Отговори
# 240
J_M_M, ЧЕСТИТО И НА ВАС!!! И благодаря за пожеланията!!!!

# 241
metchopooh честита ви ясла и честита нова работа Simple Smile

и аз да кажа по въпросите
гърнето- седим на гърне единствено в яслата, откакто тръгна там се научи един единствен плюс.
Не знам как сте вие , но ние сме постоянно болни, което много вече взе да ме притеснява.
Изкарахме бронхит, конюнктивит, а пък да не говорим, че постоянно сме със сополи.

за говоренето- все още продължаваме да говори по бебешки и неразбрано,основните думи иначе, ги знае.
за удрянето- ни не се бием, даже сме срамежливи на детските площадки, винаги му вземат играчките от ръцете и съответно след това почва едно тръшкане и рев.

Искам да се присъединя към групата на фейсбука, може ли някой на лични да ми каже, как става това Hug

# 242
И ние сме приети на ясла Whistling.След такива неща които споделя *gest*не знам да се радвам ли или не Thinking
Смятам да ходя на разговор с педогожката, мед.сестра и евентуално ако се вредя при директорката.
Какво да питам обаче идея си нямам newsm78.Жокерче Embarassed,че да не ме гледат като извънземна.
Ние такива заведения не сме посещавали и малко ми е тъмна индия Rolling Eyes
Честито на megan@ и J_M_M  bouquet.
Биби не се тревожи Hug.Не искам да те притеснявам.Временно съм без телефон Embarassed Embarassed EmbarassedТя поразпитала из квартала.Мненията са 50/50 като за всяко нещо.
Аз също смятам да поразпитам майките сред нас и да отида на място в нашата ясла.Пък да видим Thinking

# 243
Благодаря на всички , които ми пратиха покани за фейсбука. Hug
Вече се присъединих и покъсно ще кача снимка за колажа Simple Smile

Бъни
 казват , че боледуват така само първата година, трябвало да си изградат имунитет, така че няма страшно.

# 244
Бъни и моя батко като тръгна на градина бяхме седмица там,две болни после пак две там една болен.Но това беше около 3 месеца и после си беше редовен.Явно като започнат повече да контактуват с други деца и да обменят помежду си вирусчета и микроби,на организма му трябва време да се нагоди към ситуацията.Надявам се на есен малкия да е по-малко болен защото нашия бати каквото има в градината го носи в къщи,дано е поне малко от полза.На есен ще сме направо първа група,понеже съм доволна от госпожите на баткото и го записах малкия пак при тях.
Лека вечер на всички.

# 245
Момичат как режете ноктите.При нас стана мисия невъзможна.Като орел е  hahaha

# 246

Охххх,ако и видиш краката какви са Sad а за ръцете - все се подлъгваме с един лак(е Даумекзол е лака Mr. Green ,ама пак) и  тя като иска и казвам:Аааа как лак,то на тези нокти лак не може да стой и тя носи нокторезачката и така или пък използвам,че много иска да отиде на гости при едно приятелче и казвам,че с тези нокти ще я одраска,ще я заболи и бля бля и че НЕ може да ходим така Mr. Green
НО краката с нищо не помага,само веднъж дойде сама и то явно ,защото и боцкаха(че тя е малко с криви пръстчета и растат едни  Crazy)
Иначе да се похваля,че и ние от 1ви септември живот и здраве сме на ясла Simple Smile
МНого говори моето момиченце,много,непрестанно е с въпроси :Мамо,ко ядат?Мамо,ко е това?Мамо,кой е това? Това наше ли е?Мамо,вали ли?Може излезнем,сега вали не. Heart Eyes
Постоянно,ама е много много сладко като вече си водим разговори свободно. Heart Eyes
И сме без памперс,само като спи слагаме Heart Eyes

# 247
Бъни, Сашко също не даваше и му ги режех почти до 3г. като спеше! В първите 30-ина минути нали спят дълбоко и тогава се правех на жената-ластик и се увивах в странни пози, но това беше единственият шанс. Виж, Тулумбичка е друго нещо - нея я научих от съвсем малка да ѝ ги режа като е в "съзнание" и нямам никакви проблеми.
sparkling eyes, браво на Дари за яслата и за бърборенето! Пораснаха ни децата вече...
Аз си имам свекита на гости и това, като никога, ме радва... Laughing
Хубав, слънчев ден! Sunglasses

# 248
Ние нокти режем само по един начин - отдолу-нагоре. Слагам го да седне на столче и сядам на земята или нещо нисичко. Странно, но тогава е спокоен.

# 249
# 250
Честит празник мили дечица Hug.
Мирно, щастливо и пълно с усмивки детство за всички сладки априлчета Hug
Моето зайче вече не е кърмаче.Учудващо, но ми е мъчно.Толкова оревах как да отбивам пък сега Laughing.Не сме се разделяли .Сами се разбрахме с него.
Май майката героиня остана Галето и бебето с рекорд Страшко Hug

# 251
  • Варна
Бъни, как ме изостави само........ Naughty Кажи как стана отбиването?
Аз си кърмя и чак сега когато идва края започнах да се радвам истински на това нещо. Първата година си беше изтощително заради недоспиването. Втората година се прибави и натиска и коментарите на всички докога съм щяла да кърмя. Толкова се тормозех как да го отбия. А сега вече не ми дреме за никой и нищо и се радвам на детето си докато мога.  Peace Peace Peace Вечни работи няма!

П.П. Направо не мога да повярвам, че го докарах до тук. През бремеността се молех да мога поне 6 месеца да кърмя. Като родих в болницата, така се обърка всичко. Даваха яко изкуствено мляко, Страшко не искаше да суче изобщо. Казах си тогава "аз явно няма да кърмя". А като се прибрах, като се освободих от чуждо влияние и си събрах мислите в главата.............. ей на - 2 г. кърмене и не се знае докога.  Mr. Green

Не че някой ме питаше за всичките тези работи, ама аз да си споделя, че тук има хора, които ще ме разберат.............. Hug

# 252
Браво, момичета! Peace
Аз мисля, че не си сама, *Галя*! Ако не се лъжа kaat и Cveteto също продължават с тази приятна дейност!
Дано денят да е бил истински празничен за малките и порасналите ни деца!
Весел уикенд! Hug

# 253
Бъни и на мен ми липсваше  Hug ,но все пак децата порастват и идва момент в който и това става Simple Smile
*Галя* Hugкак няма да споделиш ,нали за това сме се събрали да споделяме .Аз се сещам за други кърмачки Звездичка и Ади и двете с доста дълъг стаж  Wink
Моето момче беше сравнително спокойно снощи ( вчера забелихме пишонката) след като мина упойката като му се допишка поплаква ,но като си спомня с баткото какво беше ooooh!.Уверих се че всяко нещо когато се прави по правилния начин нямма проблеми.

# 254
И аз съм от тези които още кърмят.Моя май няма да иска сам да се отказва че незнам какво ще правим като тръгне септември на градина.Шегуват се че ще ходя на обяд да си взема дажбата.Ще покараме лятото и ще видим до есента как ще е положението.Да кажат мамите които са кърмили повече как са отбили децата след 2 г.
Хубав ден на всички и прохлада в жегите.

Общи условия

Активация на акаунт