Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Anni Честито и лека Simple Smile
Успех на всички за всичко Simple Smile
Лек ден Simple Smile

# 556
  • В къщурката на хълма на феите
Ренденце да чукна на дърво при мен поне с дуфастона ми идва, макар последния път да се замисли малко Mr. Green според мен при Сладката нищо не се знае, защото ти си напълно права за противозачатъчния ефект на прогестерона, но в случай, че приема му започне 2-3-4 дни преди самата О. то той може да я подпомогне, а не да я предотврати .. така че според мен да си изчака датата за М и ако няма кървене да се тества .. а следващия месец /ако се наложи, разбира се/ да си засече О. и да поговори с лекаря си, защото не ми е ясно на какъв принцип е плеснат тоя прием на дуфастона на 15ти ден при условие, че цикъла е над 30 дни ..

# 557
Незнам само чий отговор съм омаловажила.....? Изслушах всички ви и само отговорих , че за платени изследвания нямам възможност в момента. Един ден сигурно ще си направя този тест, просто няма да е сега. Обидно ми е, че ме сравнявате с някой.... Мисля, че не съм от хората, които питат и не приемат съвети.  Все тая. Изгубила съм ви времето. Ето за това се появяват и изчезват разни хора. Не всички са осведомени за всичко, а и не мисля че трябва. Човек се учи.

# 558
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

СТИГА!

roxxy_28 , темата е точно за взаимопомощ и ако някой смята, че ще го заболят пръстите да ти отговори, просто няма да го направи!

Тук става въпрос за това, че има момичета които питат, разпитват, после не правят нищо и се тюфкат!

Напълно е възможно някой да няма дори и 30лв за някакъв тест..

Хайде да запазим добрият тон, защо смятате, че всичко тук е лично...
В крайна сметка аз не съм чела темата 2 месеца, нормално е да задам въпрос за мнението Ви за нещо, което не съм чела... Не виждам нищо лошо в това да се задават въпроси. Момичетата го правят, защото смятат, че ще намерят бързи отговори. Ако не ви се отговаря, никой не ви задължава.
С този тон темата започва да се превръща в махаленска седянка...

# 559
Аз лично реагирах на това:

Много е лесно да се каже "аз вече съм минала през това...." Ами аз пък не съм. Затова и питам, като мина и аз ще мога да давам и аз мнение.

Много е лесно  ooooh!
Затова спирам. Който иска да дава съвети, да заповяда.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 16:44 от sigma

# 560
Сладката, аз мисля, че си бременна, след като си видяла бледа втора чертичка.
Това че ти идва на 34 дни, не значи че след приема на дуфастон ще ти дойде тогава.
Засичала ли си овулация, преди да приемеш дуфастона?

на 25.02 бях на лекар и ми казаха,че съм в овулация

# 561
Сладката, аз мисля, че си бременна, след като си видяла бледа втора чертичка.
Това че ти идва на 34 дни, не значи че след приема на дуфастон ще ти дойде тогава.
Засичала ли си овулация, преди да приемеш дуфастона?

на 25.02 бях на лекар и ми казаха,че съм в овулация

Значи са минали 15 дни от ову. Ако си бременна теста трябва да покаже.

# 562
Аз пък си купих семена за цветя и се запрятам....не ми се спори, не ми се приказва за глупости, защото е събота, защото пече слънце, и защото живота е прекрасен.  tongue

Сигме, айде, пиле, приключи ли за днес? Стига си работила  Mr. Green Радвам се, че съм ти помогнала в другата тема  Hug

Ло, с тез лилавите чудеса в подписа направо ми действаш ободряващо  Mr. Green Hug

# 563
Промених горният си пост.
Зузе, тръгвам, че трябва да готвя броколи, за да има после Блонди на какво да ми се смее  hahaha

# 564
Зу, аз за това съм ги сложила - да предизвикват положителни емоции Mr. Green

sigma, безплатно ли раздаваш съветите  hahaha

# 565
  • В къщурката на хълма на феите
скъпи деца, фтивам да заминавам да ме изненадват Mr. Green да видим кой ще е по-изненадан Mr. Green бъдете послушни smile3534

# 566
При все, че съм от същият град и имам някакъв опит с проблема се хвърлих с всички сили да помагам. Ако наистина финансите са проблема, нека да каже с какво разполага. дори и да не са и по силите тези 30 лева, пак съм готова да измисля кризисен план, но пък в същото време да е уместен. Даже съм готова да хукна с нея по лекари именно защото знам, че е кофти да се чудиш как да постъпиш, кой път да хванеш и на кого да вярваш. Но лично мое мнение е, че от една 3та група само, никой уважаваш себе си лекар няма да премине към конизация-директно  Shocked или пък да хвърля пациентката в притеснение. Още повече, че споменах че пап теста е доста неточен, що се отнася до състояния на остри инфекции на шийката. По точният метод не само според мен, но и според доста гинеколози е колпоскопията, която към момента не се поема от здравната каса, за съжаление. За ЧПВ теста,.....няма да говоря, че той не само не се поема, но и струва колото половин минимална работна заплата. За оплаквания и негодувания-Министарство на Здравеопазването. Много време вече се борим с тях, защото това е тотално нарушение на репродуктивните права на жените.....както и на чисто човешките ни такива....но това ми е болна тема и тема на професионални битки.

Между другото се очаква от тази година да тръгне скрининг програмата на МЗ за рак на маточната шийка....това лято уж като гледам. Да видим какво ще я измъдрят за толкова пари дето усвояват  Thinking Thinking Thinking...дебна ги аз щото са ми трън в очите  Mr. Green Mr. Green

та ......Рокси при кой лекар ходиш и финансите ли са проблема да не направиш колпоскопия. Съгласна ли си изобщо и склонна, че трябва да минеш през такава диагностика, преди да предприемеш каквото и да било лечение?

Въможно ли ти е да отделиш 30 лева, ако не да мисля някакъв вариант за помощ или познати?

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 17:13 от Звезден^Прах

# 567
Здравейте,момичета!
От много време не съм писала,понеже няма какво.Но ви чета всеки ден.
Искам да ви питам за мнението ви за Fertilaid.Знам за многото теми във форума,а и не само в него,но бих искала да прочета и вие какво мислите.Не ми е предписан от лекар,нито на мъжа ми,но имам идея да го взема за двама ни.Разбира се не съм го решила твърдо.При мъжът ми имаше отклонения в спермограмата,последва операция от варикоцеле и подобрение в резултатите.При мен няма доказан проблем,то и сериозни изследвания нямам правени.Понеже вече след 1,6 год.опити си мисля дали би оказал положителен ефект или е възможно да усложни нещата?Липсата на ефект всъщност не ме притеснява,по-скоро се страхувам да не навреди.
Стискам палци и пожелавам късмет на всички,които имат нужда. Hug

# 568
Рокси, мила, ама защо се обиждаш, никой не е казал нищо против това, че питаш, всички ти казват как да се справиш с нещата  Hug Просто имаше друг спор покрай твоя проблем, стискам ти палци бързо да си стъпиш на краката.
Прахче,  Hug това се казва отдаденост.
Сладка,  Praynig
Мецанке, айде пък дано те изненадат  Hug
Айде да се обичаме само от тука натам, а  Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 17:30 от desitkad

# 569
Сигме, така съм го почувствала , така съм го казала.

Звезден прах, ходя при д-р Скочева. Ще се произнеса след прегледа на 16-ти, след като ми види МБ. Да, парите са проблем, но преди този преглед не мисля да предприемам друго.

Общи условия

Активация на акаунт