Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 7

• 66 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Рекламата е от официалните, една и съща е и за България, и за Русия, и за другите държави. Просто сменят имената на държавата.

Мен ррекламата на Девин с пеенето на Диана Дафова вече ме влудява. А за "дим да ме няма" не искам и да чувам! След първите два такта, и съм сменила канала, пуснат песента по радиото, пак сменям станцията. Аман вече!

# 586
Мен ррекламата на Девин с пеенето на Диана Дафова вече ме влудява.

От първия миг, в който я чух..не я понасям!!!!

# 587
Да, тази за банката е голяма тъпотия и мен ме дразни, какво общо има първи клас, пък грешките и гумичките, че самотните родители с банковата сметка?
Да, рекламата на Уникредит е мега зле - какво общо има училището, пък самотните родители, пък сметките в банката....
Моят принос за свалянето на рекламата-факт е че повече не я пуснаха.Написах им писмо , на което чест им прави отговориха и още по добре  е че свалиха рекламата ,радвам се ако дори с 1 ПРОЦЕНТ СЪМ ДОПРИНЕСЛА ЗА ТОВА ето моят коментар към тях
Subject: Попълнена форма за обратна връзка
Тема на коментара: Оплаквания и похвали

Коментар: Рекламата която върви по телевизиите е отвратителна "в живота няма гумичка" - изречено от дете на 5-6 годишна възраст звучи отвратително.Унищожавате момента в който на децата е позволено да грешат и да се учат от тома.На тази възраст 5-6 годишните би трябвало да мислят за всичко друго но не и за пари.Гледайки рекламата всички деца на подобна възраст се отъждествяват с вашия герой от рекламата. Отвратително!Мисля че можете повече

Очаквано действие от страна на Банката: Да направите друга реклама, с друго послание, различно от това.

Отговора:
Здравейте, госпожо .

Моля да приемете искрени благодарности за това, че сте отделили от личното си време, за да ни дадете обратна връзка за нашата реклама на депозит „Подръка“. Разбирам, че Вашето мнение за тази реклама е негативно и Ви благодаря, че се аргументирате защо това е така.

Вие сте права, че децата се отъждествят с нашата малка героиня в първи клас – това е наша реална цел. „В живота няма гумичка“ е реплика на възрастен, както правилно отбелязвате. А децата повтарят това, което възрастните казват. Всъщност, те повтарят и това, което възрастните правят – част от нашето послание, но не само към децата, а и към техните родители - да внимаваме с примера, който даваме. Включително относно финансовата култура. Особено относно финансовата култура. Едни от най-известните съвременни автори по личностно развитие съветват да не правим грешките на миналото, когато семейните финанси са тема табу, а напротив – да споделяме с децата си от малки (включително за финансовите си проблеми) и да се опитваме заедно да вземаме финансови решения.

Госпожо , ето и нашите аргументи защо според нас „Подръка“ е една от силните български реклами в момента и принципно:
• Финансовата култура на децата е един от важните възпитателни процеси. Всички родители бихме се радвали, ако нашите деца съумяват да управляват средствата си разумно.
• Когато едно дете тръгне на училище, то неизменно се сблъсква с първите си финансови уроци, защото вече получава свои ежедневни доходи.
• Започвайки да обсъждаме с децата си финансови въпроси навреме, е по-вероятно да сгрешат навреме и да се поучат навреме, но грешката ще е малка и поправима.

Разбира се, с рекламата на депозит „Подръка“ не се стремим да изчерпаме темата за родителството, но полагаме усилия да обърнем внимание към: „… финансова отговорност, дисциплина, разбиране на последиците, поставяне на цели, образование, любов, благотворителност, етика, как да работим и как да се забавляваме. Това са принципите, които трябва да бъдат научени и спазвани от всеки човек, който иска да води успешен, щастлив и финансово осигурен живот. А това ще го направи и страхотен родител.“ (Лари Уингет)

Госпожо както се вижда, Вашият имейл провокира доста размисли у нас, за което още веднъж Ви благодаря!

Освен това, радвам се да Ви информирам, че ще направим други реклами, с други послания, защото обичаме да провокираме клиентите си.

И накрая, надявам се, че ще ни признаете поне това, че рекламните ни кампании са различни и оригинални, а това обичайно означава, че някои ще се харесат, други – не.

Желая Ви хубав и успешен ден.

# 588
  • Пловдив
5 безумно яки реклами за последните 5 години (заглавието е копирано)

http://tri5devet.com/5-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%BD%D0%B … D0%B3%D0%BE/16093

# 589
  • Варна
А за "дим да ме няма" не искам и да чувам! След първите два такта, и съм сменила канала, пуснат песента по радиото, пак сменям станцията. Аман вече!
И мен ме влудява.

# 590
На мен ми харесва новата реклама на детски магазини "Джъмбо" със играещите торбички - много ме радва.

Днес си купих соковете на Фрутели - много ми харесаха и за разлика от другите са й по евтини. Рекламата на тези сокове ми харесва...... като я видя спирам звука и гледам картинки  Grinning

# 591
  • Stuck in a moment
А аз много се дразня на рекламата на леки с Мишо гладното и т.н.,за мен си е жива чалга тази реклама

Peace Ахам!

Не се изчерпа този сюжет с крадене на колбаси..."Е па за наденица ви утепах!", сега Мишо Гладното....Даже не се сещам за реклама на колбас, която да ми е харесала, освен ако тук не споделите някоя.

# 592
А аз много се дразня на рекламата на леки с Мишо гладното и т.н.,за мен си е жива чалга тази реклама

Peace Ахам!

Не се изчерпа този сюжет с крадене на колбаси..."Е па за наденица ви утепах!", сега Мишо Гладното....Даже не се сещам за реклама на колбас, която да ми е харесала, освен ако тук не споделите някоя.

+1 за рекламата с Мишо.

На мен много ми харесваше рекламата на Леки с русото момченце, което разказваше какво е било в  миналото. За телефона на майка си и колата на баща си.

# 593
  • София
На мен много ми харесваше рекламата на Леки с русото момченце, което разказваше какво е било в  миналото. За телефона на майка си и колата на баща си.

Ооо, дааа, беше много добра  Peace На мен и тази с Джоко Росич и чановете също много ми харесваше (ама сигурно защото харесвам самия него)  Peace

# 594
Аз пък откровено не понасям гласа на Джоко Росич - направо лошо ми става  Laughing

# 595
 Sick "Жорко, спиш ли мама?", тази реклама адски ме дразни smile3537

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 21:46 от loca

# 596
  • София
Sick "Жорко, спиш ли мама?", тази реклама адски ме дразни smile3537
На мен ми е любима и репликата- ама, какви времена, след една година се пенсионираш. Laughing
Другата също ми харесва - "ще почне да повтаря квартирите" с Тодор.

# 597
  • Ямбол
На мен ми харесва новата реклама на детски магазини "Джъмбо" със играещите торбички - много ме радва.

Днес си купих соковете на Фрутели - много ми харесаха и за разлика от другите са й по евтини. Рекламата на тези сокове ми харесва...... като я видя спирам звука и гледам картинки  Grinning
Много яка реклама,направо се вдетених Laughingза "Джъмбо"става въпрос Laughing

# 598

Много яка реклама,направо се вдетених Laughingза "Джъмбо"става въпрос Laughing
Да,ползват мечето Гъми беър...В нета има много клипове на този детски любимец.Миналата година щерката можеше с часове да откара гледайки на компа клипчетата Peace

# 599
Мен на Джъмбо не ми харесват Simple Smile, но различни вкусове. Дразни ме най-вече гласа на мечето.

Рекламата на ампи пур с мизерната стая ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт