Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,на 24.10 ставам на 35,ама акъла ми е на 15 Crazy

А така ... кой бил роден на мойта дата  Crossing Arms Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

sladkata2 дано от съмненията ти излезне положително тестче , а за кога не чакаш  Heart Eyes

Чакам за около 13.03

# 256
Ама че ви обичам  Heart Eyes
Честитим си всичко значи, Дони мерси, ще лепна тия дни една снимка да ме видите как съм се докарала с брИтона  Mr. Green
Мецинка, честита лентичка  Hug
Прахче, гадна леля  #2gunfire Ще се присъединя към теб и ти казвам наздраве  newsm24
Стели, не си дърта ейй, това да не го мислиш, моята етърва е на 34 след 3 месеца става на 35 и миналия ноември роди моя племенник, ама те не го бяха много планували, уфф, а при нас с многото планове затова така става  Crazy  Hug
Хубава вечер, прекрасни  Hug

# 257

Имаш още няколко дена ... дано наистина не дойде  Praynig Hug

# 258
  • Варна
Меци,под стрес съм от доста време,а и един път съм имала проблем с пролактина Sick

# 259
Меци, не знам дали ще прозвучи несириозно, извини ме, но много ме е жал като обясняваш как те боли и как живееш с това години наред. Бях гледала едно видео, как едно момиче с аденом на хипофизата обяснява как са я излекували в център егология. Не зная повече подробности, но ако искаш провери за какво става въпрос.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 21:52 от white duck

# 260
  • В градината...
Eee, то човек да не се пошегува бе  smile3506

# 261
  • В къщурката на хълма на феите
Естела между другото щом имаш проблем с пролактина, не е лошо да си изследваш и едно ТСХ профилактично, защото и той може да предизвика сухота в кожата, сърбеж, цепене и т.н. особено по гърдите и лицето .. аз по принцип не бях с много висок ТСХ, ама като започнах да пия Л-тироксина и веднага започнаха промените по лицето ми ..
Пате don't worry ще ми мине - работя старателно по въпроса Hug

# 262
  • Варна
Меци,ако ти кажа,че имам невродермит,това може ли да има нещо общо и със сърбежа,мамка му,писна ми вече,тоя стрес,къде ли не се опитва да избие,когато имах проблем с пролактина беше 2008,тогава течеше прозрачна течност от гърдите ми,беше ,жасно,задължително ще го изследвам това ТСХ #2gunfire #2gunfire

# 263
Честито бебче на Щастливка  bouquet Жив и здрав да е.
Звездичке, браво за хубавите новини Hug
Деси, честита прическа.

# 264
Естела през 2008 не те ли провериха за аденом? честно казано с невродермита не съм много запозната и не мога да изкажа мнение Blush

# 265
  • Варна
Провери ме док,нищо Shocked,когато правих изследване за пролактина,бях с около 300 над допустимото,доктора откачи,същия ден ме прати,веднага ме провериха,док даже ме пита как стоя на краката си,а аз единствено се притеснявах що ми тече"нещо"от гърдите,пих некви гадни хапчета,4 на брой,ужасно скъпи и на 3-тото спрях,щот ми ставаше лошо,не мога да се сетя как се казва,след хапчетата всичко беше в норма,невродермита го получих скоро,с ужасен сърбеж и зачервяване по тялото и лицето,пак поради стрес се получава,един път дойде ли ти на главата,оттърване нема #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 266
udis честито  Hug Hug Hug
Да е жив и здрав Борис на мама Щастливка,много да се слушат
Деси честита прическа и добре дошла в клуба  Peace
естела дано не е нищо сериозно  Praynig
много ви  Hug  лека и бебеносна

# 267
  • shumen
Честито бебе Борис на мама Щастливка.Да е жив,здрав и много да ги радва!

# 268
Естела какво визираме под "провери", пратил те е на ЯМР?!?! ма той е урод .. как ще те изнудва да плащаш толкова пари за ЯМР като нищо не му пречи да те пусне през здравна каса .. и не виждам защо е била тая истерия, моя аденом като го отриха бях с ниво на пролактина 4 пъти над горната референтна граница и нямах секреция от гърдите .. но пък напълнях и имах смъртоносно главоболие и размазан поглед .. а ужасно скъпите 4 хапчета са били най-вероятно достинекс .. то или това, или бромокриптин, или перлодел, ама и двете не са достатъчно пречистени и имат още повече странични ефекти .. достинекса стандартно докарва гадене, главоболие, кървене от носа, непоносимост към светлина, високо кръвно, учестен пулс и спонтанно заспиване .. аз ги изпробвах всичките и не са забавни Mr. Green ама аз вече 4та година го пия и се надявам като мина пак през ЯМР да ме зарадват, че аденома се е смалил още Praynig

# 269

Общи условия

Активация на акаунт