Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро

Честито бебче на Женя! Жива и здрава да е малката, да е послушна и много да радва всички около себе си Hug Hug  bouquet

# 586
Добро утро! Hug
Женииии, честита Бела! Hug   bouquet Да ти е жива и здрава и много да Ви радва! Heart Eyes
Блонди, браво за хубавите резултати от амниото! Hug Утре тръпнем да научим цвета на гащите  Mr. Green Hug
Анни, тихичко честито! Hug

Аз имам един супер тъп въпрос  ooooh! който иска да не чете за да не се дразни / не знам как се скрива текст, когато бях мноого активна тук последно, нямаше такава опция Mr. Green/
Та, преди седмица ми зацапа, предположих, че ми идва, бебеправихме, по-скоро просто се гушкахме, защото реших, че ми идва и нищо няма да стане... Blush зацапваше ми още ден-два, като единия ден мааалко по-като цикъл, но не съвсем и спря... нищо нямаше повече.... да правя ли тест и кога, или просто пак имам 1000000 кисти и няма смисъл  Tired
Хубав ден на всички! Hug

# 587
  • София
Честито бебе на мама Женя!  bouquetДа ви е жива и здрава момата с хубавото име Белослава! Да ви слуша и да ви радва  bouquet.
Ние преди година пихме Фертилейд. При нас нямаше никакъв ефект от него. Много е скъп и трудно се намира, аз го поръчах в една аптека и ми го доставиха. Ако решиш да го пиете няма да навреди, още повече, че вече си го купила. По отношение на мъжа ми той  6 месеца по късно пи Спи мен и от него при нас имаше ефект.

# 588
И при нас Fertil Aid нищо не свърши...освен,че ни олекна портмонето сериозно... Както и да е,здраве да е, целта оправдава средствата...

# 589
miryam b.,KaRoLa благодаря ви,че споделихте. HugИ аз не очаквам чудеса от Fertil Aid,но се надявам,че може поне малко да подобри нещата.Страхувам се само от това,което прочетох в нета,че е възможно да разбърка хормоните.Аз моите не знам как са към момента,но само ми липсва и там да се объркат нещата.При вас как беше докато ги пиехте?Имали ли сте някакви оплаквания?
Женя83,честита рожба!  bouquetДобре дошла на малката принцеса с красиво име!Да сте живи и здрави цялото семейство и да се радвате едни на други!

# 590
При нас Fertil-a го пи мъжът ми. На нищо не му се е отразило отрицателно...

# 591
baloni  Честита рожба на мама Женя baloni

Да Ви е жива и здрава, да пълни къщата със детски смях и много да ви радва !!!   bouquet

Мишеее ... с тази закуска ме спечели  Crazy ухааааааа  newsm19

Каролче ... ти къде се губиш, какво става с теб мила  Hug

Аничка Направо препикавай един тест  Praynig Hug

# 592
Жени-Честита ви,Белослава-здрава,палава засмяна и скоро мамина отмяна!  bouquet  bouquet

Аника Hug Hug Hug-че защо да не направиш един тест,например Laughing Wink Heart Eyes Heart Eyes

# 593
  • Северозапада
Честито бебче на Женя83! Да е жива и здрава принцесата, Весело и безгрижно детство! Белослава е страхотно име

# 594
Нека е честита рожбата на мама Женя, нека много да се радват един други   bouquet
Ах, добро утро, мили мои!  Heart Eyes
Мишки, страхотна закуска  Heart Eyes Да ама аз няма да я ям  Mr. Green Може само бозичка да сръбна  Laughing
На теб липсват ли ти тези храни там  Hug
Аника, айде прави тест  Praynig  Hug
Мецанооо, изненадаха ли тее, а  Mr. Green  Hug
Гушкам ви всички, прекрасен неделен ден  Heart Eyes

# 595
Ами,аз се загубих,защото се наложи да ме оперират. Имах кисти в лявата гърда( фиброаденом) . Два броя. В петък ме оперираха и сега лежа в една Софийска болница и вече сериозно изтрещявам. Не знам дали ще ме изпишат утре,никой нищо не ми казва. Тук всичко е под всякаква критика... Постоянно ме питат кога са се появили за първи път, какви хормони съм приемала. А аз сериозно не си спомням за никакви хормони да съм пила. Само перипети при мен, не знам какво да очаквам вече...

# 596
Зузе, тръгвам, че трябва да готвя броколи, за да има после Блонди на какво да ми се смее  hahaha

Коза  Joy Аз пък в отчетната тема плеснах едно бебе, по което всички охкаха и ахкаха и аз взех, че се загледах в това бебе и то според мен е кукла, така че и по-зле има  Joy

Каролке, не знаех, че ти предстои това, ама че неприятно. Бързо възстановяване и изписване. Боли ли те?  Confused

# 597
Честито бебче на Женя83!
Здравейте мили дами:)
Идвам малко пак да ви се оплача и изкажа възмущението си от несправедливия, гаден живот! Моята лелка и този месец не ме пропусна, а бях почти сигурна, че ще бъде този месец, но уви не било писано. Но това не ме възмути, притесни, огорчи( и не знам още каква дума да употребя), колкото като разбрах какво се случва с госпожиците около мен. Седим си ние с една приятелка на кафе и ми разправя как една позната вече е убила цели 7 живота! Как доброволно и по собствено желание е направила 7 аборта........ Кажете ми живота справедлив ли е  Crossing Arms Аз днеска съм му сърдита и не само на него, а и на целия свят..........  Crossing Arms

# 598
  • Велико Търново
Честито на мама Женя! Да е живо и здраво бебчето със страхотно име   bouquet
Сладката, аз като пиех Дуфастон ми закъсня и бях убедена, че съм бременна. Но се оказа от него. И на мен така ми беше предписан от една лекарка - без изследвания, без установяване на О, даже един боб не хвърли  Mr. Green Знаеше, че ми идва на 30-32 дни и ми го назначи да го пия от 14-ти ден. В последствие разбрах, след като започнах да меря БТ, че овулацията ми понякога е на 17-18 ден и това не е бил най-удачният вариант за пиене на Дуфастон. Но тогава още бях съвсем неориентирана.
Сигме, къде ти заминаха ябълките  Flutter
Алексия, а защо вместо да пиете разни неща не отидеш на док, който да ти назначи и на теб някакви по-сериозни изследвания  Hug
Мравче, май има светлина в тунела и до ден-два чакаме О  Hug
Мише, а моя няма търпение да му кажа, че О е минала и спираме секс-маратона  Crazy
Аника,  fingerscrossed за тестчето
Каролка, дано всички неприятности са вече зад гърба ти  Hug

# 599
Малко ме боли,защото имам дренаж и си е жива раната. Но важното е да махнат гадините. Само не знам какво не ми казват,че толкова ме разпитват за тия хормони. Сигурно знаят нещо от хистологията, което не ми казват....

Общи условия

Активация на акаунт