Отговори
# 600
Изобщо не разбрах тия за какво го биха целия този път,но за първи път ми капе вода от ръцете от напрежение. мен ме е страх от високо и от втория етаж,камо ли не нещо такова  Crazy Crazy Crazy

# 601
  • София
това кроксове ли са?

На мен ми приличат на найкове.
Май, май са си найкове Wink

Маша, страхотен аватар и подпис!

# 602
Хахах, мерси Гери. (сигурно визираш предишния  Wink)

# 603
  • София
Хахах, мерси Гери. (сигурно визираш предишния  Wink)
Хахаха Да!Ама и този си го бива  Grinning .

# 604
Здравейте, мамита  Hug Не съм ви чела и писала от сума ти време, но напоследък ме е обзела една носталгия по бебешката ни темичка...
Tommelise, найкчетата са страхотни, но ти се чудя как си решила да поръчаш 5,5? Ние ги имаме същите в лилаво и са 3,5 - идеални са й на дребка(и много удобни), а доколкото си спомням и твоята мадама не беше много едра  Peace

# 605
Моето диваненце се завърна! Има силна хрема, обрив и ударено на главичката. Това е то, много баби-хилаво дете  Joy Иначе е весел, усмихнат и много ми се зарадва, а аз се притеснявах дали ще ме познае... Бузите му ми се виждат още по-големи. Представям си какво тъпкане е било  hahaha "ето, баби", и другата и третата и от всяка баба по една хапка. Да не говоря за дядовците.   Laughing
Еххххх, вече съм спокойна!

# 606
  • у нас
fata_morgana  ти ме преби с камъни Laughing сега поръчах 4.5 ooooh! вашата стелка колко е и колко е крачето Crazy

# 607
В момента не мога да ти кажа, защото е обута с тях и командирована у баба си  Mr. Green , но по принцип сега носим 19-ти номер от българската номерация. Точни са й, даже е с чорапче отдолу, но пък "лепките" не са много дълги. За сравнение - на братовчедка ми щерката е със същата държина краче, но по-широко и носят 20-ти, а иначе тя сега поръча друг модел на Найк - 4,5, но още не са дошли и не знам как ще са.  Peace

# 608
  • у нас
Рая е между 19 и 20 надявам се тези да са и ок, крачето е тясно

# 609
леле, явно Иво е с голямо краче, защото носи 24-25 номер Simple Smile.

# 610
aissa, и Дани е с 24-25-ти номер, но нали са мъже - нормално е за тях  Wink

# 611
Здравейте,

Като прочетох последните два коментара се успокоих, сега от 23 ще минаваме на 24 номер.

Има ли още дечица с незатворени фонтанели?
Всеки ден давам Вигантол по 2 капки, така ми беше казала педиатърката, няколко пъти я питах и ми казваше да не го спирам. С Деавит-а правих почивки но от както започнах с Вигантола не съм му го спирала, с изключение понякога пропускам 1-2 ден на седмица, ако пътуваме някъде.

# 612
Здравейте,

Като прочетох последните два коментара се успокоих, сега от 23 ще минаваме на 24 номер.

Има ли още дечица с незатворени фонтанели?
Всеки ден давам Вигантол по 2 капки, така ми беше казала педиатърката, няколко пъти я питах и ми казваше да не го спирам. С Деавит-а правих почивки но от както започнах с Вигантола не съм му го спирала, с изключение понякога пропускам 1-2 ден на седмица, ако пътуваме някъде.
ние имаме обувки с номера, съответстващи на 24.

А за фотнанелата поне тази отгоре до 2 г. възраст е нормално да се затвори. Предполагам и да има някой друг милиметър не може да се усети, при Вас много ли трябва да се затваря още? При някои деца това е бавен процес, дано не са Ви притеснили, потърсете и второ мнение и задължително всеки ден на слънце, когато позволява поне 15-20 мин без шапка Simple Smile

# 613
jos, като проверявам е един пръст, даже не е по-твърдо на местото където не се е затворило, усеща се пуслиране като проверявам. Като начало му беше по-голяма фонтанелата, но знаех че до 2 години се затваря и не се притеснявах много. Но вече останаха няколко месеца.
Иначе не съм напрашена от докторката, даже не е казвала да има нещо притиснително, просто си беше по-голяма от началото и ми беше казвала да давам витамин Д без прекъсване.

# 614
използвайте слънчевите дни тези месеци да излиза детенцето повече навън, когато не е силно слънцето и около обяд нека е без шапка Simple Smile дано всичко е наред  Hug
лятото не Ви ли предложи да прекъснете малко вит.Д поне в слънчевите седмици?

И мисля, няма за какво да се притеснявате, наистина, ако детето е добре и изследванията му досега са добри.

Общи условия

Активация на акаунт