Отговори
# 105
  • у нас
чакам.... newsm56

# 106
Дано скоро ти кажат резултата. Много е изнервящо това чакане, знам го от опит.

Момичета, да ви питам, има ли някоя, която още пасира храната на детето си?  Embarassed

# 107
  • у нас
аз Laughing а има всички зъби без вторите кътници- рупа солети, бисквити... но ядене не ще

# 108
  • Пловдив
Дани, наложи се Жоро да застъпи наряд в събота, та идването до Пазарджик се отлага засега...

Момичета, какво ще се разберем за събота - ще се виждаме ли? Времето го дават чудесно - към 20 градуса, та ако искате може и в градската градина на центъра newsm78

# 109
Мъниче, аз като предложих първоначално среща като се стопли имах предвид точно на открито да се видим, но когато размислих установих, че в заведение ще е по-удачно - иначе и две думи няма да можем да разменим от търчане след мъниците.  Laughing Но все пак казвайте, аз съм навита и на двата варианта.  Hug Всеки да сподели и по кое време му е най-удобно.

Рали, успокои ме поста ти, макар че защо ли...  Joy Теди също яде много неща на парчета, но не и манджите. Все се измъчвам, че аз съм виновна...

# 110
  • у нас
пускайте ги и  днес- утре пак  Whistling

# 111
пускайте ги и  днес- утре пак  Whistling

hahaha

# 112
Tomelise, докогато кажеш! Simple Smile

Тонинце, аз не пасирам, никога не съм пасирала, но от кухнята му взимам храна за 9-12 месечно, която е дооооста раздробена. Той яде парчета без проблем, но понеже няма достатъчно зъби и ги дъвчи хапките си по 5 часа, това пък много изнервя мама Joy Joy Та затова, смленичко с лъжицата и бам бам... Simple Smile

Ех, Пловдив... размечтахте ме за любимия ми град, момичета Blush Липсва ми.

# 113
  • При моето слънце
И на мен ми се иска да дойдем на срещата, но първо трябва да ангажирам мъжо да ни кара, и второ - нещо срамът ми е в повече  Embarassed  Mr. Green

# 114
petiofi83 , ти от къде си? А колкото до срама - бива ли такова нещо.  Laughing Аз съм от два дни и вече "горя" да се запозная съссептемврийските майчета, пък ти - срам. Недей така. Сигурна съм, че ще е много весело!

bubolechence , точно де, и на мен ми е по-лесно да го нахранвам за 5 минути, затова и толкова до късно останахме с тази порочна практика. А сега вече парчета не ще! Ако тръгне наистина скоро на ясла, там храната си е нормална, как ще свикне, не знам... Ти да не си учила в Пловдив? Защо не дойдеш да си припомниш любимия град. Пролетно време е приказен...  Heart Eyes

# 115
Да, там учих. Освен това половината рода на мъжо е оттам. Като се постопли повече ще дойдем. Мнооого е хубав Пловдив, като цъфнат тези ми ти липииии!  Heart Eyes

# 116
  • В царството на мечтите
Аз пасирам ако нещо не иска да го яде  Embarassed Аз срещата много ме се идва ама не знам за тази събота да ли ще стане. Иначе съм и за двете

# 117
  • Пловдив
petiofi83, ама спокойно бе, хора не ядем Mr. Green
За срещата - да се чувства всеки поканен - колкото повече - толкова по-весело hahaha

По въпроса за храната - аз нали захранвах по ЗВБ, та никога нито съм пасирала, нито съм дробила newsm78

Рали и утре ще стискаме

# 118
Велизарче, на вас някой предписа ли ви по този начин калкареята или ти си прочела някъде? Разбирам, че ти я даваш и през деня (щом по два пъти на ден), а и Михайлов я изписва, само че по три пъти по две. Та се чудя дали ние като й даваме само по две преди лягане, дали има някакъв ефект изобщо newsm78... че то много разлика не виждам с нощите, в които не й даваме Rolling Eyes.

Дани, още нещо се сетих за по-безпроблемно изхождане - пробвай с пшеничен зародиш, знам, че и там го продават. А е супер полезен! Аз на Дара й слагам по малко във всичко почти. Навсякъде казват да не се слага по много, точно защото може да предизвика диария, така че е идеален пък при запек. Не съм го изпробвала, защото тя имаше запек само веднъж преди доста време, но пък си се изхожда всеки ден, или ако пропусне, на другия ден е обикновено два пъти. Така че нищо не пречи да опиташ и с него. Защото ти каза, че Диди се чувства некомфортно, докато при Ники на Велизарка явно това си му е нормалното, да ходи веднъж на няколко дни.

Мъничето спомена, че Дидко се учи да се облича - и Дара проявява интерес към обуване и събуване на панталони, и добре се справя с моя помощ. Аа, а чорапи и обувки отдавна се опитва да си слага. Чорапите обаче успява да си ги надява на ръцете, като ръкавици Laughing.

# 119
Здравейте мили мои Peace
аз се позагубих,но с тези зъбиииии софия-плевен,плевен-софия го взимам на магия вече ooooh!
Нямам търпение да станат тези постоянни конструкций,че ми писна да ям само картофено пюре,и пасарини супи #Cussing outИ то да слабеех ми нееее,леле ай кажете ми,луда работа
Катрин вече спи на яслата,приспособи се,взимала участие в гимнастиката даже,нали ми е танцувална,като цяло сме ок(пу-пу)
Ние си стоим с 11 зъба от 2-3 месеца и няма развитие,но пък яде всичко,не подбира Joy
Отивам след малко на масаж с шоколад,мммм нямам търпение да се поглезя,подарък ми е за рождения ден,и още не съм го използвала,ама защото преди години ходих още във Варна като живеех и така ме беше натискала една,че после 3 дена немога да седна и оттогава Naughty
Хайде лек и слънчеев!!!!

Общи условия

Активация на акаунт