Re: SportsDirect-40

• 59 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ако има нещо объркано,ще ти предложат или да ти върнат пари за компенсация,или да го върнеш.Ако е до англ.адрес,ще трябва да го върнеш,ако искаш да ти върнат пари.

А разходите по връщането за моя сметка ли ще останат  Rolling Eyes

Ако са пратени до Англия,а ги връщаш от Бг,да,за твоя ще са.

# 91
  • Варна
Ако ти е по-голяма поръчката,е по-добре директно до БГ.Ако има нещо объркано,ще ти предложат или да ти върнат пари за компенсация,или да го върнеш.Ако е до англ.адрес,ще трябва да го върнеш,ако искаш да ти върнат пари.
Благодаря, ЛЪВИЦA . Май така ще е по-добре.   bouquet

# 92
Благодаря nadin 1977 за отговора

# 93
  • Дивия Северозапад
Каня се да пусна по-голяма поръчка и се чудя - с превозвач ли да бъде, или с директна доставка до БГ. Чета ви, че има доста объркани поръчки и малко се притеснявам. Какво ще ме посъветвате?
Превозвачът може да забави пратката, нап. Габко. Няма и да е никак евтино с превозвач, ако поръчката ти е голяма. Ако имаш нещо объркано, дефектно и си пуснала поръчката до БГ сайтът без пролем възстановява сумата.

# 94
Здравейте,влизам пак с въпрос - по таблиците разбрах че С6 отговара на 23 номер от детската номерация -така ли е ???

# 95
  • София
Здравейте,влизам пак с въпрос - по таблиците разбрах че С6 отговара на 23 номер от детската номерация -така ли е ???

Принципно - да. Peace

# 96
Не знам за голяма какво има да се чудите - превозвачите взимат по паунд средно на кило - сметнете си го.

# 97
някой може ли да ми даде размери на тези дънки - ако имате номер 14
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-jog-jeans-ladies-646101
Благодаря предварително

# 98
Може ли мякой да ми помогне за това яке не знам дали L или XL понеже за първи път да не се изложа.Ако някой го има да ми даде размери да се ориентирам http://www.sportsdirect.com/slazenger-hooded-jacket-mens-606006

# 99
а колко см е стелката С5 от детската номерация?

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 18:37 от melisa_25

# 100
  • Дивия Северозапад
Моля, на дамски дънки 27-ми номер кой номер от сайта отговаря - 8 или 10?

# 101
  • Русе, България
а колко см е стелката С5 от детската номерация?

Ние имаме на Reebook C 5 и на езичето на едната обувка пише 11,5 см. а крачето ни е 12,5 сми и въпреки това ни стават.
Имаме и на Londsale C5 + на тях стелката е 10,5
На Thomas&friens C5 e 11,5
Другото, което измерих е C6 Lee Cooper те ми се струват уголемени и са 14 см.

# 102

Мисля,че 10  Peace

# 103
  • София

Мисля,че 10  Peace

Аз пък мисля ,че зависи  от марката.В някои модели с повече еластан може и в 8 да се пъхнеш. Peace

# 104

Принципно - да. Peace

мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт