Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 911
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ти, Алекс1! Ще се съгласявам доброволно естествено Laughing

# 601
  • Бургас
Как да си усвоя 1.50 Евро, които ми върнаха след потвърждаването на картата, които стоят на баланса ми. Стоят си от 3-4 месеца поне, плащала съм много пъти (в паунди и щатски долари), не се дърпат автоматично.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 14:23 от vivi.vivi

# 602
Като платиш в евро - ще се дръпнат автоматично първо те.
Има вариант да ги превалутираш - над табличката, където са има Coversions или нещо подобно. От там и следваш стъпките.

# 603
Гледам си в извлечението от картата на ПИБ че кода от Пейпал за верификация е доста дълъг, които точно 4 цифри трябва да се въведат?

# 604
EXPUISE XXXX - четирите цифри при тази думичка.

# 605
Моля за малко помощ: опитвам се да платя на една хубавица от няколко дни, но плащането ми стои със статус "unclaimed". Оказа се, че проблема е при нея и преди малко получих мейл от нея, че акаунта й е оправен. Канселирах старото плащане и отново платих, но резултата е пак "unclaimed". Какво трябва да направи тя, за да си получи парите, защото явно проблема е в нейния компютър, а не при мен?

# 606
Проблемът най-вероятно е, че си е объркала мейла, с който е регистрирана в Пейпал. Да си го провери и да види дали не е получила парите.

# 607
здравейте!
ето какъв проблем се получи с мен свързан с paypal
ако някой даде съвет какво да правя ще съм му много благодарен.
плащам $10 за ъпгрейд в един от най-старите ptc сайтове wordlinx.взимат ми $10 от баланса и транзакцията се отчита със знак минус в списъка с транзакциите,адреса на сайта на който плащам-най-обикновен трансфер.минават вече 3 дни,пиша на съпорта в wordlinx-там не са получавали нищо.
трябва ли да отварям диспут в paypal защото реално тези долари никъде ги няма-нито в баланса нито в сайта...

# 608
Естествено, че ще отвориш диспут. И да видиш как бързо тези от сайта ще намерят доларите! Simple Smile
Трансакцията с какъв статус е - Completed, Pending или Unclaimed?

# 609
благодаря много за бързия отговор Алекс
транзакцията е със статус Completed.
никога не съм отварял диспут-трябва да опиша със свои думи случая,така ли?

# 610
Да. Пускате за неполучена стока, въпреки че при вас не е точно стока.
Описвате, че сте платили на сайта, но не сте получили услугата. Пишете, че от сайта отричат да са получили каквито и да било пари.
В момента, в който пуснете диспут за сумата, тези пари ще бъдат блокирани в сметката на сайта и те ще бъдат принудени да ви ги върнат или да си изпълнят ангажимента, за който сте платили, като ви предоставят услугата.

# 611
да-права сте.
но аз в случая се притеснявам и от друго-повдигайки диспут да не ми блокират акаунта,да не ми върнат парите/не че са огромна сума/или друго.мога ли да претендирам за връщане на парите щом проявяват такава некоректност.

# 612
С пускането на диспута вие претендирате за връщане на парите или за получаване на услугата.
Може да ви блокират акаунта в сайта, на който сте платили. Някои имат такава политика, не зная как е в случая.
С Пейпал няма да имате проблем - това е тяхната политика да защитават клиентите си.
Според мен не става въпрос дали сте платили 1 цент, 10 долара или 10 хиляди долара. Става въпрос за коректност и за това, че парите са ваши и не бива да ви ги взимат, като в замяна не получавате нищо, защото това се нарича по един-единствен начин: "измама".

# 613
благодаря много за съветите Алекс!
ще изчакам и днес и утре отварям диспут.до сега съм нямал проблеми с този сайт и ми е странно това наистина-имам чувството че някой който е бил на смяна в офиса си ги е сложил в джобчето Simple Smile)

# 614
Няма как да ги е сложил в джобчето...
Последен съвет - може да напишете последен мейл на сайта с номера на трансакцията от Пейпал и да ги помолите да проверят дали все пак не са получили парите. Може да е станало някакво объркване, след като казвате, че досега са били коректни.

Общи условия

Активация на акаунт