Отговори
# 75
Охххх, дано скoро се подобри съня ви! Разликата е огромна, когато се наспиваш! Наистина излизат по двойки - кучешки и кътник. И почивка няма, едните избият, почват другите два... Ники през деня е спокоен, само че ръба всичко. Масата ни е масив - цялата е на резки по ръба, кошарата също, за играчките да не говоря. Но по друг начин не проявява болката. Сега давам само Калкареята и много добре му действа. Спинка си, спокоен е, пробвам да не давам една седмица и на 2-та, 3-та нощ започва да се буди по 2-3 пъти. Но ще продължа да давам. Иначе свещичките не съм ги ползвала скоро, дано не се наложи! Имат ефект поне при нас, ако си ги пробвала - пиши дали действат на Дара.
Всичко си струва - раждането, неспането, коликите, плача, то колко има за изброяване.... Но само като се усмихнат и всичко остава на заден план. Въпреки това си трябва много търпение! 
Уфффф, ставам че тати заспа на лежанката, сега как ще се местим, с какви увещания  hahaha

# 76
  • у нас
Рая вече нареди всички зъби с изключение на вторите кътници, но те си никнат към 2 год възраст.
ние се оправихме от единия вирус , но от днес сме с втори ooooh! направо ми се реве. такава кашлица вади, че ми идва да се изкашлям аз вместо нея Confused започнахме хапове, дано се оправя по -бързо и да е здравичка вече Praynig

# 77
Велизарче, то е ясно, че всичко се компенсира. Малко се пошегувах, че ще се гръмна Laughing - просто така си мисля, че ако не знаех какво неспане ме чака, щях да се чудя как ще издържа. Но ето, че издържам вече година и половина - къде ще ходя Wink. Но честно казано малко майки биха издържали на мое място - на тази възраст повечето от тях се решават да пробват един или друг метод.. то и аз си се чудя на себе си всъщност Mr. Green.
Свещичките само не сме ги пробвали още. Я ми кажи ти колко продължително даваш калкареята - примерно всяка нощ за колко нощи подред - седмица, две, постоянно? Ние давахме само преди лягане по две зрънца, не даваме три пъти по две, както беше писал Михайлов. Но правим и почивка, защото все пак никой не ми е казал точно как мога да ги давам.

Рали, пак ли Sad?! Да не е останала кашлицата от предишния вирус? Дано мине по-бързо Praynig!

# 78
Свещичките само не сме ги пробвали още. Я ми кажи ти колко продължително даваш калкареята - примерно всяка нощ за колко нощи подред - седмица, две, постоянно? Ние давахме само преди лягане по две зрънца, не даваме три пъти по две, както беше писал Михайлов. Но правим и почивка, защото все пак никой не ми е казал точно как мога да ги давам.
Давам 2 пъти по 3 гранулки (направо в устата) за две седмици или докато пробият връхчетата на зъбките. После една седмица спирам и тогава, ако стане сложно слагам свещичка вечер.  Но последния път не се наложи. Все пак 2 пъти като се събуди не е болка.....
Аз бях на предела, но не съжалявам, че опитах с нареваването. Сега е друго! Но вие се кърмите и дори и да се решиш да пробваш този начин, едва ли ще има успех, а и кърмата може да намалее, малко не ги разбирам тези неща за кърменето, но така си го представям.
Хич не е за шега гръмването. В началните месеци, когато изоооообщо не спеше по цяла нощ, само рев - рев - рев, тогава си мислех, как ако знаех какво ме чака нямаше да се реша да забременея ( в смисъл нямаше да е планирано, а по случайност Laughing). Но пък сега си имаме тези слънца

# 79
  • у нас
категорично не е от предното Confused днес от сутринта не се е обаждала да кашля, но нощес ooooh!

# 80
  • София
Велизарка, нещо май се ослушваш днес...  Wink Ако не се лъжа имаш повод да почерпиш за имен ден! Да ти е живо и здраво името и само с добро да се споменава!  bouquet
Честит имен ден и на Гала!!! Желая здраве, щастие и късмет! newsm51
ivcho81, Честит Рожден Ден!!! С пожелание за много усмивки и сбъднати мечти! smile3525 Как е Ема? Отдавна не си се включвала.

Ох, голяяяям зор с тия кучешки. Sad На дневен ред са долните два и нямам мира нито денем нито нощем.  Tired Отивам да си сипя едно кафе и се връщам да ви дочета.

# 81
  • В царството на мечтите
тези зъби и нас много ми мъчат само гледа да си лапне ръцете и да ги гризе. Не пръст, а цялата ръка и се вижда милата как се чеши. Сега излизат кучешките

# 82
Мирка, прави си. Взимам си бележка  Blush

Аз нали си тача повече Гергьовден, днес ми е леко чужд празника. Иначе на работа се черпим на този ден, защото на 6-ти май не остава ред за мен.
Е, ще отпразнуваме семейно, той мъжУ само чака повод  hahaha След това на 6-ти пак  Joy
Но така си е, имам имен ден, няма да се крия  Laughing
Честит празник и на адашката ми!
Честит Рожден Ден на ivcho81!
Бъдете здрави и много щастливи!

# 83
  • В царството на мечтите
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ пожелавам само хубави моменти и многоооо здраве за всички  bouquet

# 84
  • у нас
      има ли и др дете освен Рая, кето отказва мляко преди сън newsm78

# 85
Има, Рали, има! Когато направи годинка отказа АМ!

# 86
  • у нас
бялагяря - ч лекичко се притесних.

Дано и др мами споделят

# 87
  • Варна
Рали, голямото ми момче отказа вечерното мляко на тази възраст. Но пък и тогава се изхранваш почти само с кисело мляко.

# 88
Галче,честит празник   bouquet!
Илианка,каква пловдивска среща,нещо съм изпуснала  Mr. Green,и ние искаме да се дотътрим  Joy,ще е доста интересно,поне вие сте ни близо!
Ние с твърдото ако,няма да се оправим,овесени ядки,сини сливи сушени на сироп,какво ли небеше,оправи се за 2 дена и пак се запече...в сряда сме на консултация и ще видим какво ще каже доки.Круши и киви и дадох днес,ще видим после резултата!
Люляче  Hug!
Поздрави на всички  Hug!

# 89
  • у нас
Дани и ние сме така Confused пробвай пробиотици - имат ефект поне при нас

Общи условия

Активация на акаунт