Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 7

• 66 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Да и моето също, харесва и рекламите на кукла Барби по Супер7

# 436
А аз като чуя рекламата на Пиринско и направо откачам. Няма по-протяжна и накъртваща фонова музика от тази  Crazy

# 437
А аз като чуя рекламата на Пиринско и направо откачам. Няма по-протяжна и накъртваща фонова музика от тази  Crazy

+1 И на мен ми бърка в здравето.

# 438

+1

# 439

+1

да, наистина е мега неприятна реклама!!!

# 440
Рекламата на Кока Кола за олимпиадата ми допада Simple Smile

# 441
Вече май сте коментирали ,но и аз да си кажа,дразня се как завършва рекламата на Проктър и гембълс-горд спонсор на майкате............. newsm78да ме прощават ,но майкате са им горди спонсори на тези...много са нахални  Crossing Arms

# 442
  • София
да, и мен това много ме дразни, разваля ми положителния ефект от предишните кадри! Спонсор са на майките, ама друг път!

# 443
Мен ме дразни рекламата на една банка (не си я спомням), в която момиченцето разказва как си влагали парите, че нямали да останат сами и общо взето такива простотии. ooooh!

# 444
Мен ме дразни рекламата на една банка (не си я спомням), в която момиченцето разказва как си влагали парите, че нямали да останат сами и общо взето такива простотии. ooooh!
Unikredit,vi4kiute i sa ot tozi sort i za karta be6e tqxna mnogo manipulativna

# 445
  • Варна
Да, тази за банката е голяма тъпотия и мен ме дразни, какво общо има първи клас, пък грешките и гумичките, че самотните родители с банковата сметка?
Има и още една на някаква банка, дето две дечица си говорят, че едното имало тройка по математика, а на другото татко му казал, че с 'нам си коя банка не му трябвала математика ooooh! Много насърчително.
За Проктър и Гембъл пък друго си мисля: "Зад всеки спортист стои по една любяща майка" - дали е така? Ами ако има успял спортист, който е бил сирак, някак обидно звучи спрямо него. Такива едни мисли ми се въртят по повод тази реклама.

# 446
  • София
Вероятно в 95 процента от случаите стои любяща майка. Бащите, освен ако не са треньори, не са от отдадените на талантите на децата, макар да ги подкрепят по свой си емоционален и материален начин. Сираците са малко, те са изключения, затова правят впечатление.

# 447
Да, тази за банката е голяма тъпотия и мен ме дразни, какво общо има първи клас, пък грешките и гумичките, че самотните родители с банковата сметка?
Има и още една на някаква банка, дето две дечица си говорят, че едното имало тройка по математика, а на другото татко му казал, че с 'нам си коя банка не му трябвала математика ooooh! Много насърчително.
За Проктър и Гембъл пък друго си мисля: "Зад всеки спортист стои по една любяща майка" - дали е така? Ами ако има успял спортист, който е бил сирак, някак обидно звучи спрямо него. Такива едни мисли ми се въртят по повод тази реклама.

Да, рекламата на Уникредит е мега зле - какво общо има училището, пък самотните родители, пък сметките в банката....

На Проктър ми харесва само първата част. Стигне ли се до продуктовото възхваляване - айде, моля  Sad

# 448
  • До морето
Сега има още една - АРИЕЛ- горд пазител на цветовете на България  Whistling

# 449
  • Ланкър, планините Овнерог
Вчера гледах една ужасна реклама. На "новата бира на България", но не запомних името й (нещо с "Б" беше). Гласът зад кадър е потресаващо депресиращ.Все едно преди заспиване са го записали - един монотонен, безизразен.

Рекламата на Пежо с катерицата от Ледена Епоха ме усмихва  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт