Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 44 928
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
И аз с подобен въпрос. регистрирах си в акаунта още една карта и тя е също е Виза на Пощенска.Още през януари го направих(помня и датата даже).Отивам миналия ден до клон на Пощенска да искам кода за ПП и.. казват ми още не е излезнал.Вие дори нямате сумата ,която удържат при регистрация (тези 1,5е) Shocked ???? Какво става? Що така? Какво правя сега?

# 256
Аз в банката отидох да го търся.Как се иска от Пейпал?

Това имам предвид дали си направила:

За да регистрирате кредитна/дебитна карта в Пейпал, трябва да има задължително пари в нея, около 5 лева са достатъчни. В момента на добавянето на картата ще ви блокират 1 долар, който няма да изтеглят въобще. Това се прави, за да се провери, че такава карта наистина съществува. При верифицирането, ще ви изтеглят 1.50 евро, които ще ви върнат в баланса, след като въведете правилния код за верификация, получен от разпечатката на трансакциите ви, които дава банката ви, или го видите в електронното банкиране.

Как да верифицирате картата си:

Картата се верифицира, за да може да плащате с нея над 100 евро. Това означава, че когато изхарчите от тази карта 100 евро, ако не е верифицирана, картата  ще се блокира до въвеждането на кода за верификация. Може да платите 2 х 50 евро, или 100 пъти х 1 евро, на на следващото евро картата ви ще е блокирана.
За да верифицирате картата, трябва да го наредите в Пейпал. Само не става. След като наредите верификация, ще получите кода от вашата банка.
Като си влезете в акаунта, от страни, вдясно пише:
To Do List - Verify my Account.
Системата ще ви изтегли 1.50 евро.
Кодът се полава в месечното ви извлечение от банката-издател на картата ви. Може също да си поискате разпечатка на транзакциите си, или да го видите в електронното банкиране, ако имате такова.
Кодът не се получава веднага, а след 3-4 работни дни, когато се осчетоводи транзакцията.
Срещу него пише - PAYPAL EXPUISE XXXX, където ХХХХ са четирите цифри, които е кодът.
Когато въведете правилния код, системата ще ви върне 1.50 евро и те ще останат в акаунта ви, като може да плащате с тях.

# 257
Desex,благодаря.Аз съм си внесла за всеки случай 20 долара да има,не е празна.В петък пак ще ходя да проверя,дано всичко е наред.

# 258
И аз с молба за помощ издадоха ми нова кредитна карта трябва да сменя само последните три цифри/код и срока, в пей пал акаунта или в ибей/къде става точно- четох на 1 стр. и публикациите на katomova  но не ми се изясни... и трябва ли отново да се верифицира картата, за да мога да пазарувам над 100 паунда?
Има и още нещо за поръчка в Спорта преди два дни платих директно с картата/ връща ме поне 10 пъти и накрая и аз не зная откъде ми дойде мисълта да платя през амазон/ има едно поле отдолу... уж имам имейл и кошницата ми се изпразни, но днес в ПИБ ми казаха, че не е осчетоводена сумата, т.е вероятно са само блокирани, дали ще е проблем да ги изтеглят, обясниха ми че сметката е същата само пластиката е друга и трицифрения код?
Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
Само в Пейпал, в акаунта сменяш цифрите.
Няма да е нужно да верифицираш отново.
Ще изтеглят парите, ако имаш валидна поръчка.
И да, сметката е съща - пластиката е различна.

# 260
И аз с подобен въпрос. регистрирах си в акаунта още една карта и тя е също е Виза на Пощенска.Още през януари го направих(помня и датата даже).Отивам миналия ден до клон на Пощенска да искам кода за ПП и.. казват ми още не е излезнал.Вие дори нямате сумата ,която удържат при регистрация (тези 1,5е) Shocked ???? Какво става? Що така? Какво правя сега?

Алекс,или който знае,какво да правя и защо така се случва?
Мерси  bouquet

# 261
Алекс1 много благодаря  Heart Eyes ще се постарая да направя вс както ме посъветвате, искам да съм изрядна пък и ми предстои една не много дребна покупка от ебау/ да не се издъня с плащането bouquet

# 262
  • на пистата
ох,четох четох и нищо не разбрах макар да съм го правила вече няколко пъти.от къде да си добавя номера на новата карта,не целия,само секюрите кода 3-те цифри отзад ,нали така беше....и от къде в пейпал.ако може стъпка по стъпка.благодаря предварително

# 263

Алекс,или който знае,какво да правя и защо така се случва?
Мерси  bouquet

Алекс  Laughing
Тези в банката са идиоти. Поискай си разпечатка на трансакциите от последния месец. Там, срещу изтеглените 1.50 евро е кода.

ох,четох четох и нищо не разбрах макар да съм го правила вече няколко пъти.от къде да си добавя номера на новата карта,не целия,само секюрите кода 3-те цифри отзад ,нали така беше....и от къде в пейпал.ако може стъпка по стъпка.благодаря предварително

1. Логваш се в акаунта си в Пейпал.
2. В горната част на страницата, на синьото меню задържаш мишката върху Profile.
3. Под него се появяв My money. Кликваш го.
4. Избираш Update - до картата, чиято дата и код искаш да промениш.
5. Натискаш Edit под менюто Action.
6. Променяш данните.
7. Кликваш Save.

# 264
Алекс,исках я,няма ги  тези 1.5 е Thinking

# 265
  • на село
Аз пак да питам Embarassed къде да им пиша на ПП,че нищо не съм получила (уж)от въпросния измамен сайт?
Статуса ми в момента е Being Reviewed By PayPal и има ли срок за реакция от моя страна newsm78

# 266
Алекс,исках я,няма ги  тези 1.5 е Thinking
Аз не разбрах първата ти карта верифицирана ли е?Този код,който търсиш е за втората регистрирана в Пейпал?
Аз също имам две карти регистрирани и само първата е верифицирана.С втората си плащам най-редовно и съм похарчила много повече от 100 евро.Така,че можеш да си плашаш с втората и без код.

# 267
Лейди,да първата и втората са верифицирани,а тази (трета ми е ,но втора Виза ) не е. И да повече от 100е съм платила,просто исках да си взема кода за по сигурно ,а то... нямам идея защо така newsm78

# 268
Лейди,да първата и втората са верифицирани,а тази (трета ми е ,но втора Виза ) не е. И да повече от 100е съм платила,просто исках да си взема кода за по сигурно ,а то... нямам идея защо така newsm78
Ами освен пак да пробваш да я верифицираш и ако нищо не стане си я ползвай така. Hug

# 269
Ами освен пак да пробваш да я верифицираш и ако нищо не стане си я ползвай така. Hug

Ама то няма никакъв код ,който да ву=ъведа,те липсват и тези 1.5е,които се удържат уж. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт