Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
здравейте,днес получих мейл от пей пал за потвърждение на акаунта,но ми искат информация за карта и др.и незная да не е някаква измама вие полуихте ли такова съобщиние

# 721
katia82, какво е обръщението в писмото  newsm78
Dear friend/Customer или е с твоето име ..ако е първото определено не е чиста работата, ако е второто (с имената ти), дай го тук да го видят и по-запознатите, за да помагат/ме, ако можем.

(Махни само лични данни и такива, които не са за показване Wink ).

# 722
Dear Paypal valued member,

Due to concerns, for the safety and integrity of the paypal
account we have issued this warning message.

It has come to our attention that your account information needs
to be updated due to inactive members, frauds and spoof reports.
If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and renew
your records you will not run into any future problems with the online service.
This notification expires in 1 day. After that your account will be locked.

Once you have updated your account records your paypal account
service will not be interrupted and will continue as normal.

Please follow the link below and login to your account
and renew your account information
това е съобщението,има линк ,в който да попълня информация,и той изглежда да е към пей пал,но ми е малко странно защо искат толкова лична информация и данни на картата при положение ,че ги имат

# 723
Аааааааааа Кати, това обръщение нещо намирисва: Dear Paypal valued member,
няма име, няма нищо, ЛИНКА НЕ ГО ОТВАРЯЙ!

# 724
ами отворих го вече Cry
интересното е че искат някакъв Social Security Number и ATM PIN Number (your 4-digit card pin) и още др.неща които изобщо незная какви са,но по интересното е че когато отворих линка ме прехвърли към пей пал да си вкарам името и паролата както обикновено много ми е странно изглежда истинско ,а пък ми и намирисва от нещата които искат да попълня,ще изчакам до утре пък ако ми блокират акаунта ще му мисля

# 725
katia82, ако вече си влязла в ПП през техния линк с името си и паролата, влез отново, но от тук www.paypal.com и си смени паролата, докато не е станало късно.

# 726
Кати, преди време (пусто не помня точно кога, но са минали поне 1-2 месеца сигурно) имах странно писмо от ПП, пак така с линк водещ някъде...писах тук и Алекс дори ми даде мейл на ПП, на който да пиша...ще видя в пощата дали мога да го намеря и ще добавя  newsm78
 Embarassed не го намирам.

Айа  Peace

# 727
благодаря ви момичета,аз по принцип не държа пари в картата,но дано не стане друга беля

# 728
Ани, ей го на  spoof@paypal.com   Peace

Катя, препрати на този мейл това, което са ти изпратили.

# 729
благодаря,препратих го

# 730
  • ...край Дунава
╚Sisley╝, ако ти се е появил бутона - ескалирай.

Ми май да: http://prikachi.com/images/21/4984021h.png

Да натисна върху линка-това ли трябва само?

# 731
аз веднага като пусна диспут ескалирам,тъй като винаги пиша първо на продавача и като видя че няма да се разберем пускам диспут и веднага след това ескалирам ,трябва да натиснеш escalate this dispute in paypal claim
след това избираш само ,че не помня точно че няма да се разберете с продавача изречението и натискаш бутона за потвърждение

# 732
Здравейте, някой може ли да ми каже, защо ми се блокират по 1.58 от картата като се опитам да платя в един сайт (нямам пейпал, но имаше опция плащането да мине през него въпреки, че нямам, нещо такова)

Само че не става 2 пъти, защото ми казва

Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to

И ми изтегли 3.16 досега защо??  Rolling Eyes

# 733
  • Пловдив
Фокси ,я го обясни пак.
Картата ти не е регистрирана в ПП,така ли?Ако е така ПП няма нищо общо с това.
За колко ти е поръчката и в каква валута и кой е сайта?Ако твоята поръчка е различна от 1,58 /идея нямам за каква валута говорим/може би сайта блокира първоначално тази сума а после си тегли парите.
И последно изтегли и блокира са две различни неща.А ти пишеш веднъж блокира ,веднъж изтегли-хич не е ясно кво се случва .Та с една дума дай още инфо по въпроса
Иначе надписа който ти излиза означава че не можеш да платиш с ПП до адрес различен от регистрационният -има сайтове които не позволяват това

# 734
Опитала се е да ползва чекаут през Пейпал като гост. Ма няма да стане по причината, по-горе с адреса. Парите са блокирани, няма да ги изтеглят.

Общи условия

Активация на акаунт