Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Айде и аз да се мушна под прашеца

# 211
Рокси, задължително си пусни ЧПВ теста.
Аз преди 4 години в Геника изследвах всичките щамове и ми излезе около 200 лева. Обаче е голям кеф като ги видиш всичките отрицателни. 

# 212
ПП: Аз пуснах интернета вкъщи за 1 месец. че се налага да си търся нова работа, та ще мога по-често да ви следя Flutter

Рокси, чудесно ... ще ни навестяваш по-честичко  Hug Иначе ако искаш кажи каква работа си търсиш и откъде си. Някой от тук може да има познати които да си търсят хора и така  Flutter

udis* Аз лично те помня и много се радвам за теб  Hug Ако искаш заповядай в септемврийската ни темичка ТУК

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 213
дебна теее Фейт
 newsm79 newsm79 newsm28 newsm75

# 214

Mr. Green Сладурка  Hug Hug Hug

desitkad Айде честито ти бретонче ... няма смисъл да казвам, че чакаме снимки  Whistling

# 215
Хайде аз да съм вестителката днес

и да донеса щъркелова новина Heart Eyes

Мама *Щастливка* сутринта е родила  бебе Борис, 3.250кг., 50 см.

Да е жив и здрав малчо и много да ви радва

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 216
  • София
Ураааааа още прашец newsm79 newsm79 newsm79.
Макар, че навън заваля ситен снежец дано ми навестят stork-boy stork-girl 1stroller  ylinfant newsm30  babyuu

# 217
  • София
Честито на мама *Щастлива*. Да са живи и здрави и много да ги радва макият юнак  bouquet

# 218
Ей днес много прашец ,айде дано е на късмет Hug Flowers Four Leaf Clover
Честита рожба на  Мама *Щастливка*   ylinfant Да е жив и здрав бебчо Борис много да ви радва  bouquet

# 219
Честита рожба на  Мама *Щастливка*. Да им е живо и здраво детенцето и много да ги радва  Simple Smile

# 220
Честита радост на мама Щастливка! Да е жив и здрав малкия писанчо и много, много да радва мама и тате!  Mr. Green

# 221
  • Sydney
Честито бебе на *Щастливка* Simple Smile! Да е жив и здрав и много радост да носи на цялото семейство Simple Smile  Hug

# 222
Бенчо, стискай момата още две седмици.
Ти къде реши да раждаш?

# 223
  • София
ее хубави новини... Честита радост на мама Щастливка Simple Smile да и е живо и здраво детенцето и само да ги радва мама и татко Simple Smile

И на Прахулячето, Милен-ка ... палчета за вас, дано този месец е станало чудото.

# 224
Аз се завърнах от прегледа, главният въпрос за пола остана неотговорен, но всичко друго си е както трябва. Та така ще се надявам в началото на април бебчо все пак да ни се покаже момченце ли ще е, момиченце ли! Sunglasses
Добре дошъл на Борис на Щастливка! Hug
Милена, Звезден прах, дано да има хубави новини тези дни!
Естела, недей така колко пък да си престаряла! Не е важно кога ще стане, важно е когато стане детенцето да има щастливо семейство в което да расте и вие с мъжа ти да се обичате, в такъв случай едва ли има ще има значение на колко години си родила!

Общи условия

Активация на акаунт