Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 729
  • 746
  •   1
Отговори
# 675

Здравейте,имам малко питане и паралелно с това се извинявам ,ако в предните теми е даден коментар относно моя въпрос,но нямам време да изчета всичко ,за което се извинявам предварително,а въпросът ми е следният:имам регистрация в пейпйл ,но картата ми изтече, съответно преправих секретния код  и валидността на картата,(защото номерът ми е същия) и  на интернет банкирането ми изписва че имам от пейпал 1USD. Картата ми е верифицирана още от първоначалната ми регистрация и тогава ми дръпна 1,50EU и съответно в последствие се възстановиха.Въпросът ми е защо сега ми дърпа 1USD,а не е и в евро, при наличие ,че дава че верификацията е налична????? Предварително ви благодаря.

Не ти го дърпа този долар, той само ще бъде блокиран. По този начин /блокирайки 1 долар/ се проверява дали тази карта наистина съществува. Съвсем нормална практика е, доларът ще бъде освободен съвсем скоро /в зависимост от сроковете на банката-издател на картата/.

Алекс1 ,МНОГО ама МНОГО ти БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИЯ ОТГОВОР

# 676
а да попитам? Защо е долар а не евро??? Да не би да трябва да активирам нещо за превалутиране в евро, или това с долара е съвсем нормално??Embarassed Embarassed Embarassed,Предварително благодаря.

# 677
Имам някаква сума в Пейпал баланса ми,ако плащам нещо,първо от този баланс ли се тегли?В смисъл необходимо ли е нещо допълнително да правя или е автоматично?

# 678
Би трябвало, ако сумата в баланса е във валутата, в която плащаш - да се изтегли автоматично.

# 679
Пейпал признават ли товарителници от ЕМС ?  Смятам че до към 50 лева мога да се позволя да върна стоката, повече не си струва ...

# 680
имам въпрос  - имам клиент за кола, имам акаунт в пейпал , изпратих MONEY REQUEST на човека за определена сума , какво следва оттук нататък, като нямам регистрирана карта в пейпал? Моля, помогнете ми, защото не съм запозната с пейпал.

# 681
Парите ще останат в баланса.
Като добавиш карта /гледай да е Виза или Виза електрон/ ще ги пратиш към картата. Но трябва да я верифицираш. Към Мастъркард в България не можеш да преведеш пари. Комисионната на Пейпал е 2 евро. На банката-издател на картата - различна. Питай в банката.
Само да попитам - не може ли човекът да плати на ръка? Защото Пейпал взимат комисионна /3.4% от сумата/ за това, че получаваш пари. Как ще си получи колата?

# 682
  • Пловдив
Имам проблем с добавянето на карата на съпруга ми ,Когато дам add credit card иска да ми я добави пак с моята фамилия а като искам да сменя името в акаунта ми иска факс с личната карта че съм си сменила името.

# 683
Няма никакъв проблема за фамилията. Няма нужда да сменяш нищо. Добави я така.

# 684
  • Пловдив
здравейте,имам нужда от помощ
пт дълго време продавам в ибей,но се наложи заради 1 диспут да регистрирамм ъжа ми с неговата крата и нов акаунт.Всичко по регисрацията съм намправила,,верифицирала и в момента съм с 4 оценки от мои покупки.Сега тръгнах да продавам и съм продала до момента 5 артикула.Днес получих оценка за първата ми продажба,но парите ми ги няма в акаунта.И при петте продажби ми доставят имейл,че съм получила "instant payment from...",показва ми адреса и аз изпращам.Предполагам,че затова че съм с маклко оценки се изисква купувача да потвърди,че е получил пратката,но не помня какво трябваше да направи-май се появяваше някакъв сив бутон в пейпал,срещу транзакцията на парите.Моля вии да ми помогнете да мога да си получа паричките,незнам какво да обясня на купувачите,къде да им кажа да потвърдят,ако изобщо в това е проблема

# 685
mannuella, точно след статуса на плащането, което е Complete, има един бутон, на който пише Confirm Receipt. При мен така го е показвало при продавачи с малко оценки.

# 686
  • Пловдив
Мерси,ще копирам и ще обясня на купувача.Между другото,сега влизам дас си проследя 1 пратка и гледам са писали="пратката е в добро състояние",това нещо ново ли е?И онзи ден пращах за Америка,но с "приоритетна поща"-2лв и сега гледам,че в USPS ми дава информация за пратката,дали ако пращам и до англия с тази опция ще мога да следя пратката онлайн?

# 687
  • Пловдив
Благодаря ти Алекс1  bouquet 

# 688
Момичета, предполагам ми е много тъп въпроса, но моля да ми помогнете. Как се плаща инвойс в Пейпал? Доставчика ми е изпратил фактура на имейла с дължимата сума, но от там нататък не знам как се процедира. Сигурно го пише някъде, поне ме насочете къде точно да прочета. Благодаря Ви предварително  bouquet

П.П: Проблема се изясни, от СД са ми изпратили само информативен имейл, и са забравили да ми пуснат инвойса.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 11:48 от mamulq77

# 689
Момичета, да питам и вас, макар да не е съвсем по темата, но може да сте се сблъсквали с подобен проблем, а аз съм ужасно притснена в момента и се нуждая от вашата помощ. Току-що открих, че съм направила ужасна грешка, купувайки стока от e-bay.co.uk, но от продавач от US и съм дала адреса за доставка на презвозвача от англия и сега покупката ми е на английската митница. Някой има ли идея какво мога да направя в случая  Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт