Отговори
# 585
  • у нас
velizarka_8 упех Peace за себе си аз вече знам- дано намерите точния продукт  bouquet

# 586
Ейййй Софийски и Пернишки мами, добре ли сте?
Преживяхме нещо много страшно.....не знам за вас, но аз не помня да съм се страхувала така през живота си.....но сега е различно, сега съм Майка....много по-страшно е, толкова толкова ме беше страх за детето ми...и още живея с този страх, знам че ще отмине, но за сега така ми е свито сърцето, всеки момент очаквам ужаса да се повтори, само се оглеждам и ослушвам като гърмян заек, снощи пак не можах да спа....намразих я тази стая, в която преживяхме целия кошмар, ние не бяхме от тези, които излязоха...та всичко си преживяхме сами в нас и сега като влизам в спалнята и сърцето ми спира...вчера следобяд дори не посмях да си приспя детето там и да го оставя само, приспах я в количката в хола до мен, но сега спи там, аз съм сама и само тръпна при всеки шум....как само бумтеше всичко и се тресеше....кошмар!

# 587
vesy_evi  Hug

аз снощи трябваше да съм сама  с детето, ама се обадих на брат ми да дойде да спи тук...абсурд да остана сама...  Hug

# 588
Силно е било и то много! Тук едва се е усетило, аз въобще пък не съм го отразила, само мъж ми помислил, че някой влиза, даже не разбрал какво става. На другия ден чух по новините. Тук усетихме доооста здраво турското земетресение преди около 10 години, може и повече да са минали. Но си беше страшно. Както казва vesi_evi, сега е съвсем различно, защото треперим за малките душички! Дано не се повтаря в тази си сила!!!

# 589
Аз  не се уплаших кой знае колко -може би съм била много сънена,не знам, но след като днес видях как в двора на училището до нас е паднало дърво череша на около 20 г.( а може и повече) изкоренено ,чак се учудвам.
и не че са го вдигнали още- седи си на земята посред двора.

# 590
Случайно отворих сайта на МБАЛ "Св. София" в Бургас и виждам гостуващ специалист доц.д-р Миглена Георгиева. Гледам, гледам, датата е 27.05. /неделя/. Обаждам се, то всички часове заети. Но другата седмица ще се обадя да запиша час за следващото гостуване. Еееее, има светлинка в тунела!

# 591
  • у нас
момичета поръчах на Рая тези но са и доста големи Sad страхотни са иначе- стелката е 13 см, по номер с5.5- ако някой прояви интерес Hug

# 592
  • на североизток
Аз проявявам интерес, само кажи цена Mr. Green и дай някакъв линк да се видят по-добре

# 593
  • у нас
пиша ти на лични

# 594
Рали, много са хубави Simple Smile Е, колко са и големи на Рая, то не е проблем ако има място отпред при пръстчетата, тъкмо ще ги носи по-дълго време Wink Въпросът е да са и добре около глезена, че да не и падат, Мая сега ходи с едни маратонки Nike, които отпред са и доста големи, но няма проблем, търчи си и не и пречи. Гумените и ботуши също отпред имат доста място, но пак не е проблем....не знам де, ти си решаваш, но според мен едва ли са и толкова големи, все пак щом стелката е 13см, колко и е крачето, ако е към 11см си е ок.
А иначе стелката мекичка ли е, ако можеш дай линк от къде си ги поръчала, че и на мен много ми харесеха.

# 595
  • у нас
крачето е 12 см но са като налъми просто няма начин. върви и шльопа

# 596
  • на североизток
Да не са много широки? Колко см е ширината?
То и нашето краче е дълго, а пък тясно и не всички модели и стоят добре, по-точно не стоят, а падат Laughing

# 597
  • у нас
не- не падат и са тясно краче Peace вече ги продадох Simple Smile

# 598
това кроксове ли са?

за едно добро утро Simple Smile
колко е хубаво да живееш на по-ниските етажи при земетресение...

попаднах на тоя клип и се зачудих какво ли е усещането да си горе в момент на трус Wink
със сигурност са разчетени за такова нещо, но се поставих на мястото на снимащия и ....
http://www.artifacting.com/blog/2010/09/climbing-a-1768-foot-transmission-tower/

# 599
това кроксове ли са?

На мен ми приличат на найкове.

Общи условия

Активация на акаунт