Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 417
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • В Града на липите
Хриси, супер е новият ти подпис.

Ама и с бялото поло не е за пренебрегване  Heart Eyes!

да не си падаш по разгневени мъже?!

Не, въобще не си падам. Дори не понасям. Но при него е като лятна буря, бързо минава. И предвид, че почти през цялото време ходи на пръсти около Фатмагюл, кратките му и редки изблици са доста свежи. Не знам дали помниш този момент със столовете, но веднага щом я видя да плаче се усмири и я прегърна /за пръв път/ с такава нежност, че да ти се подкосят краката. Този преход на емоциите му се удава много добре. Предава ги, както никой друг.

# 571
Хриси, благодаря!  Hug
Отивам да гледам.

# 572
  • Разград

# 573
Момичета,ако това ще успокои някой(поне мен ме успокоява де)прегледах програмата на канал Д и нашия филм си го има в четвъртък в 20:00,така че мисля,че няма защо да се безпокоим  Simple Smile

# 574
Хриси, пожелавам ти да сънуваш днес този момент от подписа ти и последващия го, и предхождащия го, ама ти да си на мястото на Фатмагюл!  Hug
37-ма серия на сън да ме бутнете, мога да ви я изиграя - култ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз,и аз smile3521

# 575
  • Пловдив

Тази от нас, която първа постне трейлъра към 65 епизод, ще има специална награда....

Скрит текст:

# 576
Хаджер ще я изкарате още малко света вода ненапита! Ще помага я, след като забърка кашата от злоба да отмъсти за несподелените си чувства, пък после я загриза  съвестта като помисли, че любимият й е убил Фатмагюл. Нейните мотиви са много далеч от безкористна помощ, породена от загриженост за доброто на Фатмагюл и Керим.

# 577
Може ли наградата за мен да е левента от гифчето,а баклавата за вас Praynig Praynig Praynig Praynig

# 578
Марианка, мммммм...наградата си заслужава... newsm22 ..Остава само да го пууууууууснаааат!!! newsm17

# 579
  • между морето и небето
да не си падаш по разгневени мъже?!
Не, въобще не си падам. Дори не понасям. Но при него е като лятна буря, бързо минава. И предвид, че почти през цялото време ходи на пръсти около Фатмагюл, кратките му и редки изблици са доста свежи. Не знам дали помниш този момент със столовете, но веднага щом я видя да плаче се усмири и я прегърна /за пръв път/ с такава нежност, че да ти се подкосят краката. Този преход на емоциите му се удава много добре. Предава ги, както никой друг.

И целуна ръката на Фг  txtloves .

Сега за наградата ли ще надаваме?
Скрит текст:

# 580
За почитателите на полис-молис
Скрит текст:

Това е от на Керим закусвалнята...

# 581
# 582
За почитателите на полис-молис
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

# 583
  • между морето и небето
Скрит текст:

Ако той ще сервира, моля те, давай адреса веднага. Прати ми го на ЛК.  Praynig

# 584
Той в "Брак с чужденец" въртеше баклавички с едни запретнати ръкави, колко му е и някоя баница или пица да врътне.

Общи условия

Активация на акаунт