Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 44 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Днес се регистрирах в пейпал и въпроса ми е като получа кода, къде в сайта на ДСК трябва да го видя - тъй като не съм наясно. И другият ми въпрос е като пазарувам в ибей автоматично ли ми взима парите през ПП или трябва да се свържат по някакъв начин двата акаунта newsm78  Ииии още нещо - в банката ми издадоха виртуална карта, нея ли трябва да регистрирам, защото опитах, но не ми прие регистрацията, след това регистрирах основната си (дебитната) карта и с нея стана... да не съм объркала нещо, тъй като не съм наясно с тези неща ooooh!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 18:26 от Галя Късовска

# 61
сега се регистрирах отново,но не мога да платя,чрез ebay,изписва ми че има някой който ползва същата банкова сметка

Не можеш една карта да регистрираш на два акаунта. Няма да ти позволи системата.
За нов акаунт ти трябва нова карта.

Здравейте,искам да ви попитам нещо
Плащах една поръчка чрез paypal но се оказа че стоката която искам не е налична и от сайта ми върнаха парите,получих и мейл от Paypal за refund но като вляза в дск директа си виждам че тези пари не са постъпили в картата а това беше още на 08.03.12 Моля ако някои има опит с такава ситуация да помогне,къде да си търся парите

Парите се връщат по сметката до 3-4 работни дни. Рано е още.

Аз пак да потитам. Simple Smile
След като диспута е ексалиран трябва да чакам ПП да решат или може да преговарям с продавача и да затворя диспута newsm78

Не можеш повече да преговаряш с когото и да било. Пейпал решават вече. Всеки опит за комуникация извън диспута се тълкува като изнудване и може диспутът да не бъде решен в твоя полза. Ако затвориш сега диспута означава, че се отказваш от претенции върху сумата.

Здравейте! Днес се регистрирах в пейпал и въпроса ми е като получа кода, къде в сайта на ДСК трябва да го видя - тъй като не съм наясно. И другият ми въпрос е като пазарувам в ибей автоматично ли ми взима парите през ПП или трябва да се свържат по някакъв начин двата акаунта newsm78  Ииии още нещо - в банката ми издадоха виртуална карта, нея ли трябва да регистрирам, защото опитах, но не ми прие регистрацията, след това регистрирах основната си (дебитната) карта и с нея стана... да не съм объркала нещо, тъй като не съм наясно с тези неща ooooh!

Кодът се намира срещу трансакцията, в графата "основание за плащане" или нещо подобно. Не знам как точно е в ДСК директ.
Акаунтите в Ибей и Пейпал се свързват през Ибей. В My Ebay - Account - Paypal account.
Регистрираш виртуалната карта. В нея трябва да има поне 5 лв, за да можеш да я регистрираш. Без пари не става. С дебитна карта също не става регистрацията.

# 62
Благодаря много, как да заредя виртуалната карта, тъй като го бях намерила някъде, но изгубих информацията и сега не мога да я открия...

# 63
Не знам. Нямам ДСК директ и не съм го виждала въобще.

# 64
Момичета, след като си конвертирах парите от акаунта от евро в паунди , сега като плащам нещо в Ибей автоматично ли си дръпва сумата първо от там, и ако не ми стигат от картата, или аз трябва да направя нещо?  Thinking Благодаря!

# 65

А как си си заредила виртуалната карта? В банката ли newsm78

# 66

А как си си заредила виртуалната карта? В банката ли newsm78

Би трябвало през електронното банкиране да могат да се прехвърлят пари. Питайте в ДСК, там ще ви обяснят най-добре.

Момичета, след като си конвертирах парите от акаунта от евро в паунди , сега като плащам нещо в Ибей автоматично ли си дръпва сумата първо от там, и ако не ми стигат от картата, или аз трябва да направя нещо?  Thinking Благодаря!

Ще ти ги дръпне автоматично, ако плащаш в паунди.
Нищо не трябва да правиш повече.

# 67
Благодаря ти страшно много Hug

# 68
  • В света на мечтите
Благодаря много, как да заредя виртуалната карта, тъй като го бях намерила някъде, но изгубих информацията и сега не мога да я открия...

Нареждане на преводи
от там ще видиш сумата която ти е в картата и можеш или цялата или част от нея да прехвърлиш във виртуалната
По добре регистрирай виртуалната в пей пал

# 69
В баланса в ПП имам пари(долари), които са получени от превод.
В картата също имам пари, които не са достатъчни, за да платя, с около 1лв.
Преди малко тръгнах да плащам, но ми изписва, че не е възможно.
Мога ли да използвам парите, които са преведени, и как?
Вече тотално се обърках.

# 70
Преконвертирай доларите във валутата, в която ще плащаш и ще стане.

# 71
Преконвертирай доларите във валутата, в която ще плащаш и ще стане.
Благодаря.
А как трябва да стане това нещо?
ПП: Ще плащам в долари; картата ми е левова.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 23:49 от Ulenceto

# 72
  • София
Срещу Пейпал баланса пише Currency converter. Като влезеш там си избираш валутата, която ти трябва и я правиш Primary. Отдясно има поле, където ръчно конвертираш сумата и накрая натискаш Review Exchange.

# 73
Само че нямам сума за добавяне към виртуалната карта... имам само спести и изтегли опции към разплащателната сметка newsm78 оффф, много сложно ми се струва #2gunfire #Cussing out

# 74

Момичета, след като си конвертирах парите от акаунта от евро в паунди , сега като плащам нещо в Ибей автоматично ли си дръпва сумата първо от там, и ако не ми стигат от картата, или аз трябва да направя нещо?  Thinking Благодаря!

Ще ти ги дръпне автоматично, ако плащаш в паунди.
Нищо не трябва да правиш повече.
[/quote]

Благодаря ти! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт