Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 826
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
А какъв е проблема с първата ви карта? Не може да се регистрира в Пейпал ли?

# 646
А какъв е проблема с първата ви карта? Не може да се регистрира в Пейпал ли?

Не, може, просто не ми се струва добра идея картата, с която пазарувам онлайн, да ми е вързана към сметката, където са ми всички пари.  Confused

# 647
  • Варна
Направи си виртуална карта и с нея се регистрирай в пейпал. Как се прави не знам, нямам такава но моя приятелка също се притесняваше като теб и постъпи така.

# 648
  • Варна
Aia', напълно права се оказа. Проверих си какво съм плащала след 17 май и какво ми е дръпнато от картата и се оказа, че на 23 май съм платила 19,55 евро към Асос, които не фигурират в картата. Явно са изтеглени от баланса в ПейПал и за това сега в баланса имам 1,45 евро - остатъка от 21 евро. Много ти благодаря!  bouquet
На всяка транзакция в пейпал си пише как е платено. т.е. няма нужда да се смята и следи дали има движение по сметка в ситуация като твоята.
Като отвориш детайлите на дадено плащане и има
Funding Type:  Credit Card или paypal balance
Funding Source:  сума, валута- Visa Card XXXX-XXXX-XXXX-едикоя си, ако е с карта.
Това ми е полезно като си правя сметките а ползвам няколко карти за плащане Simple Smile

# 649
Момичета, имам следното питане - търговец ми писа, че ми връща парите, защото нямат наличности. Аз приех в и-пей отказа на търговеца за плащането. В ПейПал видях, че има няколко транзакции, които честно казано не ми станаха много ясни, защото има прехвърляне от картата, пък превалутиране и т.н., и за едно и също нещо се отразява няколко път и с + и -. Аз очаквах, че след като писа, че ми връща парите /на 6-7 юни беше/, на слудващият ден ще ги видя върнати към каратата. Днес си поисках изплечение от кредитната карта, за да проследя транзакцията, но няма връщане на тази сума  Rolling Eyes След колко време се отразяват подобни операции?

# 650
Flash*, благодаря!

# 651
Здравейте пак! Върнаха ми с пейпал баланса малко пари и направих няколко покупки, за които парите се взимаха направо от баланса...сега обаче останаха 3долара и не знам защо вече не мога да ги използвам. Идеи?

# 652
Здравейте пак! Върнаха ми с пейпал баланса малко пари и направих няколко покупки, за които парите се взимаха направо от баланса...сега обаче останаха 3долара и не знам защо вече не мога да ги използвам. Идеи?

Защото трябва да платиш в долари.
Или да превалутираш 3-те долара във валутата, в която ще плащаш.

# 653

Защото трябва да платиш в долари.
Или да превалутираш 3-те долара във валутата, в която ще плащаш.
Тези покупки,които правих бяха в паудове и автоматично си ги превалутира

# 654
  • Бургас
Момичета имам следният проблем.От около 5 години купувам чрез ибей,днес тръгвайки да плащам нещо получавам съобщение от пей пал ,че съм достигнала лимита на акаунти ползващи тази карта и трябва да въведа нова.

# 655
Да не е изтекла картата?

# 656
  • Бургас
не не е

# 657
Здравейте! Съвсем нова съм и в ибей и в пейпал, до тук имам 4 покупки, последната от които - с много ядове.

Купих от Тайван нова част за мотора на съпруга ми. Стоката дойде, но се оказа дефектна и съсипа ел инсталацията (за което естествено не мога да претендирам да ме компенсират, но поне искам да си върна парите). Продавача отговаряше много бързо, но все уклончиво- проверявам, пуснал съм рекламация на производител и т.н. Но след като на 45 -ия ден повдигнах диспут за сделката в Пейпал (за да не си изпусна срока) и този спря да отговаря.  След 5 дни вдигнах диспута до рекламация и сега чакам. Вече 3 дни - ни вест ни кост нито от Пейпал да ми искат нещо, нито от продавача.

Въпросът ми е, ако някой е минавал през такава процедура, да сподели как стават нещата- какво да очаквам, и мога ли с нещо да си помогна за да си върна паричките ?

Много благодаря за всякакви идеи!   bouquet

# 658
Да, ще ти върнат парите, но след като върнеш дефектната стока.
Съветвам те да го направиш с тракинг номер от куриерска фирма, за да имаш доказателства.

# 659
 Hug Благодаря, така ще направя. Трябва да почакам да ми поискат връщане, нали ? Или продавача да отговори нещо в определения срок..

А има ли значение, че сметката ми не е верифицирана ? Трябва ли преди рефънд-а да я верифицирам ?

Общи условия

Активация на акаунт