Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 7

• 66 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мъжът ми казва, че била Мария Игнатова. Но аз не мога да я позная.
И дъщерята казва,че е тя, но на мен не ми прилича хич.

# 616
Не мисля, че е тя.. тя има по-писклив глас

# 617
  Коя е актрисата от рекламата на македонските наденици?Която казва: Е, за наденицата ви утепах.

Благодаря за въпроса, Тайне!

Попитах Чичкото и какво ми каза той - актрисата, изиграла крадената мома се казва Ярослава Павлова. Същата, която изигра пиарката във филма Столичани в повече. Може ли гласа да е нейният?

# 618
  • София
  Не съм гледала столичаните в повече. Embarassed

# 619

Naughty Naughty NaughtyАаааааааа, Тайне......ще се бием с теб значи........

Аз пък гледах днес реклама на Хенди с едни затворници.......Хареса ми....чак се учудих от себе си....Че на Хенди рекламите хич не са ми на сърце......

# 620
  • София

Naughty Naughty NaughtyАаааааааа, Тайне......ще се бием с теб значи........

Аз пък гледах днес реклама на Хенди с едни затворници.......Хареса ми....чак се учудих от себе си....Че на Хенди рекламите хич не са ми на сърце......
Не гледам български сериали, само някои серии на "Домашен арест" съм гледала.

# 621
Попитах Чичкото и какво ми каза той - актрисата, изиграла крадената мома се казва Ярослава Павлова. Същата, която изигра пиарката във филма Столичани в повече. Може ли гласа да е нейният?

АА, верно бее Simple Smile

# 622
 Много тъпи са рекламите на предстоящия ВИП брадър. То Батман простира гащи, спайдермен и стар трек. Може би искат да хванат много младата аудитория.  Wink Да бяха сложили Vipo - тъкмо и името си подхожда.  Laughing  Дали обаче са платили патент да използват образите на батман и спайдермен а?  Thinking

# 623
  • Варна
Много тъпи са рекламите на предстоящия ВИП брадър. То Батман простира гащи, спайдермен и стар трек. Може би искат да хванат много младата аудитория.  Wink Да бяха сложили Vipo - тъкмо и името си подхожда.  Laughing  Дали обаче са платили патент да използват образите на батман и спайдермен а?  Thinking
Абсолютно! Направо са се побъркали!  Shocked
Аз видях билборд с батман свири на саксофон и спайдърмен на СПА - с маска на лицето и навит на ролка за перчемчето  Sick За патент - много малко вероятно  Laughing, но пък и кой ще ги "барне", то тъпотия.... ooooh!
 Joy

# 624
  • Варна
На Вип брадър само една съм виждала с Дарт Вейдър

# 625
Да, много са зле тези реклами на ВИП Брадъра. Но, то и предаването е зле...

# 626
Аз не видях другата реклама на Хенди Sad

заповядай Simple Smile http://vbox7.com/play:13f7ab3ecc

# 627
Точно тази реклама ми се вижда доста неуместна

# 628
  • Варна

Абсолютно! Направо са се побъркали!  Shocked
Аз видях билборд с батман свири на саксофон и спайдърмен на СПА - с маска на лицето и навит на ролка за перчемчето  Sick За патент - много малко вероятно  Laughing, но пък и кой ще ги "барне", то тъпотия.... ooooh!
 Joy
Да бе, Дарт Вейдър на саксофон свиреше!....  ooooh! Верно, don domat-че, обърках героите... Ама то все там  Laughing

# 629
  • Варна
Тази реклама ми е безумно тъпа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт