Клюкарникът и натоварването на форум-системата

• 12 928
  • 232
  •   1
Отговори
# 195
3!!!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green

# 196
определено трета опция

# 197
Вергилия, моите уважения, но това е личен избор и всеки трябва да гласува така, както смята за най удачно, и в този ред на мисли "Моля ви, променете си вота" не се връзва с идеята на темата. Освен това искам да отбележа, че никой не се опитва да цензурира Клюкарника. Има разлика между цензура и модериране, и то огромна. Бъди коректна.

Търпя критика.  Blush
Далеч съм от мисълта, че така изобщо влияя на някого.

Права си, че не е никак коректно, но ... вчера бях краино изненадана, изобщо не съм очаквала, че някои ще избере опция 3, и не съм гледала резултатите изобщо от започването на анкетата (или по-точно от 40/80) - добре, че една съфорумка ми обърна внимание.  По-скоро мислех, че ще затворят Клюкарника ...

Смятам (и дано не съм права), че това със "недопускането на теми" няма да се получи, и ще настане хаос и безобразие.  no

Но ще видим.  Rolling Eyes

# 198
Права си, ще настъпи голям хаос.  Sad

# 199
Трета опция
Според мен Клюкарникът се натоварва от много безмислени теми и ако тези теми бъдат изчиствани, Клюкарникът ще се разтовари малко.

# 200
  • UK
Вергилия,
никой не говори за изтриване на определени теми. Просто за най обикновено модероране на стари, неактивни теми, който не представляват важна към дадения момент информация. Може да са били важни някога, но сега просто вече не са. Това не е цензуриране. Темите с игрите са голям проблем навсякъде. Те са безмислени и натоварващи системата, а и най малкото, заради тези теми Мамма направи онова с мненията в Клюкарника. Което е показателно - те не бива да съществуват. Не критикувам твоето разрешение на въпроса, преместването на Клюкарника. То си има своите плюсове както всички останали. Нито на мен, нито на който и да било друг ще представлява проблем да се кликва още веднъж за да се влезе там. Но Клюкарника е част от този форум, и аз все още настоявам, че ако е възможно преместването на теми от този в друг форум, най доброто решение е да се преместят неактивните теми, така че те да си останат, но да не натоварват системата.

# 201
Гласувах с 3-та опция, макар че според мен това ще доведе до използване на умело перефразиране и най-вероятно доста ще изнерви положението!

# 202
  • София
Гласувам с 3!

# 203
4 та опция, щом има толкова такива теми значи са им интересни  на хората!

# 204
Мисля, че е възможно да се комбинират точки 3 и 4. Това ще е най-добрият вариант. Няма опасност форумът да преживее криза, тъй като има достатъчно пристрастени, които едва ли ще бъдат спрени да го намерят.
А пък винаги можеш да си изкараш един Shortcut на екрана.

# 205
  • Близо до гората...
3-ти вариант. Успех.  bouquet

# 206
И аз съм за опция 4,номер 3 наистина ми се струва малко рискова,но пък,ако е с условие...да речем след 3 месеца темата да се изтрива ще бъде чудесно....нали клюката е като 'всяко чудо за три дни',бла-бла и хоп в килера  Rolling Eyes

# 207
  • Sofia
Мисля, че е възможно да се комбинират точки 3 и 4. Това ще е най-добрият вариант. Няма опасност форумът да преживее криза, тъй като има достатъчно пристрастени, които едва ли ще бъдат спрени да го намерят.
А пък винаги можеш да си изкараш един Shortcut на екрана.

Точно за подобно нещо мислех, но гласувах с 3, защото особено игрите са супер изнервящи, особено като се повтарят.
И сакън, не пипайте Отчетните, някои пребивават основно там  Praynig

# 208
  • София
Аз съм за разчистване Laughing

# 209
  • No Line On The Horizon
3-ти вариант. На никому не е нужно според мен да се пазят толкова много теми. Или ако може да се направи архив на отделен сървър, за да не се натоварва форумът като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт