Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 666
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Може и да е нещо ново. Дано само да ми позволи да платя спечелените неща от днес, защото утре ще заредя картата. А върната сума от продавача ще се отрази ли сега в хисторито и кога или направо в картата ще се върнат.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 23:13 от vesy1

# 31
  • София
Хайде и аз при вас!
Искам да попитам ако искам да прехвърля пари от Пейпал акаунта към карта, картата само Виза ли може да бъде? newsm78

Алекс, поздравления за това което правиш в темата!  bouquet

# 32
Може и да е нещо ново. Дано само да ми позволи да платя спечелените неща от днес, защото утре ще заредя картата. А върната сума от продавача ще се отрази ли сега в хисторито и кога или направо в картата ще се върнат.

Ще се отрази в хисторито като Refund.
Ще се върнат там, откъдето са дошли.
Ако си платила с карта - по картата. Ще се върнат по сметката до 3-4 работни дни. в 
Ако с пари от баланса - в баланса.

Хайде и аз при вас!
Искам да попитам ако искам да прехвърля пари от Пейпал акаунта към карта, картата само Виза ли може да бъде? newsm78

Алекс, поздравления за това което правиш в темата!  bouquet

Да, за БГ може само по Виза и по Виза електрон.
Мастъркард не става.
Благодаря!  Embarassed

# 33
  • Пловдив
запис,благодаря за темата
Много бързо напредвате Simple Smile
Искам да попитам,след като ми върнаха 1,50 евро след верификацията на картата,аз ги конвертирах в лири.Сега спечелих 1 търг и не ми достигат някакви стотичнки за да ги платя.Но,когато започвам да плащам ми дава опция да платя само то картата.Преди си спомням,примерно ми пише 1,20 от пейпал акаунт и другите от картата.Как да си уползотворя тези пари

# 34
Ми точно така. Но не знам защо не става при теб.

# 35
  • в тристайна гарсониера :)
Ми точно така. Но не знам защо не става при теб.

И при мен не става по този начин.

# 36
Един търговец, от който не получих пратката си, ми върна парите по пей пал. Виждам ги там в акаунта, но ги нямам в банковата си карта. Какво трябва да направя, че да си ги получа като налични и в картата? Rolling Eyes

# 37
  • В полето, под тепето.
Имам ескалиран диспут в ПП, за неполучена пратка от Китай.
ПП е дал срок до 12.03 за отговор на търговеца.
 Днес получих писмо  от продавача,  в което ме пита дали се отказвам от поръчката,/ досега не ми отговаряше Wink/.

Добре ли е да отговоря на търговеца, че се отказвам newsm78
Това ми е първи диспут и се притеснявам да не сгреша.
какво да направя в този случай newsm78
Предварително!  bouquet

# 38
  • София
Damaris, можеш да ги прехвърлиш към картата си, но ще имаш такси за това. Не си струва, ако сумата не е голяма. Ако често пазаруваш, не ги прехвърляй - ще се дръпнат автоматично при следващо плащане в същата валута.

Теси, защо искаш да се откажеш? Нещо не ми е ясно.  newsm78 При условие, че вече е ескалиран ПП ще решават. В случая ще ти върнат парите.

Може би имаш предвид, че си отворила диспут и се чака отговор от продавача до 12.03. Ако той не отговори, тогава ескалираш до клейм и тогава следва първото ми обяснение.

# 39
  • В полето, под тепето.
Не, първо писах на продавача и не ми отговори. Изчаках 30 дни и пуснах диспут. После ескалирах .
В  ПП пише, че чакат отговор от продавача до 12.03. и явно тогава ще решат.

Днес получих имейл от продавача, че били много натоварени, китайска нова година и т.н. и затова не са ми отговорили и не са ми изпратили нещата.
И ме питат искам ли да канселирам поръчката.

Чудя се , ако отговоря на продавача, че не си искам поръчката, да не се прецакам нещо..

Въпросът ми е да отговарям ли да продавача или да изчакам ПП да решат newsm78

# 40
maminko, благодаря  Hug Всеки път ли при плащане през Пей Пал се таксува по 1.5 $? А какви са таксите за връщане към картата горе-долу? Процент от сумата или е фиксирано? newsm78

# 41
А какви са таксите за връщане към картата горе-долу? Процент от сумата или е фиксирано? newsm78
2 евро  Peace

# 42
  • Пловдив
ох,аз се оправих.Оказа се,че не съм потвърдила конвертирането от евро към лира.Сега го оправих и оползотворих паричките Simple Smile)

# 43
Днес получих това съобщение от едни продавач

There has been a mix up with my parcels and I seem to have sent you a pink set of drawers rather than your necklace. Can you let me know as soon as possible if you have them I can arrange to get this sorted.

Доколкото разбирам е объркал пакетите и иска ако получа нещо друга да го върна, така ли? И ако наистина получа нещо друго, какво трябва да направя....то стана една разправия Confused

# 44
Здравейте момичета,опитвам се да платя нещо и когато плащам тръгва да дърпа само от картата ми,а аз искам от PP балансът ми и ако не стигат после и от картата ми едновременно,опитвам се да сменя-дава само инфото за картата ми.
Някой ще ми каже ли от къде да настроя или какво точно да направя.

Общи условия

Активация на акаунт