви от неопитни готвачи и моля,не опитвайте това у дома.Продуктите трябва да са точно пиомено като в списъка.
Очкавайте скоро следващата рецепта за гювечета....

# 389
  • Пловдив
http://www.youtube.com/user/DeSiRe86TR

http://www.youtube.com/watch?v=DKVeLRxzsDc

Фенско клипче...по мотиви на 64 серия.

Общи условия

Активация на акаунт