Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 45 005
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Оказа се че картата ми е от старите и няма този код.

Каква карта бихте препоръчали да си издам която да вържа към ПП? ВИждам че говорите че виждате движението на пари....това допълнително ли се заявява?

Въбще съвети за начинаещ който все още се опитва да се регистрира приемам всякакви Praynig Hug

# 466
Момичета,помагайте!Пазарувах от един френски магазин,пратката ми нещо не я доставиха и чаках доста,докато ми върнат парите.Март месец получих от Пейпал писмо,че ми връщат 24.50 в картата,но на сегашната сметка-ни вест,ни кост от парите.При тях в банката  нищо не е отразено.Какво да правя,как да процедирам.От Алфа ми казаха да пиша на Пейпал.Имам в профила си отразени са -24.50 евро,но не ми ги връщат в картата.Казаха ми,че е от Пейпал.Какво да права.Помагайте.За първи път ми се случва.

# 467
Дени, ако са върнали пари така бива да ти изглежда в ПП
1. Виж дали периода, от който гледаш какво движение има не е само последната седмица Wink
http://prikachi.com/images/964/4665964s.jpg

Като дадеш на детайли тр да излезе за връщане това:
http://prikachi.com/images/966/4665966h.jpg
на подчертаното червено пише по коя сметка са отишли парите ХХХ хххх...(последните цифри...аз съм ги махнала тях)

Нивея, преди време имаше едно момиче, което се чудеше от коя банка да си извади карта (темата е поне от 1-2 месеца назад)...ако не се лъжа фаворит "изкарахме" ПИБ  Peace

Това, което е питала  cherry_chapstick само не ми стана ясно защо не може да и се видят връщаните пари...аз от доста време не съм имала връщане то картата на ПИБ, затова и идея нямам защо и къде тр да ги види...но не мисля, че е проблем това, според мен си е на сметка ползването на карта на ПИБ, особено след като няма такси и има безплатно банкиране (следене на транзакциите).

# 468
Дени, ако са върнали пари така бива да ти изглежда в ПП
1. Виж дали периода, от който гледаш какво движение има не е само последната седмица Wink
http://prikachi.com/images/964/4665964s.jpg

Като дадеш на детайли тр да излезе за връщане това:
http://prikachi.com/images/966/4665966h.jpg
на подчертаното червено пише по коя сметка са отишли парите ХХХ хххх...(последните цифри...аз съм ги махнала тях)

Нивея, преди време имаше едно момиче, което се чудеше от коя банка да си извади карта (темата е поне от 1-2 месеца назад)...ако не се лъжа фаворит "изкарахме" ПИБ  Peace

Това, което е питала  cherry_chapstick само не ми стана ясно защо не може да и се видят връщаните пари...аз от доста време не съм имала връщане то картата на ПИБ, затова и идея нямам защо и къде тр да ги види...но не мисля, че е проблем това, според мен си е на сметка ползването на карта на ПИБ, особено след като няма такси и има безплатно банкиране (следене на транзакциите).

Благодаря ти,мила.Виж как е при мен.Цялата сума беше за 38 евро,връщаха ми поетапно,последната сума обаче от 24.50 не е върната.

http://www.prikachi.com/images/30/4666030P.png

http://www.prikachi.com/images/40/4666040a.png

Даже ми пратиха емейл,че ми връщат парите.Това ми се случва за първи път.Как да процедирам в случая.Ще чакам за някаква помощ.
Пише Refund,но парите в картата не са върнати-15.03.2012

# 469
  • на пистата
доколкото виждам парите са в пейпал баланса,не в картата... newsm78

# 470
Дени, Немейка се е включила навреме, докато аз се правих и на изрядна домакиня  hahaha
...Да, виж при теб най-долу на страницата пише Върнати в баланса с леко по-сив шрифт е.

Да не би да си ги похарчила ей така м/у другото, без да се усетиш Wink ... че и аз наскоро така търсих едни пари, а се оказа, че и мъжО, и аз сме си платили по нещо дребничко от тук, от там и то пари йок  ooooh!
Виж транзакциите след връщането на тези пари, влез в техните детайли и виж дали там не пише, че са платени от Баланса на ПП, а не от картата и номера и  Peace

# 471
Дени, Немейка се е включила навреме, докато аз се правих и на изрядна домакиня  hahaha
...Да, виж при теб най-долу на страницата пише Върнати в баланса с леко по-сив шрифт е.

Да не би да си ги похарчила ей така м/у другото, без да се усетиш Wink ... че и аз наскоро така търсих едни пари, а се оказа, че и мъжО, и аз сме си платили по нещо дребничко от тук, от там и то пари йок  ooooh!
Виж транзакциите след връщането на тези пари, влез в техните детайли и виж дали там не пише, че са платени от Баланса на ПП, а не от картата и номера и  Peace
Момичета,нищо не разбирам какво сте ми обяснили.Моят баланс в карата ми е 500 евро.Не съм похарчила нищо друго,каквото съм изхарчила то веднага се отразява в пейпал-тези пари ми се губят.да,наистина виждам това-няма втори ред да ми пише -24.50.Друг път като ми пръщат пари пише минус еди колко си пари.Не знам как да прощедирам.

# 472
Всеки месец си виждам сметката на картата и от банката-когато имам върнати пари си пише-минус 24.50.Това трябваше да бъде отразено още на 15.03.2012.Това ми казаха и от Алфа.

# 473
pavlo_deni, парите са ти в баланса в ПП, а не в картата. Като си влезеш в ПП акаунта, под Welcome, името ти пише PayPal balance:   Каква сума има срещу него?

# 474
Пише-бъзстановяване в баланса,а не в картата,това какво означава,защо така-друг път в картата ми връщаха парите.Нищо не разбирам,аз не виждам никакъв баланс да имам в пове4е пари.Странно!

# 475
Момичетата ти говорят за Пейпал. Забрави за картата временно. В картата можеш и 3-4 милиона да имаш.
Влез си в акаунта в Пейпал и в табличката най-отгоре имаш ли пари?

# 476
pavlo_deni, парите са ти в баланса в ПП, а не в картата. Като си влезеш в ПП акаунта, под Welcome, името ти пише PayPal balance:   Каква сума има срещу него?

Мила,пише ми,че баланса ми е нула евро,затова се 4удя къде са тези пари!Какво да правя?

# 477
Момичетата ти говорят за Пейпал. Забрави за картата временно. В картата можеш и 3-4 милиона да имаш.
Влез си в акаунта в Пейпал и в табличката най-отгоре имаш ли пари?

Да,мила,разбрах-балансът ми е 0 евро!

# 478
# 479
Сега си погледни плащанията след 15.03. Вероятно си платила автоматично от баланса без да разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт