Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 856
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
А вие затворихте ли диспута?

# 631
А вие затворихте ли диспута?

Shocked Сега ме притесни.

Имаше 2 опции - "съгласи се и затвори диспута" и "не се съгласявам и търся други опции".... чекнах първата  Rolling Eyes нали не сгреших???

И отдолу пишеше - ".....се съгласи на компенсация от ...... $ и затвори диспута". Останах с впечатление, че нямам друг вариант освен от горепосочените 2...

# 632
Нямате, да.
Обаче при затваряне на диспута, трябва да сте приели сумата, която са ви обещали да ви върнат.
Проверете си трансакциите в Пейпал дали имате върната сума.

# 633
Нямате, да.
Обаче при затваряне на диспута, трябва да сте приели сумата, която са ви обещали да ви върнат.
Проверете си трансакциите в Пейпал дали имате върната сума.

Да, приех сумата и вече я има върната в Пейпал, но не и в картата  Rolling Eyes
Мисля, че и друг път доста се бавеше...... пък пише, че е преведена /в картата/  newsm78

# 634
Преведена е към картата.
На вашата банка - издател на вашата карта й трябват 3-4 работни дни, за да осчетоводи входящия превод. Във вторник-сряда ще ги имате в картата.

# 635
Здравейте, преди време платих с Pay Pal и сега ми се налага да пусна диспут. Проблемът е, че когато купувах бях Guest, след това си направих регистрация в Pay Pal обаче транзакцията ми я няма в History и не мога да пусна диспут. А пък в eBay не мога да отворя CASE защото съм го купил като Guest. Пощите на акаунта ми в eBay и Pay Pal са еднакви и акаунтите са свързани. При покупката получих потвърждение от Pay Pal с номерче и отделно от това продавачът ми прати номера на транзакцията.
Драснах e-mail на Pay Pal. На някой случвало ли му се е, идеи какво да правя  newsm78

# 636
И аз имам проблеми с банката. Имам върнати пари в понеделник сутрин, но вече е края на четвъртия работен ден и парите още не са ми преведени по сметка. Банката е ДСК. Колко време могат да закъснеят най-много? Да им звънна ли за инфо?

# 637
Здравейте! Имам следният проблем и ще съм ви благодарна, ако може да ми помогнете. На 17.05 имам преведени чрез ПейПайл 21 евро. В акаунта ми сумата я виждам и е "completed", но към днешна дата парите ги няма по картата. Два пъти се обаждах в банката /ДСК/ и от там казаха, че такива пари по сметката не са постъпвали. Според служителката може би трябва да ги наредя от ПейПал към картата, но аз не виждам такава опция и всъщност не зная как.

# 638
nana7504, а парите виждаш ли ги в баланса в ПП? Тези пари от къде идват - рефънд ли са или нещо друго?

# 639
Aia', в баланса имам само 1,45 евро. Тези пари са ми изпратени от физическо лице, тук, от България. Виждат се в Payments received - и статусът е Completed.

# 640
Предполагам, че парите са изпратени със Send Money, щом са от физическо лице. В такъв случай те отиват в баланса, а не в картата, но защо не ги виждаш нямам идея. Да не би да си плащала нещо след тази дата и те автоматично да са ти ги дръпнали? Дано Алекс се включи и да разясни случая.

# 641

Aia', аз че съм плащала, плащала съм, но не мисля, че са дръпнати, защото по тази логика не би следвало да ми седи в баланса от сумати време и това 1,45 евро. Благодаря ти за отговорите  bouquet

# 642
nana, след като си имала покупки след тази дата, парите са приспаднати за някое плащане. Сметни си общата сума на покупките ти след получаването на тези пари и виж колко пари са ти дръпнати от картата и дали изобщо са ти дърпани пари от нея. Направи ако искаш един скрийншот на хисторито и го покажи тук, като си скриеш личните данни.

# 643
Aia', напълно права се оказа. Проверих си какво съм плащала след 17 май и какво ми е дръпнато от картата и се оказа, че на 23 май съм платила 19,55 евро към Асос, които не фигурират в картата. Явно са изтеглени от баланса в ПейПал и за това сега в баланса имам 1,45 евро - остатъка от 21 евро. Много ти благодаря!  bouquet

# 644
Според вас има ли смисъл да си откривам 2ра сметка и 2ра карта към същата банка, която да регистрирам в пей пал и да я използвам за пазаруване в интернет?
Условията на другите банки не ме устройват, а не искам да държа много пари в карта, с която се разплащам онлайн.  Rolling Eyes От друга страна ми е глупаво да имам 2 еднакви сметки и карти.  Laughing Но не измислям друго.

Общи условия

Активация на акаунт