Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета
Незнам защо но все повече си мисля,че чудото с мен този месец е станало. Гърдите ми порастват, ореолите леко са поръмняли на места, някакви странни незнам как да го опиша-като пъпчици имам по ореолите и зърната.Стискайте палци да се окажа права и съвсем малко остана до датата на М
Дано не те лъже предчувствието Praynig
При мен нищо ново ,днес май ще прекарам по голямата част от деня във WC за проверка Embarassed,но започнаха да ме болят яйчниците по на често #Cussing out,усещам че ще има много рев smile3514

И аз силно се надявам този месец да е станало, но май само с надеждите ще си остана миле-на горе главата каквото дойде ние сме силни бъдещи мами и ако не този месец , следващия ще е нашият  twin_neutral И дано предчувствията ти се окажат погрешни  baby_neutral

# 196
Плакна очи аз със закуските...иначе съм на кафе, кисело мляко и орехи..... Rolling Eyes Тва не пречи да се радвам  Laughing Laughing

Блонди, щом не са прозвънили досега, значи няма нищо спешно да ти казват  Wink чакай спокойна.

На мен днес трябва да ми дойде, утре най късно. От снощи ми е лошо, днес и корема ме боли.....лелята идва с пълна сила, според мен  #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 197
  • София
Здравейте и от мен.
Аз като не мога да мисля за бебеправене, се отдадох на мислене за ...   grinning039 моренце-е-е. Нахаресвах си разни оферти и сега се опитвам да навия мъжа  Wink. Дано успея, докато има места.
Още чакам цикъла. Днес т. беше 37 градуса  newsm78. Чудя се дали се е насочила към спад или не. Обикновено като чукне 36.8 или 36.7 и на същия ден цъфвам.
Звездичка, стискам палци за прегледа и те чакаме на отчет Simple Smile
Естелка, сори за лелята  spoko. На колко години си, ако не е тайна?

# 198
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добър ден, много палчета за всички не/чакащи  Praynig Praynig Praynig хайде дай Боже
Аника жалко че отпадна ... их много ме е яд ... изглеждаше че Слави те хареса пък ...Hug
Звезди хубави новини да донесеш  Hug
Момичета какво ви е мнението за кафето без кофеин - може ли не може ли да се пие от бременни.Пък аз точа лиги над  beer ... ама неможиииии ....  Tired

Хубав ден на всички   Hug Hug Hug

# 199
Момичета какво ви е мнението за кафето без кофеин - може ли не може ли да се пие от бременни.

Аз също се бях замислила, но се отказах като разбрах, че то е по-вредно от нормалното, защото кофеинът се извлича по химически път и след обработка с различни химии, които са по-вредни за бебчо от нормалния кофеин.
За това е по-добре да си пиеш по едно нормално кафенце на ден  Peace

Аз лично си пийвам от време на време мляко с кафе и ми е достатъчно Flutter

П.П. Има доста теми в нета ка безкофеиновото кафе  Hug

# 200
  • Велико Търново
Мецо, благодаря за закуската, макар че то обяд станало   bouquet
Деси, дано всичко е наред и на цитото  Praynig
Миленка, Красимирка, Прахче, стискам  fingerscrossed
Шанелче, много интересно инфо за делфините   bouquet
Петеска, гледам, че Фейти ме е изпреварила, но нищо - да кажа и аз  Flutter И аз така знам, че ако ще пиеш кафе е по-добре да е нормално, отколкото безкофеиново, защото начинът, по който се извлича кофеинът бил някакъв гаден  Hug

Освен, че Рейни ми се губи и на мен, някой знае ли до къде стигна Кали_Тод със заповедта  newsm78

# 201
Здравейте мили мои Heart Eyes
[/b]Архинора, другата седмица съм на преглед и ще обсъдим лечението с докторката. Най-верочтно антибиотик.
Аз си чакам родата тия дни да минава, да се лекуваме пък после каквото сабя покаже.
Стели Hug
Прегръщам всички ви  Hug Hug Hug
ПП: Аз пуснах интернета вкъщи за 1 месец. че се налага да си търся нова работа, та ще мога по-често да ви следя Flutter

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 13:18 от roxxy_28

# 202
Здравейте мили момичета..   bouquet
Не съм писала не помня вече от кога  Embarassed, но тъй като най-чистосърдечно ме посрещнахте при вас съм длъжна да ви се отчета. Дълго време очаквах чудото и се записах при вас с надеждата да ми донесете мъничко късмет...иии ето че вече съм щастливо очакваща септемврийска мама. Искрено се радвам на онези от вас които са успели и много , много прегръщам всички ви , които още се борите. Hug Hug Hug
Четейки редовно обичах да събирам прашец /което явно даде резултат / .По тази причина сега е мой ред да ви поръся...    babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 Успех момичета..  newsm51

# 203
  • София
Муш под прашеца  Laughing

# 204
И аз да събера малко прашец.

# 205
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
mecani мерси за закуската Simple Smile
sladkata2 дано  Praynig Hug
udis* Честито и лека до края Simple Smile
Аз ходих днес пак на док., имам си едни хубави контракции, иначе ме боцнаха, довечера пак... дано изтрая поне още две седмици  Praynig Hug
Лек ден Simple Smile

# 206

Момичета какво ви е мнението за кафето без кофеин - може ли не може ли да се пие от бременни.Пък аз точа лиги над  beer ... ама неможиииии ....  Tired

По-добре пий с кофеин, по едно на ден! Безкофеиновото е по-кофти вариант, тъй като за извличането на кофеина се използват химикали Peace

# 207
  • София
Хайде и аз под прашеца. Дано да ни е на късмет.  Hug Praynig baby_neutral

# 208
Mиленка, Прахче никакви лелки, не ги пускайте изобщо  Praynig
Удис, браво на теб  Hug
Бенитка, ще изтраеш, няма къде да ходиш, още малко остана  Hug
Рокси, стискам ти палци, сега да не ни изпускаш от очи  Mr. Green  Hug
А това с делфините дали важи и за акулите амурки  Mr. Green
Блонди, ехх, само те карат да чакаш, милата, сигурна съм, че всичко е наред  Hug
Сладката, дано педчувствието ти е истина  Hug
Яже,  Hug
Аз да се похваля, бях на фризьор, имам си бретонче вече  bowuu
Гушкам виии  Hug

# 209
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Фейти, Яже, Зузка  Hug Hug  Hug благодаря ви че ме светнахте за кафето ... няколко дена съм пила безкофеиново, но слушам и изпълнявам - веднага го спирам.
udis* честито    bouquet, лека и безпроблемна бременност до края .... и  дано прашеца ти е много заразен  Grinning

Рокси28  бързичко да се излекуваш  Hug и да си намериш работа бързо-бързо Whistling

Бени стискай още малко  Hug

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 13:43 от pettesa

Общи условия

Активация на акаунт