Отговори
# 570
като стана дума за пробиотик, за възрастен (мен) кой бихте препоръчали? имам проблеми със стомаха

# 571
за възрастен нямам представа, но този ми го препоръчаха в аптеката, може да питате личния или в аптека.
също и кисело мляко с лактобациликус булгарикус. (една верея е така)

п.п. под този имам предвид бифиформ мини дробс, капки е.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 23:47 от jos

# 572
Джада, мноооооого достоверен източник, занимаващ се професионално с това, препоръчва: Ентеросан, както и Лиолакт, и никога Лактофлор.  Peace

# 573
  • у нас
кога започнах, кога взех заплата за половин месец Whistling

# 574
  • София
кога започнах, кога взех заплата за половин месец Whistling
Честита заплата Simple Smile Със здраве и кеф да си я изхарчиш.

Момичета в Младост - пуснали са нови места за ясло-градините там.
Гери, късмет за новите места, има обявени бройки за 2010 набор.

# 575
бравос, да сте живи и здрави семейството да харчите паричките Simple Smile и още много заплати да има Simple Smile

айде и това време да се оправя, че да ходим на по-дълги разходки навън.
дребосъчка няма сега т, дано да върви към оправяне.
да са здрави всички дечица  Hug

# 576
Здравейте,момичета,
как сте след тази нощ  Crazy
Дари изобщо не го усети земетресението,обаче какъв смях  беше с кучето,като почна да се пързаля легнала по пода и като скочи не може да уцели вратата и се блъска в нея  Joy

аз малко съм гузна,че не съм влизала с месеци,обаче изобщо не ми остава време.
Захванах се с ремонта на къщата в Рила и все там вися. Преди това Дария беше доста болна ,стоя 5 дни с 40 гр. Т. и нямаше сваляне това чудо  ooooh! ,или пък сме все на вън в хубавото време.
не съм и чела ,сега ще се опитам да се върна да ви прочета поне тази тема.

Иначе,като цяло сме добре - малката се заформя невероятен инат и не знам как да се оправям с нея. отделно и дай да се катери само ,като паяк е. говори вече доста неща и направо си водим диалог  Mr. Green
сега имаме нов период ,в който категорично отказа кошарата (даже я приема ,като наказание  Tired) и иска да спи (заспи, защото после я местим ) при нас и то върху мен. та май ще я махам тази кошара и ще монтираме голямото и легло. започна да си пъха пръстите в устата, та и с това се боря.
Спрях я от кухнята и сега си яде само от нашето ядене.

не ни приеха в ясла и ще си се гледаме още.

сега ще попрочета какви теми дискутирате и ще пиша пак.

# 577
  • София

Мерси  Hug !Наистина ще имам нужда от положителната енергия на всички ви!Дано този път да стане!

# 578
Недоспали сме след тази нощ, и се надявам да не се повтаря, защото си е страшничко...

Относно кошарата - Ивайло преди месец нпкъде категорично я отказа, ревеше вътре, научи се да излиза (с главата надолу) и ние я махнахме. Сега спи на нормално единично легло. За всеки случай съм сложила едно матраче  на земята, ако реши да падне от леглото. Досега не е падал.  Hug

# 579

Мерси  Hug !Наистина ще имам нужда от положителната енергия на всички ви!Дано този път да стане!
късмет и от мен, знам колко е неприятно това очакване!
дано ви приемат.

gala, и мойта щерка сега си лапа пръстите и си рови по кучешките зъби, от 5-6 мес.бебе не го е правила... и ние водим диалог, обаче ония ден се научи да казва "не искам" и прави изречения с това: " не искам супка", облича не иска", " саммаа не искам", "аз не искам, не искам" и ми се смее Simple Smile)))
питам я е, мами друго освен не искам не знаеш ли  Laughing и тя "не искам"  Joy
смешки.
сега има някаква периодична температура за по дестина минути се явява 37, 37.1...
как свалихте Вие температурата. При нас тази с около 39 и над премина, близо 4 дни я смъквах с панадол, миг, лепенки и какво ли не.
При вас от какво беше температурата, болничка ли беше, планината помогна ли за бързо оздравяване?

# 580
Оооооох, майчета!
Нали си похвалих детето, че ачка често, откакто е в Троян. Е, да, ама не! Днес вече 5 ден не се е изхождал, т.е. откакто тръгнах аз. Утре няма да има с какво да го закарат до болницата да му направят клизма, защото са на вилата. Затова тази вечер ще отидат до там. Пък ако ги върнат, не знам.... А аз седя и рева, сякаш нещо страшно става. Чувствам се, сякаш съм предала детето си. Така ми се иска да съм там, то какво ли може да направя повече, но така като не мога да го видя ми е още по-криво.  
П.П. В болницата в Троян, нямало дежурен лекар след 17 часа, нито медицинско лице, което да направи клизма. Свекърва ми се примолила за адрес и тел. на някой педиатър в града и така отишли при някаква лекарка, която му предписала нещо хомеопатично и казала да направят клизма с физиологичен разтвор, а не със сапунена вода. И това бил прегледа. Сега съм още по-притеснена...
Ако и утре не свърши работата, какво да правя? Чак в четвъртък ще отидем със свекъра с колата, а тогава никой няма да има и преди 17 часа в болницата. Ще е минало една седмица без ако (от миналия четвъртък не е ачкал) и вече наистина няма да знам какво, накъде и как!

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 20:12 от velizarka_8

# 581
велизарка, с цялото ми уважение към работещите в тази болница, ама е каква е тая болница където след 17.00 да няма кой една клизма да направи Shocked. Че то в здравния пункт на селото на майка ми има кой да свърши тази работа. А Ники да не би да има нервно стомахче (или как там се казваше), моя позната беше така и при смяна на обстановката спираше да ходи по голяма нужда. Веднъж бяхме 6 дни заедно на едно място по работа и тя нито веднъж не се изходи милата Sad А той как се е чувствал сега? Миличкото, дано утре вече да свърши работата!

# 582
  • у нас
не знам какъв е вашия случай със запека, но при Рая нищо не помагаше- по 4-5 дни не ходи, а като и дойде музата - дарадонки и рев и кръв от напъване. Голям зор голямо чудо. Открих един продукт в айхерб- излиза ми 20-тина лв с доставката. ....ами давам и след 2 часа има резултат. До сега е безотказно- поне 5-6 пъти съм давала. Съдържа чест екстракт от слива и пребиотик. Много съм доволна, ще си поръчам пак. Държа да подчертая че преди това съм и давала по 2 пюрета слиза от предлаганите на нашия пазар- резултат нямаше!

# 583
Еххх, вече свършил работата.
bubolechence, нямам представа каква е тази болница, но като няма дежурен лекар да назначи, никоя сестра на своя глава няма да направи клизма. В това съм сигурна! Не че не могат, далеч съм от тази мисъл... Но явно така работят там. Може през нощта да са на повикване само за спешни случаи, не знам. Но не е нервен стомах. Мъжът ми е така и се случва обратното - като е напрегнат може и по 3-4 пъти да ходи. Но Ники явно ще е като мен.
Рали, сега ще пробвам с тези хомеопатичните, че нещо съм жестоко предубедена за предлаганите в нета продукти, които не са в аптечната мрежа. Не че там няма измислени, като от репортажа за хапченцата на д-р Тошков.... Ако е за мен няма проблем, но за детето... Засега пюрето от сушени сини сливи на Гербер действа. Може би са се насъбрали и смяна на климата и действията на свеки, като това да му дава по цял банан, след като знае проблема му, или пък овче сирене (имал обрив по крачетата, та се поскарахме по тел. да не му го дава, не е казано, че е от него, но то ще си проличи като го спрат). Добре, че бабчето ми е там.

# 584
буболече, мерси за инфото. че тук в тоя форум се събрахме много constipated chicken, било то мами или деца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт