Моя е приет в градината на второ желание. И понеже предположих, че от градината на първо желание ще могат да предвидят долу-горе дали има шансове да се вредим при тях на второ класиране, отидох да проверя. И каква беше изненадата ми като разбрах, че системата изобщо не ги е уведомила за кандидатстването на моя син! Нямало го и сред отхвърлените, при все че разполагаха с информация и за тях, и за деца, чието второ желание е въпросното ОДЗ. Според тях изобщо не съм подала документи и бяха в шах като влязох в профила си през техния компютър! Ходих да поразпитам в дирекция Образование и според тях щом е приет на второ желание, автоматично отпадал от класирането за първото. Поправете ме ако греша, но не трябва ли да се пробва на първо желание с приоритет, след това на второто и накрая на третото; или от дирекцията започват да броят от 2? Сега седя глупаво и дебна колко деца от класираните ще се запишат, та белким се отвори едно ъгълче за горкото ми дете на второ класиране 
Оплаках се пък

.Щанса беше малък 60 деца за 5 места.Втора под чертата е ,но това изобщо не ме грее
.
. Извади късмет диването и го изтеглиха на лотарията 
не съм толкова компетентна.