Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 44 988
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • на пистата
Луди, не луди, трябва да отговоря на това, щото иначе прежалвам парите. Явно наистина искат да ме откажат, защото са ми дали невъзможни срокове. Тази вечер получих мейла /в 17:00 проверявах пощата, нямаше нищо/, а срока е до 9 април /понеделник/ #2gunfire Писна ми да се обяснявам за всяка глупост с тях по телефона. Накрая и да ми върнат парите, няма да ми стигнат да си платя сметката за телефон сигурно  #Cussing out
Чак започвам да се замислям дали да не им спретна една жалба-менте, защото точно това заслужават. Да ходят да търсят кой е тоя Пешо полицая дето се е подписал под жалбата. Мисля си също дали да не им пратя жалбата само на български, да ходят да си я превеждат  Laughing ама предполагам, че ще ми пишат пак че искат превод...
това за нещо от ибей ли е

# 376
не, става въпрос за един измамен сайт. има доста изгорели като мен. освен диспута, който пуснах, също ги докладвах и на съответното място пак в пп, може би за това са тия измишльотини с жалбата, знам ли.

# 377
  • на пистата
не, става въпрос за един измамен сайт. има доста изгорели като мен. освен диспута, който пуснах, също ги докладвах и на съответното място пак в пп, може би за това са тия измишльотини с жалбата, знам ли.
за ловсале ли става въпрос.и аз имам пуснат диспут,изгорях с 70лв.чакам решение пък да видим

# 378
за loveshoesmall.com става въпрос и аз с толкова съм вътре Sad При теб как се развиват нещата?

# 379
  • на пистата
за loveshoesmall.com става въпрос и аз с толкова съм вътре Sad При теб как се развиват нещата?
никак,на 11 април чакам пейпал да се произнесе

# 380
А при теб изпратиха ли тракинг номер тия гадове?

# 381
  • на пистата
А при теб изпратиха ли тракинг номер тия гадове?
да,даже сега погледнах и имам отметка в дуспита-ако съм поручала нещо,но то е различно от това,което съм поръчала да пиша.ти писа ли им,че получи гъба.аз също получих такава,но не мисля да им казвам,до последно ще твърдя,че нищо не съм получила

# 382
Аз им казах, че съм получила празен пощенски плик, за да не ме карат да връщам това което са ми изпратили. Доста рових и четох в скамбука и там имаше хора, които се оплакваха, че ПП са повярвали на измамниците, защото били изпратили тракинк номер и не са им върнали партите. Други пък твърдяха, че всичко се е решило на мига в тяхна полза, веднага щом са се обадили по телефона и са разговаряли със служител на ПП. За това и аз им звъннах и обясних за какво става въпрос. Явно обаче зависи и на какъв служител ще попаднеш. Първия път като звънях ми казаха, да чакам решение, после обаче ми излезе стандартното: "Трябва да върнете получената стока на еди какъв си адрес и да ни изпратите тракинг номер. В момента, в който продавача получи върнатата стока, ви връщаме и парите" Laughing /аз за това и излъгах, че нищо е нямало в плика, имаше хора които се възмущаваха, че били платили за връщането и на стоката, но накрая продавача не си вземал нещата и така ПП не можели да им възстановят сумата- тъпня/ Както и да е. Звънях пак и ги попитах дали не се шегуват с мен икакво точно искат да върна на продавача, свежия въздух който са ми изпратили от Сингапур ли? Човека отсреща излезна уж разбран и отговори, че естествено че в такъв случай няма как да връщам стока, като стока няма. Да съм чакала пак отговор с решение на ПП. Отговора е написаното по-горе Simple Smile Отново блеснаха с решение  Laughing

П.С: Между другото, нали утрото било по-мъдро Simple Smile взех решение да не се занимавам с глупости а да отвърна на удара с удар и на измамата с измама. Като ще вярват на измамници, нека това да съм аз. Така или иначе няма вече какво повече да губя- или ще ми върнат парите или няма Simple Smile Направих  си жалбата- менте, в понеделник ще им я изпратя.

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 09:46 от milinka

# 383
А защо менте??? Какво ви пречи да идете в полицията и да пуснете жалба? Вие сте в правото си и като гражданин имате право законно да се оплачете. В БГ полиция има отдел, който се замимава с компютърни престъпления и мога да ви гарантирам, че са по-адекватни от всички нас взети заедно тук. Имат и механизми за сезиране на съответните международни органи при такива случаи. А нали не искаме и други хора да бъдат измамени???

# 384
Мислиш ли, че в провинцията са толкова адекватни... аз доста се съмнявам, защото съм се сблъсквала по друг повод с органите на реда и знам какво се случва след подаване на жалба- нищо. Дано да си права. Ако е така, наистина е по-добре да си пусна официално такава и ако може да се направи нещо да се предотвратят по-нататъшни измами ще е просто чудесно.
......Дано само да приемат изискванията на ПП къде какво да пише точно, че и това малко ме съмнява  Wink

# 385
От провинцията трябва да я препратят към София. Но дали ще го направят само те си знаят. Но вие си подайте жалбата, нищо не губите.

# 386
Ок. ще пробвам в понеделник да видим какво ще стане, пък ако нещо много ме развъртат, в краен случай ще прибегна към ментето... А мислиш ли, че неофициален превод на жалбата е ок?
...и още един въпрос ако е удобно- дали мога да отида в полицията със собственоръчно написана жалба, или този вид са с утвърдена бланка?

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 15:38 от milinka

# 387
Честно казано. ако отида в тукашното РУП и искам да подам жалба за неполучена поръчка от интернет, сигурно ще ми се изсмеят за съжаление... Sad

# 388
Жалбата не е за неполучена поръчка, а за измама. Сори, че пиша накратко, но съм на почивка и пиша от телефон. Утре ще напиша подробно какво да направите.

# 389
Благодаря ти Алекс! Много ще си ни от полза... Ще чакаме утре да пишеш

Общи условия

Активация на акаунт