Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Ще чакамве да пишеш какви са резултатите и какво следва,а  ако имаш нужда и от подкрепа, може да ми пишеш и на лични.  Hug Wink

# 571
Рокси-всеки от нас задава въпроси . Не трябва да очакваме еднозначни отговори, всеки си има гледна точка, мнение. Понякога се заражда спор, неизбежно е , след като се чувстваш сигурна в лекарката си, изчакай срещата с нея. Това не пречи да се информираш междувременно  Peace
 Меци - ама то вярно , да не се окаже , че си ги изненадала твоите хора , те очакват ли те  Mr. Green  Wink
 Зузи- чудя се аз къде беше слънцето на моята разхода , а то било във Варна  Crossing Arms  Laughing. Нищо де, аз се порадвах на прилично студения вятър на плажа  Mr. Green
 Звездно прахче- разчитаме на будната ти съвест , да следиш отблизо тези мерки как се изпълняват  Hug, не че ще е лесно де  . Щом те са ти трън в очите , дано успееш да им бъдеш трън в гащите   Peace .

# 572
Добрютру  Hug
Анни, тихичко честито!  Лека и безпроблемна бременност   bouquet
Меци, мерси за кафето.  Що няма закуска ся, аз имам нужда от диета, ама мама ми е казвала, че закуската е най-важна.  Ще ви подредя аз довечера  smile3534
Сигме, не са изкуствени.  Истински са си, от домашната градина на ябълковата фея.  Е как да не са им пИрфектни дръжките  Flutter
Карамел, да оздравявате бързо, че и да свършите работа този месец
Рокси, не съм наясно с тези изследвания, затова мога само да ти пожелая успех  Praynig
Аз пък искам да благодаря на всички в темичката, без вас нямаше да е същото.  Като изръся някоя тъпотия, се намира кой да ме свали на земята и да се осъзная.  Като не разбирам нещо и задам въпрос, винаги ми се обяснява така, че да разбера за какво иде реч.  Тъй че   bouquet Hug за всички!
Зузи аз пък съм захванала зелени подправки, репички, ряпа, доматчета и краставички  Crazy  Покълнаха вече, гледам си ги като бебчета, всеки ден ги вадя на тераската на слънчице  Mr. Green
Прахче, страшна си  Hug
aleksiya, ще ходя при гинеколожката си в четвъртък и един от въпросите ми ще е точно за FertilAid.  Ще споделя после какво ми е казала  Peace
Сладката  fingerscrossed
При мен цикльо отминава.  Два дни беше тук, още два дни после цапа, гадна работа.  А ММ няма търпение и само подпитва, кога ще правим бебета  Mr. Green
Айде мацки, много целувки на всички и да прекарате чудесно този Викенд  Hug
Меци, да не сЪ издадеш сЯ  Whistling

# 573
Ама много лични станахте всички  hahaha

Аз нали този месец сме пенсионери-инвалиди, та си сипах едно Виски дет ми отлежава в шкафа от зимната отпуска  Joy

Та, на здоровье, девочки  Mr. Green

# 574
Лолке, лятото сме на гости У Мишана...от теб алкохолЯ, от Мишаната салатата, пък аз ще ви подарявам китки, кат' се натикаме  #Silly rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 575
Лолитке  cheers  И ние имаме едно шкафоотлежаващо, ама ще почакаме за след постите  Flutter
Зузке, шА си чакам киткитИ  Mr. Green

# 576
дУбре, Мише Mr. Green Ще уточним детайлите по-нататък (да не става много спам на един път Blush Joy)

# 577
Рокси Hug  Hug
Меци, после да разкажеш каква ти е била изненадата, че аз съм от онези котки, които любопитството много ги мъчи  Crazy
И съм от онези чудати жени, които не обичат да гледат китки в саксии, нито да се цапотят с пръст... т.е. обичам да ги гледам, но ако трябва да се грижа за тях, ми умират на втория месец  Laughing Добре, че е мъжо да полива цветята, та вкъщи да има някоя и друга саксийка на терасата.

# 578
Сори, ама пуснах да гледам "стъпки в пясъка" и съм пропуснала уговорките  hahaha

Лятото тук има Европейско и приемам гости, срещу лютеница и люти чушки  hahaha
Ще пратим мъжете на мач, а ние  Drunk

Моме, и аз не обичам китки, ама хазяйката ми остави няколко и мъжо купи една, която умря зимата като се прибирахме в БГ. Най -интересното е, че от тези на хазяхката вирее само една, дет и била на пари hahaha другите приличат на сдъфкани  Joy
Та благодарение на тази китка, хазяйката не ми се кара за останалите Joy

Иначе орхидеите си ги взе 2 дни след като се нанесохме и ги занесе на комшийката  hahaha

Страшна съм цветарка, значи  Mr. Green

# 579
мишки,много ще съм ти благодарна да споделиш.Ще чакам с нетърпение. PeaceМакар,че аз успях вече да си ги купя,но само за  мен,понеже в  аптеката имаше само за жени в наличност.Не знам кога и дали ще се реша да ги пия,но много ми се иска.От това,което съм чела за тях доста надеждни ми се струват,ама пусти страх. Simple Smile
Лека вечер на всички. Hug

# 580
  • Пловдив
Щъркелова новина  Heart Eyes

Днес в в 18:44 ч. Женя83 роди бебе Белослава, 3.850 кг., 51 см.
Да й е жива и здрава малката принцеса, а на мама бързо възстановяване   bouquet

# 581
Честита рожбичка на мама Женя!!! Да е жива и здрава малката Белослава, а мама бързичко да се възстановява!

# 582

Ухууууу! На това се казва новина!!!
Да са живи и здрави красавиците!

# 583
Честито на мама Женя!  Да ви е жива и здрава мабката Белослава и много да ви радва!    bouquet

P.S.Да ви сервирам закуска.  Любимите ми гръцки банички (Тиропита) и бозаааааааа  Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 06:16 от мишки

# 584
  • София

ехе, такива новини обичам за закуска  Grinning Жени, чаках го това бебе почти колкото чаках моето, пожелавам занапред безоблачните дни и за двете ви винаги да са повече от мрачните  Hug

Общи условия

Активация на акаунт